Известен британски ТВ водещ напусна предаването си след остри изказвания за Меган Маркъл

В понеделник Морган заяви, че не вярва на нито една дума на херцогинята на Съсекс за нейното психическо състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дупе да им е яко на белите! Какви времена настъпиха, а! Някаква отрепка, излъгала някой от кралското семейство да се ожени за нея се изживява вече на кралица!

Много модерно стана черни да обвиняват белите в расизъм. БЛМ, Хамилтън, Серина, Меган и т.н. Ако няма отпор не знам докъде ще се сетигне.

гъз дебел отслабна 30 кила от зор хахаха

Отдавна трябваше да бъде наритан в задника. Разчиташе единствено на простащина и скандали за да привлича публика. Днес изглеждаше като тряснат с мокър парцал и едва говореше. След официалния иск на Меган. Сега да ходи да се зъби на съдиите.

Ами тръгнал да очерня черна.... Много полит некоректно.....Друго си е да си събуеш гащичките и да напишеш "само черните са от значение". Макар че черните с тоя надпис се разграничават от хората...

Ай Меган,Меган....каква я забърка! Що ти трябваше ма жено?

Сега разбрахте ли, че няма свобода на словото в Англия? Този човек беше прав до последната буква и заради, което беше изритан!!! Могран е едно от емблематичните имена в английската журналистика, човек с авторитет, беше наритан заради една африканска курва влязла в Кралството, чрез доланата глава на Тъпото, поради функсионираща горна. Да живее демокрацията!

Нефунксионираща горна, да.

Братчед, нещо си се объркал. Въпросното лице не е журналист, а тв водещ. Чете чужди текстове и бърбори на английските домакини в сутрешните часове .Емблематичен британски журналист е Андрю Мар.Но не вярвам да си чувал за него

Е, щом е ТВ водещ няма право на мнение, тъй ли ? Докато Андрю Мар има право да се изразява тъй като мнението му е правилно и съвпада с твоето ?

Мдаа,ще падат жертви.Важното е монархията да излезе суха от водата.Не е коректно обаче да кажеш,че някой от кралското семейство е проявил расизъм спрямо жена ти,а да не кажеш кой е този човек.Защо трябва да ти вярваме,като не искаш да кажеш истината докрай.Така може съмненията да паднат и върху хора,които нямат никаква вина.

Да, политически некоректно е да кажеш на черен че не му вярваш когато обвинява някого в расизъм.

Тези си определят работните отношения на база, кой на какво вярва? Светът става все по-абсурден!

Какво дадоха на човечеството ямайските марони? – Ямайският ром и Юсеин Болт. Какво даде на човечеството Британската империя? – Велики географски открития, индустриалната революция, застрахователното и пенсионното дело, парната машина, локомотива, Кеймбридж, Оксфорд, Гринуичката обсерватория, Уйлям Завоевателя, крал Едуард III, крал Хенри VIII, кралица Виктория, адмирал Хорейшо Нелсън, Уйлям Шекспир, Исак Нютон, Уйлям Томсон, Ърнест Ръдърфорд, Чарлз Дарвин, Чарз Дикекнс, херцог Уелингтън, сър Уинстън Чърчил, Ролс Ройс и т.н. и т.н. ЕТО ЗАТОВА ЕДНА ХОЛИВУДСКА ФЛЬОРЦА НЯМА ПРАВО ДА СЕ ПОДИГРАВА С БАБА БЕТИ, защото тя е институция, а не поданик!!!!

Ти баба Бети не я мисли. Тя носи на подигравки. Три от дещата й разсмиваха и възмущаваха света достатъчно. Не знам дали прекрасният принц Андрю ще оттърве панделата след разкритията за палавите му приключения с малолетни, заради които другарчето му го самоубиха в затвора наскоро.

Неточно и едностранно. Елементарно, Уотсън. /мен защо не си ме споменал?!/

Ако спомена теб, ще трябва да спомена и Агата Кристи, но съм бесен, че от глупост и заради Меган Маркъл смениха заглавието на романаот "Десет малки негърчета" на "Десетте различни"!

Интересно е как англичаните презират българите по точно същия начин, по който презират и цветнокожите като Меган.... Вместо това да накърни родното честолюбие, просто още повече потъпква ниското самочувствие на българина. И така една Кралица убийца, която би се изплюла върху картата на България, стана галено Баба Бети.... Ех, народ, народ.... заслужаваш си съдбата

Не измествай темата, драги, и необърквай много различни поняния в едно. В случая въобще не става въпрос за самочувствие и честолюбие на българина. Дори не става въпрос за презрение на англичаните към цветнокожите. Става въпрос за една доста противна, лицемерна интригантка каквато е Меган. Хитрата лисица мигна няколко пъти нещастно и изплю набързо две думички - разисъм и психично здраве. Дааа, тя знае къде да ги каже и пред кого да ги каже. Да ги беше казала в Англия, която и плащаше всичките префърцунени разходи. Жалкото е, че много хора и организации се хващат на въдицата и, защото в реалния живот наистина има хора нуждаещи се от подкрепа, а не лигави изказвания на нереализирала се мърла.

Ами няма как Меган да е сменила заглавието през 1939. Елементарно, Уотсън. Вече ти намекнах - не бъди манипулативен. Виж какво сполетя известния / с простащината си/ джурналиссссс.

Да се маха. Отвратителен расист. Чернокожите никога не лъжат! Ако каже нещо и против джендърите, заслужава да бъде изпратен в Сибир.

Забелязал съм, че най-толерантните хора са с черно-кафяв цвят на кожата! И поради този факт всички ги обичат, нали?

Сложих ти +, добър сарказъм.

За да не остават в заблуждение хората, които нямат информация и лични впечатления от въпросния тв водещ, заглавието трябва да звучи горе-долу така : Извстен с простащината си британски тв водещ бе изхвърлен след като шокирани от бясната му логорея 41 000 зрители задействаха тв регулатор на АйТиВи. Днес ще обявят решението си за колежката му. Предполагам, че и с нея няма да се церемонят.

Поредния изхвърлен на улицата защото си е казал мнението. Свобода на медиите ала бала, залъгалки за глупа.ци.

Поредният изхвърлен, защото е преминал границата на нормалността. Никой няма да държи агресивен психопат за водещ. Много хора - водещи, неводещи, зрители и журналисти, всевъзможни известни и неизвестни, се изказаха с неодобрение, но не се нахвърляха като разярени глигани върху различно мислещите си зрители в ефир.

“... който критикува колегата си в непрестанни опити да очерня Меган” - тя си е очернена по рождение бре !

Само Меган може да обвинява. Другите не. Да ви пик.я на изпратената демокрация.

Навярно си искал да пишеш “извратената демокрация”

До посолството на Обединеното кралство В България журналистите и всеки български гражданин може спокойно да изказва мнение, затова се чудя защо, по какви причини сме толкова назад в класацията за свободата на словото.

На всички демократи и либерали от запад мога да им кажа само едно -Вземете си я таъи ваша демокрация обратно ! Ние си искаме дуктатурата на пролетариата ! Уж беше диктатура , а бяхме много по-свободни отколкото при вашата демокрация, затова вземете си я обратно и ни се махнете от главите !

Голяма свобода беше няма спор. В работническо дело може да напише всичко против рейгън :). Аре бегай у лево цървул защо стреляха на границата и имаше изходни визи заради свободата ли? Или пък гражданство като крепостен селянин нямаш право да работиш в друг град? Демокрацията не идеална но е най доброто вярно на примитивни общества не работи тя е за цивилизовани народи. Затова и в на майка ти Русията имат фасада демокрация в капиталистическа структура на държавата. Колко да е лоша демокрацията че ви пробута демократично избран президент посочен от кгб.в диктатура има само един диктатор или както е в Китай една партия шанса точно ти да си диктататора и партийния функционер е много малка в Китай 1:1 000 000 000

Респект, Пиърс!

Няма никакъв респект тука. На Пиърс не му е дадена друга опция освен да "напусне". Това "напускане" не е доброволен акт на отстояване на принципи, а си е чисто изхвърляне под форма на напускане, за да не загуби пари като плаща неустойки по договора си, вервай ми.

Респект, че е посмял да каже в прав текст какво мисли. За съжаление се оказва, че на запад хората са свободни да мислят само ако мислят “правилно”

Респект ще е , не да напуска , а да с застане зад думите и да каже, няма да напускам, ако искате уволнете ме,. Другото е търсене на скандален имидж тип Албена Вулева.

От статията става ясно, че заради неправилно мнение са го задължили да напусне. Човекът е казал какво мисли и толкова. Да си “застане зад думите” няма нищо да промени тъй като много ясно се е изразил и всички са го разбрали много добре. Точно затова се правят на ощипани к.урви, без никой да ги е ощипал

Пиърс е арогантен британски простак. Изхвърлен е след крайно негативната реакция на зрители , която задейства механизмът за регулация на АйТиВи. Никой няма да държи издънил се простак и да губи зрители. Незаменими няма. Има интереси. Лично мен никога не ми е допадал нито с визия, нито с маниери, нито с дрънканиците си. Затова съм си превключвал на друг канал винаги като му видя свинската нагла и самодоволна физиономия.

А Вашите маниери какви са?! За това изказване и Вас трябва да уволнят. Няма значение дали Меган е казала истината. Той има право на мнение дори и да не Ви харесва.

Да дойде в БГ. Тук има свобода на словото и всеки свободно може да си изрази менението , даже и да напсува събеседника си или опонента!! А и джендърството навлиза яко така че ще е се чувства съвсем като у дома си

Мачкай турци и негри за да растат България и Великобритания !!! Меган Маркал е полу- туркиня и полу- негърка.. Трябва да ИЗГОНЯТ от Великобритания тая благотворителан фондация- Минд. Да им вземат парите на тя араби и неги и да ги изхвърлят към Африка.

заради разни псевдо отвратителни либерали си заминават качествени хора

И как го оцени като такъв?? Гледал ли си другите му предавания или коментари в БГТ??

Много си се объркал. Простащината не е еманация на либерализма.

Прав си, таргет, не е простащината! Еманация на либерализма, особено у нас, е агресивната посредственост /дрънкане на заучени клишета/, номенклатурна некадърност и провинциален снобизъм, пробутван като някаква модерност!

Ако се беше изказал по меко щеше да се доближи до мойте възгледи.Меган е знаела за кого се омъжва и какво я чака.Драпала е яко за да се докопа до Хари и до статута му,да не плаща данъци и да не работи до края на живота си,нейните деца да са престолонаследници на британската корона,името и да е записано със златни букви във хералдиката на Британия.Е с това идват и някои задължения.Аз продължавам да мисля,че ако Арчи беше черен това щеше да е огромен проблем за кралското семейство което е с многовековна традиция и проблем за Англия.Ами такива са хората там,искат едничката неопетнена от времето институция да остане каквато е била.И не вярвам да е искала да се самоубива.Ако беше искала е могла.

Да, това за мечтата на всяко момиче да стане принцеса, е разбираемо и не може да се отрече. Но твърдението, че Фирмата била едничката неопетнена институция, просто не е вярно. Скандалите са с вековна традиция - от 1066 до наши дни. Айде само принц Андрю стига като пример.

Принц Андрю правил секс с момиче което не е съпругата му.те кралете тва го правят непрекъснато.Голям скандал няма що

Станкооооо, да бяха само кралете ! Президенти, министри и прочее са същите. Я виж баш демократът, Клинтон му беше името, какви ги вършеше с Моника в “оралния офис” !

Колко да е известен Пиърс Морган? Колкото Слави Трифонов, например. Като ги резнеш от телевизията стават "Господин Никой". Иначе Морган има мнение за всичко; с кофа с *айна не можеш да му затвориш устата.

Абсолютно вярно.

На тази черна кифла, баба Бети и пъхна късмета в гАЗА, а тя го изпърдя като магарица, понеже не искала да бъде дукеса, тъй като генетично била простакеса! Е, не вждам тука, къде е расисткото!!!!

Не си упълномощен да се изказваш за "черната кифла" - онзи свят не е за тебе. Ти си расист от местно величина и никога няма да направиш кариера в шоу бизнеса.

Не ми дреме за черната фльорца, съчувствам на баба Бети, че на нейната възраст, някакви ямайски марони се изходиха на достоинството!

Аз не расисти не познавам просто едните са по умни и си мерят приказката другите са по прости и го дават през просото и има едни тарикати дето използват картат расизъм и малцинства да получават облаги по лесния начин.

И после България била много назад в класацията за свободата на словото.

Морган е пич. А циглето си подписа само смъртната присъда, само дето е тъпичко и не разбира още. Ще я изчакат да роди и хаста ла виста, бейби.

Сигурно на дубайската принцеса затворена от баща и и е по-добре и тя няма мисли за самоубуйство.

Такива вярващи на казаното от тоя или оня сега търсят Ружа Игнатова да им върне парите.

Ами сега предаването му да се задоволи с 41 000 зрители.

ще сложат един черен на негово място и всичко ще е ок. Ако черния обиди белите никой няма да го пипне. и така.

на следващия ден водещ на мястото на Пиърс Морган е тъмнокожа жИна ...

Излиза, че в така наречената "свободна журналистика" вече е забранено да изкажеш мнение, различно от общоприетото или това на медийните босове.

Свободна журналистика-ха-ха. Тоя беше като разгонен бик. Абсолютна отврат. Свобода на словото не означава да обиждаш, клеветиш без никикви доказателства и изобщо да се държиш като пълен боклук без никакви граници и да търсиш скандала буквално всеки ден не заради истината, а единствено и само за да ти гледат предаването. И не говоря само за Мегън тука, по принцип това му е поведението. А с Мегън тоя се държеше като обиден бивш любовник, решен да я съсипе. Ето това правеше. Това отдавна трябваше да го направят. Отдавна....

Той се държи по подобен начин и сега неговата партия може и да влезе в парламента, което ще бъде отвратително падение.

Даваш ли си сметка, че написаното от "свобода на словото не означава, та до "да ти гледат предаването" се отнася и за Бойко Борисов и ни залива като цунами всеки ден??!!

Така както го описваш този, все едно че ми описваш Мегън - клевети без доказателства, търси скандал само и само да е в центъра, боклук без граници. На мен лично ми е все тая какъв е този водещ, просто мнението ми за обсъжданата особа се препокрива с неговото.

абе тея англичаните блязоха в серия - брексит, корона, сега и кралското семейство. Явно им е дошло време за промяна

крайно време беше да го изгонят тоя

Това е баш, като в средновековието. Не вярваш на някой бобъркан велможа и си до тук. Какво време настана.

туй гуси си е актриса у живота май ... хората я научиха като отиде в кралското семейство, нацицаха се от там и сега като свършиха парите почнаха да реват ...

Лоша актриса

Мари и Хеган това, Мари и Хеган онова.. Накрая Мари ще се окаже лезбиец а Хегън ще е гейка и ще станат новото кралско семейство на Америка. Ще направят филми за тях, ще го идолизират, ще направят статуи на тях и ученици ще им поднасят цветя.

тва е добър сценарий верно ... опрата си направи шоуто иначе

tonk11

Демокрация бате. Само, че за едни е по-демокрация а други по-мако демокрация. Значи тя може да говори каквото си иска ама той неможе. Що?

еее, при демокрацията е така. За някои повече, а други по малко !

Значи Тръмп го съдят за недоказани твърдения, а църната е подкрепят, че даже уволняват!

За тези лъжи, черната кучка ще си плати!

Тая защо още я наричат 'херцогиня' ?

Щото не е твоя работа

Така е взападния свободен, либерален и демократичен свят има свобода на словото и въобще всияки човешки права са гарантирани. Това е точно така, когато си съгласен с управляващите и в никакъв случай не правиш нещо което да не им хареса.

Нормално! Още като му видях изказването в подкрепа на Бети, ми стана ясно, че ще го обезглавят!

Пиърс Морган е един помозен пръдльо. Истеричния му монолог в предаването на следващата сутрин след интервюто е достатъчно да го изхвърлят като мръсно коте, а явно не му е било за първи път. Меган може да е всякаква, но е омъжена за британски принц и заслужава същото уважение както всеки друг член на най-шумното семейство в света. Същото се отнася и за децата им. Очевидно е, че не са получили такова уважение нито сред семейството, нито сред служителите в двореца, нито от медиите.

Вече са обикновени хора. Не са част от кралското семейство, за това шутове в задника!

То и ти си обикновен човек. Като те интерюира Опра Уинфри - да не забравиш да ни пишеш. :)

а защо ги интервюира опрата, щом са най обикновено простолюдие ??? С какво те са повече от нас ?? Нас опрата що не ни интервюира ??

Хи-хи, ми хайде запитай що не те интервюира тебе. Като си на тяхното ниво-също толкова обикновен , ми обади се на Опра, бе. Аман от малки злобни човечета.

Като напиша, че всичко това е новият фашизъм ми изтриват поста. И да триете и да не триетеът вече е факт в Европата и ФАЩ и който не го разбира още много скоро ще го изпита на гърба си.

Да очернят меган... Какво двусмислие...

странен случай, като цяло. единствената причина на някой да му пука за тази история е връзката и с кралското семейство. ако ставаше въпрос за блудния син на случайно британско семейство решил да забегне с някоя циганка, никой нито Опра нито Морган никой нямаше да му пука за тях. И двамата Мегън и мъжа и дължат всичко което имат на кралското семейство. Не съм кралска особа, не че имам кой знае какво благосъстояние да оставя на децата си, но си мисля си просто ако някое от моите отрочета ми извърти подобен номер как бих реагирал. Отглеждаш го цял живот, да нормално е родителите да са малко пренатегнати на тема какво правят дечицата им, а и не твърдя да съм безгрешен перфектен баща, и изведнъж ми се появяват в ТВ шоу да ме плюят... един единствен въпрос ми изниква към тях: "какъв е хонорара, за който продаде семейството си? щото от това няма връщане назад! "

Тия почти го догараха като нова или бнт. Кажеш нещо полит некоректно и изгаряш.

От антирасистки съображения, заради тази фльорца Меган, Америка предлага да се забрани правенето и гледането на черно-белите филми и клипове и да се лансират само цветни, по възможност с развят гейски флаг. Във висшата мода водещи да бъдат United Colors of Benetton и пъстроцветните хавайки. В кулинарията голямото разнообразие от блюда да се сведе до миш-маш, тюрлю-гювеч, тути-фрути и по изключение – мешана скара. Физиците пък да се ограничат със стъклените призми, разлагащи бялата светлина и с цветната дъга. Химиците да бъдат поощрявани да работят както с хомо-, така и с хетероатомни молекули. За ужас на банкерите, освен доларът и еврото, законово разплащателн средство да бъдат юанът, шекелът, рублата и вся остальная сволоч.

Забравих да кажа, че се забранява носенето на черни фракове, цилиндри и костюми, както и на бели булчински роки, щото е дискриминиращо американската ДЕМОКРАЦИЯ !!!

Полусестрата на Меган Маркъл заяви в понеделник, че тя страда от „нарцистично разстройство на личността“ - докато мъжът на Маркъл, принц Хари, е жертва на синдрома на Стокхолм. „Определено виждам нарцистично разстройство на личността. Не я диагностицирам. Тя трябва да се види със специалист “, каза Саманта Маркъл пред австралийското радиопредаване „ Фифи, Фев и Ник “на следващия ден след телевизионното интервю на Меган и Хари с Опра Уинфри. "Съжалявам за Хари", каза Саманта. „Тя го отдръпна от семейството му, от всички негови приятели, от живота, който той познаваше. „Той ми напомня за една от онези жертви на отвличания, които в крайна сметка започват да вярват, че животът им е бил толкова ужасен и че са влюбени в своя похитител.“

Полусестрата е полунормална. Помним изпълненията й отпреди сватбата. Заедно с полунормалния й брат. И полунормалният и баща.