Изтече ли времето на "МеТоо" и неговите производни

Анализатори започнаха да си задават въпроса "А сега накъде?" и за производното движение "Времето изтече"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе едва ли има начинаеща актриса музикантка и прочие "звезда" дето да не е готова да налапа салама заради някоя простичка реклама на крем против хемороиди примерно! Но когато станат известни и тогава разбираш ли то това било изнасилване! Ай сиктир!

След като прочетох статията, се почувствах в епохата на Великата Инквизиция. Големи ужасии ни чакат ,да знаете!

ни чака нещо още по-ужасно от Инквизицията - МАТРИАРХАТ! А той в никое време и никъде по света не е прокопсал, но... експериментите продължават...

ха-ха, не ви се получава промиването на мозъка, имаме имунитет отпреди 30 години...

Помогая помочь, что там за звонок, он меня изнасиловал, когда? четыре года назад! Почему ты плачешь сейчас, приятно вспомнить?

И кво са оказва... Аз съм, комай, единствения на тая планета, който не е изнасилвал никого... Пък де да знам... Може и да съм, без да разбера...

На практика дори няма значение дали си или не си изнасилвал някого. Като се завърти колелото, понасяш щети дори да си невинен. По-важното е, че се създава навик в обществото, един стереотип, "виновен до доказване на противното".

Че при стотици обвинения има едва 2-ма осъдени. Тоест реалните изнасилвания са едва няколко процента от всички случаи.

Щото повечето случаи са форма на проституция - пуснала му, щото да вземе ролята, иначе никой нямаше да е чувал за нея.

НПО статийка, проганда до дупка!!1 На такива статийки все пак трябва да слагате логото, че са платени, за да знае аудиторията, че са прогадни и манипулативни!!