Най-честите причини жените да изневеряват

Сайт за запознанства изследва над 4000 жени, за да установи лошите навици на мъжете, които водят до изневяра.

Обратно в новината

Коментари - Най-честите причини жените да изневеряват | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В природата женските индивиди обикновенно са сиви,безлични кротки, плахи и т.н. докато самците са пъстри, ярки,кресливи танцьори и побойници, но всъщност самката решава от кого ще има потомство. При хората нещата са различни:Жените са цветни,шарени, шумни и открояващи се - все неща които не са характерни за мъжете,но всъщност самката решава с кого ще прави секс. Толкова по темата.

Жените са като маймуните - не пускат един клон, докато не се хванат за друг.

жените изневеряват поради същата причина поради която и ние мъжете го правим! сърбят ги вулвите! простичко... :-)))

От всички коментари се потвърждава вечната истина, че всичко се върти около секса.

Напротив , няма никакви логични причини за изневяра. Достатъчно е на жената да се влюби в друг, за да забрави напълно за настоящия.

Един случай тъжен от една страна . Жена си има любовник докато мъжът й се скъсва от работа, внезапно тя влиза в болница с невероятни болки , но не любовник е до нея.

Всяка жена има нужда от 5 типа мъже. Спонсор (за финансова сигурност), любовник (за добър секс), представителен (за имидж в обществото), сръчен (за технически и битови проблеми в къщата, авантюрист (за добро прекарване на свободното време). Всички тези качества не могат да се намерят само в един мъж, защото те са взаимно изключващи се.

Звучи точно като мъжа ми! Само дето не ми е спонсор ами и двамата вадим добри пари.

И при мъжете е така, но са повече от пет. Единствената разлика е, че ние не смятаме по формулата "една жена=едно качество". Приемаме, че има и такива, които притежават 2 и повече качества. Иначе всички вие щяхте да останете стари моми.

И Една лесбийка под ръка за разнообразие може би,А?????????????? Теб май май те гони постоянно сърбел отдолу.

Пълен спонсор... звучи кофти. В днешно време жената може да има мисия и изпълнявайки я, да получава за това пари. Останалото е напълно съвместимо! Напълно! Просто е въпрос на набор качества. Някой мъже ги притежаваме, представи си. А извън бивлишя соц една голяма част от мъжете ги притежават - култивирана работа! Виждам, че вшечатленията ти са други, но и в друга среда живееш, няма как!

Много тъпа статия, ама много. Така принизява жените, чеееее.....Други са причините.

Леле, колко сме сложни...

Няма значение мъже или жени.Всичките изневеряват, за да се вдигнат егото, за да се усещат привлекателни и желани, за да си доставят "забраненото".Причини за това много - от комплекси и себедоказване "колко сме добри" до подтискане и рутина в семейството.Колкото и да спорите иневери е имало и ще има.Всеки сам, когато се обвързва преценява добре партньора си и какво може да очаква от него.

Така е... само дето партньорът се променя с времето, и често след 10 години няма нищо общо с това, което е бил в началото (а някои дори стигат до пълната си противоположност). Така че твоите заклинания важат до година-две след обвързването...

Сянката е най- верния спътник на човека. Но... и тя го напуска, когато над главата му закръжат облаци. Ревността със сигурност провокира изневяра.

Леле, коментарите са на двете крайности или морализатори или к...и- няма средно положение :))))))))

Тук са се изсипали цял контингент неадекватни кифли.

Щоооооо? Що пък неадекватни? Ти кво адекватно каза

Щото егати тъпизмите се ръсят - намерила любовник да има с кой да си говори, липсвало орален секс - ако това са мотивите, проблема е на друга основа и чрез повече секс със повече партньори само повече се оплитат, ама не могат сами да се осетят. Не ме разбирай погрешно, не се присмивам на такива, работата е, че понякога превръщат своите проблеми в чужди.

Сега той е на 93г жена му е 87г до 87та си годишнина той е правил редовен секс с жена си.Да сте живи и здрави.

глупости!

Посочените причини са просто извинения. Истината за подобни жени е, че изневеряват, защото са кучки. Нито повече, нито по-малко. Свестните уважават мъжете си и не въртят опашка. Точка.

Генерализирани глупости. Подобно на жените, които си описал, има изневеряващи мъже, както и такива, които не уважават жените си. Те какви са според твоята логика - може би кучета?

Къде казах, че обратното е разрешено и морално? Просто статията, ако си забелязала, е за жените, не за мъжете, затова и тях коментираме.

Свестните уважават мъжете си ако последните са заслужили уважение.Свестните първо се развеждат и после хукват по мъже.Казах!

миндил

Времето на "Казах!" свърши - социализмът и хановете са в историята. В съвременния свят ако си неадекватен - изпадаш зад борда! Точка...

А аз колкото повече го уважавам, толкова повече изневерявам! И аз кажАх! Ей ти, големият морализатор, нещо май живееш в ерата на социализма? Сега е демокрация и всеки си прави каквото си поиска - хората вече не се женят, та ти какво искаш - ние дето сме в заварено положение, да слушаме как морализаторите ни определят посоката на живота и да съзнаваме как това няма никакво значение в свободното общество със свободни личности!? Нещо си се объркал! След като на някой му изневеряват - ЗАСЛУЖИЛ си го е! Не го забравяй! С действия или бездействия - заслужил си го е! Казах! И тук да не ми поднасят някакви глупости за жената в болница и кой е до нея! Това няма нищо общо с изневерите, защото при такива отношения, които са вече приятелски, и мъжът да влезе в болница - жената ще е до него, даже може и любовникът! Явно и това трябва да се заслужи!!!Помисли!

пляка, пляка и се трака.

От изнесената инфо става ясно, че на жените им трябват още няколко хиляди години еволюция.

Глупости! Нали и ти от жена си раждан. Носиш нейните гени. Да не би да идваш от друга планета?

Аз спя със съпругът ми, защото не искам да се развеждам заради детето, спя с шефа ми, защото имам изгода, с любовника ми, защото обичам да си говоря с него, той е много интересен човек, но не ме иска само за пирятелка и за да ми обръща внимание се налага да спя и с него, С никой не съм заради секса, просто сексът е средство за постигане на други мои цели... не че ми епротивно, все тая ми е, но се преструвам и тъпите мъже си мислят че са върха!

Абе ти на Дунав мост ли бачкаш?

Що за въображение имаш?Много жени са на такъв хал, с това пусто мъжко ЕГО и с надървени шефове "или пускаш или навън" какво да се прави?.......И статията е много ВЯРНА.Смени си пола за да го разбереш!

Ми ходи се таковай тогава, да не те обиждам каква си.

Лъжеш.

Боли ме, кво имаш и кво нямаш. К...ляк долен.

Е, ясно че на мъжете няма да им хареса коментара ми :))))))) Аз отговарям по темата защото се говори в нея че едва ли не липсата на секс или нещо свързано с него или някаква сексуална неудовлетвореност е основната причина за изневяра а при мен не е тази категорично!

Що си мислиш, че на жените им харесва коментара ти?Нали знаеш, че жени, дето постигат всичко от което се нуждаят чрез секс как се наричат?Но ти явно си горда с постиженията си.

Учудвам се , как намери време да напишеш това-в момента не спиш ли с някой хахахаха

:))))))) мога да намеря време и за още двама трима в програмата... това е шега разбира се, просто за една работеща жена със социални контакти, това да намери време за извънбрачни връзки особено пък като едната е с шефа й е изключително лесно и възможно като време....

Ковро , върни ми парите ще ти върна е..нето

Щом го превърнахте на изповедалня с най-лош сценарий какъв ли ще е крайния резултат??????????

Две мацки си говорят: Муцка, ама тоя колега Петров е голям простак и курвар. Е.е ме вече две седмици, пък знае, че съм омъжена!

И от двата пола казват, че с любовника/цата секса е супер, има тръпка, експериментират, бла, бла, бла... А истината е, че така си мислят, защото не са женени за тях ;-)

Подкрепям!

Ако правилно съм разбрал статията, причината за изневяра винаги е в секса - ако е малко, що е малко, ако не е малко, що не е разнообразен, ако е разнообразен, що не продължава по цял ден . . . Що ли ми се струва, че просто няма угодия - ако търсиш причини да се оправдаеш за нещо, винаги може да измислиш поне 100. Дет викаше една: "Тя душата може и да иска романтика, ама тая отдолу си иска ене!"

Не, не си разбрал правилно статията. И жените няма да разбираш.

Защо ли? Ето защо: той ме превърна на чистачка, гувернантка, никаво внимание, никаква нежност! Цветя, излизане? Това са миражи от години)) Ако не беше детето, набързо той щеше да оцени отсъствието ми.

Превърнал те е защото ти си позволила да те превърне. Я почни да поръчваш пица през ден, докато си на масаж или на маникюр, и смени пеньора с лъскави дрешки, да видим дали ще те игнорира.

Парите ми от майчинството не стигат за такива екстри. Неговите пари са отделно, не ги ползвам.

Винаги се чудя на мъже, които въобще се женят. Все едно работници да ходят на работа, когато фабриката вече е затворила. Брак не е необходим на жените, служи само за задоволяване на егото им (по-успял мъж и т.н.). Някакви заблудени мъже се опитват да изпълняват роля, която много отдавна не съществува. После защо кръшкала, защо искала развод ако не правиш повече пари... защото професия "съпруг" вече е напълно ненужна на една жена. То вече и деца не излизат от тези модерни "семейства". А, по същество - защо жените изневеряват - защото могат и защото им харесва.

Всичко, което изчетох дотук ,те подкрепям. Българите не трябва да се женят, нито да създават поколение!

Мда,кофти матрял

Аз и УКЕ сме на мнение,че липсата на побой върху жените ни(наще) води до изневяра ... затова като се върнеме от КАЗАНДЖИЙНИЦАТА ще им теглиме по един бой за всеки случай ...

Добре де. Аз съм изневерявала. Два пъти. Т.е. на двама мъже. Първия път бях женена зааааа, хайде да кажем лош човек, че е дълга историята. Втория път, на втория ми съпруг - защото ме привлече сексуално друг мъж. У дома секса е хубав, но много нарядко. А сега ме анатемосайте.

Евала ти си ку*воляк ... такава жени харесваме мъжете

Но ние не харесваме такива като теб.

Напротив, поощряваме те да продължаваш в същия дух. Ако няма такива като теб ще се наложи да клатим козички.

А що не клатиш жена си? Омръзна ли ти?

Дано третия път да уцелиш човека, че да не ходиш по чуждо, пък и годинките се увеличават.

Тъкмо си мислих, че го уцелих и той взе че ми изневери! Замени ме за по-млада и със силикон!

Ама и ти ще си намериш майстора един ден, после да видиш на разлято мляко...

анатема!

Никога не бих изневерила и никога не съм го правила , а съм имала дълги връзки с лоши периоди в тях. И няма да го направя не толкова заради мъжа ми, но най вече заради мен самата. Няма да мога да се погледна в огледалото после. Е може някой път невинно да пофлиртувам или да си развинтя фантазията в лошите моменти от брака ми, но до там, нищо повече от въображение. Няма да мога да понеса последствията от изневярата и това е. А мъжа ми, дали изневерява, не мисля, но с времето се усещам , че все по -малко това ми е важно. С две малки деца искам просто малко врме за себе си , поне 30 минути на ден и поне една нощ без да се будя 10 пъти, това е , което искам. друго малко ме вълнува. Казала съм на мъжа ми, ако се случи да ми изневери, понеже всичко допускам в този живот, да дойде и да ми каже, защото това съм аз неговата жена , не съм чужд човек и сме големи хора , и така сме се разбрали, пък какво би станало незнам.

ама верно ли ти е все едно хах? съмнявам се

Аз ти предлагам , ти да му изневериш?

Мила, никога не казвай - никога! Преди 30 год. и аз така си мислих, но след 30 год. семеен живот изневярата си е нещо нормално. Когато децата станат 8-9 клас /а може и по-рано/и са вече абсолютно самостоятелни, ще се огледаш и ще решиш, че трябва да помислиш и за себе си. Съпругът ти отдавана ще е даденост, няма да има никаква тръпка и желание. Тогава ще пожелаеш нежност, страст и ако попаднеш на подходящ мъж - секса е неизбежен. Не само, че няма да се чувстваш гузна, но ще си удовлетворена и задоволена. Жената е жена, когато прави секс, а не да е само Пепеляшка. Всяка жена над 40 год. трябва да има любовник - това поддържа визията й, облеклото, маникюр .... и всичко останало.

Що, ако нямаш любовник няма да се поддържаш ли? Ми точно тогава мъжът ти ще те изхвърли и ще има за какво, аман от курвенско мислене.

Голяма патка си! Като те зареже с двете деца - друга песен ще запееш. И повярвай - няма да му е необходимо твоето одобрение. Или нямаш никакъв опит, или наистина си голяма патка - на мъж не се казват такива неща! Най-голямата простотия "ние всичко си казваме".........! Но дано не ти се случи, може пък и да имаш късмет!

Още ли вярвате на мита, че мъжете изневеряват само сексуално и не се влюбват. Сериозно? Явно на силния пол му отърва да поддържа тази мъжкарска версия. Аз пък като жена ви казвам, че всичките ми любовници до сега са се влюбвали в мен. И до сега с повечето от тях поддържам добри взаимоотношения (без секс и т.н.). Звъним си за празници и т.н. Преди да ми се нахвърлите, че видиш ли те не са били влюбени, а са го казвали само, за да получат ч*.... При мен номера "обичам те, сваляй гащите" не минава. Пък освен и признания от мъжете...то си им и личеше. И до днес си признават, че са имали силни чувства. Повечето жени започват да кръшкат когато мъжът до тях спре да ги забелязва и започва да ги приема за даденост. Рутината убива всичко. Докато трае ухажването, свалките и първите месеци/години - всичко е ток и жици. Двойката води разнообразен живот- ходи по заведения, барове, кина, почивки. И после всичко утихва и става тривиално и скучно. Обикновено вината НЕ е в двамата. Рано или късно човек се усеща, че е влязъл в един скапан коловоз и намира как да се измъкне

Щом ти налитат зничи си готина и секси мацка. Имаш плюс от мен.

А това криене по време на изневерите?Къде е смисъла,що се криеш,лъжеш.мамиш,нараняваш?

Напълно подкрепям мнението ти. Мъжете - любовници имат тенденцията да се влюбват. И предпочитат дълготрайни извънбрачни връзки, които освен секс им носят някакво чувство за постоянство и...сигурност извън дома. По мои наблюдения, изневеряват жените, незабелязвани от съпрузите си. Както и тези, бягащи от рутината. Колкото и любвеобвилен и внимателен да е един съпруг, в един момент просто спира да те изненадва. И когато не искаш да разваляш семейство, градено с години в името на авантюризма, избираш по-малката злина, а именно изневярата.

от кой публичен дом си?

Аха и понеже са много влюбени, прекарват празниците при семейството си.

Само така и не разбрах, оралната любов с чужда жена, изневяра ли е, или не. Имам предвид пушенето на пура с мустачки. В библията няма конкретно писано, освен че Содом и Гомор е свършил лошо.

Ку.вите си остават ку.ви. Еми е.е им се. Какво да ги правиш, жени. Особено силно им се дое.ава когато те видят да си разгъваш портфейла с размер 30 на 30 см.:)

Изневеряват, защото така са ги научили, майките, обществото, рекламите или каквото там.

Dimitar

Какво е "ЖПЕ"?

перфектен съм във всяко отношение, без едно - малък ми е 1. що ми изневеряват като не е посечено в статията 2. как да направя така, че да не ми изневеряват

Колко санта? Моята няма претенции към размера ... стига да е голям :)

14 см

Дядо и баба закусват. По едно време бабата зашлевява един шамар на дядото. Той: -- Ти какво? Защо? -- Защото цял живот сме правили лош секс. После си седнала и двамата продължили да закусват мълчаливо. По едно време дядото става и зашлевява един шамар на бабата. Тя: -- Ти какво? Защо? -- Защото знаеш разликата между добър и лош секс.

лелеее, явно супер здраво ви удря по самочувствието, ако ви се каже, че не го правите както трябва...

Повечето жени изневеряват когато се влюбят,влагат чувства!Но кажете ми драги мъже вие ЗАЩО изневерявате на жените или приятелките си?Познавам такива,непрестанно изневеряват,но не напускат нещастната женица,която нищо не подозира,уж.Защо го правите?

Ами защото и жената,и любовницата са ми еднакво удобни. Едната ми дава дом,уют и деца, другата тръпка, страхотен секс и емоция. Всичките ми потребности са задоволени, защо трябва да си развалям рахата. Няма любов, всичко е секс и интереси. Щом вие, жени го позволявате, защо да не го правим.

Вашето е кучешка работа, само да си задоволявате нагона...., липсват ви елементарни човешки чувства, а се управлявате от това черво в панталона....

А любовта къде е?

Както един по-надолу каза: Когато жените изневеряват е защото мъжете са лоши! Когато мъжете изневеряват е защото мъжете са лоши! Изводите си ги прави сама!

Ами ти си си отговорила сама с въпроса си :) А и после са ти обяснили допълнително. ;)

Причината за всички изневери е любовта. Към себе си!

А защо уважаващ себе си мъж да позволи на жената до него да му изневери? Жената НИКОГА не би изневерила, ако получава това, което и е необходимо. А на нея ни е необходимо толкова много- повярвайте...

вЕрваме

На тези жени, дали отговори им е широко около врата.Ако бяха попаднали на някой вмирисан на чесън, мърляв пияница тогава ще ги питам.

а ти ако беше попаднал на някоя меркантилна курва, м??

ЖЕНАТА ТОВА ЖЕНАТА ОНОВА А мъжа къде е? Не стига да си отваряш краката само, това го може всяка. Н жената й трябвало, ама и на мъжа също. Тъпи крави сте и не можете да го разберете.

Жената не иска много, тя иска ВСИЧКО

Зависи от жената. Аз, например, искам много.

Аз пък обичам да експериментирам с мъжа ми. Така хем си разнообразяваме сексуалния живот, хем вероятността да си омръзнем е по-малка. Просто на мен ми се прави повече секс, отколкото на него. Но само заради това няма да тръгна да му изневерявам, защото според мен мисълта, че Другият е по-добър, често е просто една илюзия - все пак и той е мъж :)

Завиждам благородно на мъжа ти, че си е намерил такава жена - хем да харесва секса и да обича разнообразието, хем да му е вярна и да не изневерява! Евала!

Това е чудесно, защото си млада и още не сте си омръзнали. След 20 год. "ще запееш" друга песен. Повярвай!

елементарните хора изневеряват

Де да беше толкова просто!

От пишещите тук има ли някоя, която изневерява? Нека сподели причините, вместо да четем някакви измислени академични разработки.

Изневярата при мъжете е много по различна от женската. Един мъж може, да изневери и после най спокойно да си отиде в къщи, без това да промени по най малък начин любовта към съпругата му. Една жена когато изневерява в повечето случай вкарва и чуства(които при мъжа липсват)

Когато отида при мъжа ми и започна да му се натискам, а той ми каже "О, много съм изморен!", а в същото време има поне двама други мъже, които ме събличат с поглед, без да съм направила нещо специално - ето ти причина!

Да бе, мъж да не поиска...И то системно!..А факта, че много хора те събличат с поглед - не го приемай като огромен комплимент...

А това, че мъжът ти е изтърпял 374628 идиота през деня си и може би си е скъсал гъза от работа, за да купи на майка ти нова пералня не е никаква причина а ?? Назматия ненаситна :D

смятам, че по принцип на една жена й стига един мъж ... но да е на място.Всички казват, че жените, за разлика от мъжете, вкарват чувства в изневярата - така е, защото те изневеряват не защото търсят нова бройка, а защото емоционално нещо куца във връзката им и търсят "компенсация" другаде. Ако отношенията с мъжа й са ОК, една нормална жена не си търси друг

Аз пък не мога да разбера що за глупост е при разглеждане на подобни проблеми и поведение, да се прави деление на мъже и жени. Има хора, които изневеряват и такива, които не. Но при всички случаи това е свързано с ценностната им система, а не с половата им принадлежност. И на мъжете, както и на жените, им се прави секс и това е нещо напълно нормално и е глупаво като оправдание.

Когато жените изневеряват го правят щото мъжете били лоши, нарцистични и не знам още какви. Когато мъжете изневеряват, го правят щото...са лоши, нарцистични и не знам още какви. Жената никога няма вина, запомнете, хора.

iham

Най честата причина да изневеряват според мен е, че им се е..е повече от нас мъжете. То си им е в природата. Нали знаете приказката, дето един постоянно следил жена си да не му изневерява? Ами тя заровила комшията в градината и казва на мъжа си: искам да акам на тиферич. Отива и се нанизва на ....

не мисля изобщо, че причината да се изневерява е просто желанието за секс. И при двата пола. ако искаш да правиш секс с друг, какъв ти е проблема просто да скъсаш с човека...освен ако не ти стиска да си честен..

Проблемът е, че ако скъсаш с Обект 1, преди да си правила секс с Обект 2, то рискуваш сексът с Обект 2 да е разочароващ спрямо Обект 1...

абе нека си ходи.само да не ми вдига кръвното с мърморене и нерви че подлудявам.

иии естествено - наще български мъже са напълнили с просташки (свински) коментии :)))

А ти си неграмотна.

ето на- един истински български дженталмен и кавалер!

Като ти гледам правописа.......

при така описаната ситуация просто не разбирам защо се изневерява, след като може просто да се скъса..

защото са к.ви

съвсем спокойно можеш да си си курва и без да си обвързан (а) и да лъжеш..

Най ме кефи моята като тръгне да говори с мъжа си по телефона и да му мяука и да ме облизва същевременно ... кеф ...

И мен ме кефи, като прави същото, докато по телефона ти казва, че е с мъжа си...

:) така си е.. "с деси пием кафе,до час идвам..обичам те" и е седнала върху мен като беи на килима. само тормоз и шут после.

Да са живи и здрави и да продължават да изневеряват, иначе дланите ни ще хванат мазоли.

ми що не ч...аш твойта бе