17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много си е пристегнала цомбите на първата снимка, направо садо-мазо!

Oshte si e biva kakata!

Тя никога не е имала перфектна фигура, сега на стари години ли?

изпИпИлих се, сега к'во да правя?

Сега се обади на Слави Трифонов, той е свободен.

Аман от тази дебелогъза латина! Наскоро се появи една папарашка нейна снимка без фотошоп.... Гледката е много по-различна от тази в Инстаграм! И твърде далеч от перфетната фигура!!!

Е колко па та е "изпепеляваща" с тоз огромен задник ?!? Не , че и ние си нямаме мангета и мюслита които биха му се зарадвали , ама все пак .....

Eвала на жената!

превръща в пепел ли . Да ви изпепели някой тъпата редакция дираджии прости

Криза на средната възраст 50-55 години. Жените, които са запазени - показват. Изведнъж ги заинтригуват по-млади гаджета. Мъжете се юрват с млади любовници. Често ползвайки хапчета за ерекция. И при двата пола да докажат на себе си и околните, че още ги бива. Докато биологията не ги удари тежко, че са навлязли необратимо в третата възраст. И на мен (35г, мъж) ще ми дойде тоя хал. Дано го преживея по-мъдро и спокойно.

Искрено Ви го пожелавам,че е страшна кризата на средната възраст. Така може да станеш за резил, че да не се усетиш от къде ти е дошло.

Вярвам, че ще постъпиш мъдро и спокойно и няма да взимаш хапчета за ерекция. Каквото било било. Нито ще обръщаш внимание на тялото си, за да не си мислят, че се доказваш като все още можещ нещо. Най-много да станеш кварталното посмешище. Ще се облечеш криво ляво, ще се прегънеш на две на три, и ще туриш една вяла физиономия само и само да не будиш съмнение в околните за мъдростта и спокойствието си.

Seaseal

Аз чакам да покаже перфектен нос...