Патинсън готов да прости на Кристен, ако тя се омъжи за него

Актьорът Робърт Патинсън иска да се ожени за Кристен Стюарт, само няколко месеца след нейната изневяра, която отприщи бурен светски скандал.

Обратно в новината

Коментари - Патинсън готов да прости на Кристен, ако тя се омъжи за него | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да си е легнала с режисьора, за да получи ролята... Така да се каже " по служба" да е било ;)) Доста са актрисите, които правят този компромис със себе си. Да видим какво ще стане с тях по- нататък! Не изключвам и варианта да станат една щастлива двойка, помъдрели след случката с изневярата. Аз познавам такава двойка, която е минала през съвсем същото изпитание и те са най- стабилната двойка сред познатите ми и са с дълъг брак!:)

Аз съм голям посерко.

Кой не изневерява!? Нима вее не сте...амии...ами развеждайте се тогава

Явно, тук всички са моногамни и то от векове ;)))))))) Ромео и Жулиета пасти да ядат пред критикарите тук! :Р...Или са още млади и наивни, затова вярват, че всичко за живота и любовта им е ясно :)))

Нормално е да има такива "скандали" - нали ще пускат последната част на Здрача... Всичко е пиар за шарани.

Много вероятно да си права, но виж какви радини вълнения са се развихрили по темата! :))Надпреварват се да обиждат и заклеймяват, а сигурно са на по 15- 16 години с нула жизнен опит :))) Сладури! И как си вярват само, че еди-кой-си бил мухльо, а тя- не-знам-си каква. Истината каква е, обаче, си я знаят само те двамата и е излишно да гадаем и изказваме крайни мнения по не съвсем ясни въпроси!

Ееее, смехория! Момчето си мисли, че Кристен ако се ожени за него ще го обича и няма да хойка...Горкия той!

И ще има палава съпруга в къщи! Кеф за водопроводчиците и чистачите на басейни :)))

музете вече не са музе, а някакви безгрубначни мекотели, направо незнам какво се случва.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая, отворила портата веднъж на друг, не знам с какъв у трябва да бъде застопорена, ама явно няма да е с вампирската вейка.

Простотията е до гроб, пиенето е до време. Кристен напълно 'препокрива' идеала ми за мъж.

Явно не само изглежда като путьо. Наистина е такъв. Мухльо.

...този май е мазохист? Или да му напомним хубавата ни приказка "Където е текло, пак ще тече..".

Е щом искаш автограф върху рогата... никой не те спира :-)))

На кого му дреме за тях?