Яна Маринова превзема тв ефира

Яна Маринова е новият водещ на музикалното риалити "Гласът на България" и ще си партнира с Мартен Роберто по време на концертите на живо.

Обратно в новината

Коментари - Яна Маринова превзема тв ефира | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам нищо против артистите, които в момента са по сериалите, но ми омръзна от едни и същи физиономии. Защо не използват различни артисти, има професионалисти не само в София.

Баба ми, която е на 83г. и гледа предаването каза че този Мартен и прилича на МАСУР, и ме пита какво му има на човека по кожата.Сега като се появи досадната, бездарната и отвратителна Маринова не знм какви обяснения да давам на баба !

Хубава, но някак ... простее ли, що ли ... визуално ... Може би само на мене ми изглежда така ...

тва какво значи - "вижте ме колко съм убава и вижте на кои корици съм снимана" ? ми може и да си хубава, не отричам, ама де да беше всичко само до тяло и до външност... още от малка правеше впечатление на супер нахакана и креслива, общо взето кофти характер, та язък за външността... а гласа й е груб, като нея самата - тва да я сложиш водеща и то на "Гласът", направо си е някаква много фина подигравка, която надали е усетила :)))))

в тази публикация ще защитя кака Яна,то за вас угодия няма а мен пък си ме кефи...оплювате всичко живо-типично Българска черта

Яна Маринова е много готина! Заради нея гледах Стълен Дом най-вече - беше много приятно и убедително зла!

Ужас!

kokobrais

Кон гризене ябълка през телена ограда...само за лазаня е!

Тамън я бяхме позабравили. За нея не беше ли характерна ездата под вськяква форма? В смисъл, че май яздеше добре каквото там... Като амазонките. Зина, жената-войн!

Това ръмжащо гласище ще разцепи ефира!

За каскадьорка става, но чак за водеща ...Предполагам БТВ я включва ,,в акция", за да вдига рейтинга на новия им сериал, че здравата се сринаха с онази изгубена Маги.

Има добро атлетично тяло и става доста добре за сексуални игри ... За други неща не знам дали ще стане ... Но за да стигне до тук значи добре работи и с устата :))

Ей, майка му стара...И аз съм мъж, обаче понякога тоя сексизъм става досаден. За тва западните феминисто-фашистки вече искат и да ни кастрират...Заради хора като теб >_>

Съгласен. Бих добавил, че това не е сексизъм /каквото и да означава това/, а чиста проба простащина.

мен ,върви се прегледай,ти си с болен и закърнял мозък

Тия дето виждат мъж в нея и не виждат нищо сексуално философстват за какви ли не простотии ... Няма сексизъм разисъм фашизъм - болни мозъци такива .. има сексуално привличане ...човека си я харесва защо да не си го каже ...

Ама нека го каже, кой го спира, но що трябва да го прави по тоя циничен начин? Ти като си харесаш някоя мадама, как подхождаш по въпроса? Отиваш при нея и я питаш " ФОСТАТА или отзаде?" ли?

Някой гледа ли това предаване, освен родата на участниците?!

Яна Маринова е яка, но не мисля, че гласът й е добър за водеща. Чисто лично мнение. Има специфичен глас, но не е подходящ за водеща.

Към по-долу коментиращите искам да ви отправя апел - като не ви харесва водещата не гледайте това предаване, което е пълна боза с някакви мъчещи се да стават звезди недорасляци. Яна си е готина, а вие долу в дупките си се свирайте, да си ближете раните.

Всъщност предаването не е лошо, но водещата за нищо не става-пълна скръб!!!

Направо се кефя на коментарите. Пуснели се нещо, за някоя готина мадама, жените и гейовете просто полудяват от злоба. Сигурно пяна ви излиза от устата, а? :) Сега вземете кърпа и избършете внимателно монитора, защото е охрачен целия. При толкова злоба, вечер, как заспивате бе хора?

За какво му е пък на гей да плюе по хубава жена. Ако мислиш, че гейовете грам ги интересува въпросната, жестоко се лъжеш...

Мисля, че си абсолютно прав. И се извинявам за което. Ще перифразирам. Комплексирани мъже.

Може да има подходяща визия, но гласа и е ужасен! Нали все пак е водеща а не модел приятелю!

Днес явно е денят на противните муцуни ...инак не мога да си обясня как е възможно да пишат в един ден за тази тук и онази там (Ива Екимова)................................

НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ВОДИ ТОВА ПРЕДАВАНЕ

Каква актриса е тази!!!! ???Тази е преквалифицирала се коняка! Боже опази! За това държавата ни е на това положение!

Ето сега категорично реших, че това предаване спирам да го гледам. Само и единствено заради тази псевдо актриса, псевдо известна и въобще псевдо човек. Тази личност, без да познава, ме заплашваше, за да напусна паркомясто, което на нея и беше допаднало. А на БТВ не им прави чест да ни натрапват мутреси бездарници.

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ,ДО КОГА ЩЕ ПРОБУТВАТ НЕКАДЪРНИЦИ ,ТАЗИ Е ЕДНА ОТ ТЯХ НИТО Е АКТРИСА НИТО ИМА НЯКАКЪВ ТАЛАНТ А , КАТО ОТВОРИ УСТА И ЗАГОВОРИ НАПРАВО ПАДАМ .ТОЛКОВА ЛИ НЯМА КАЧЕСТВЕНИ ХОРА В ТАЗИ СТРАНА ТА ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ МУТРИ НИ ПРОБУТВАТ

а мутреси...

Дреме ми. Така или иначе Гласът на Чалгария НЕ гледам. По-смешно и циганско предаване надали може да съществува. А бълвочТВ пък изобщо не гледам.

Отвратителна е с този нейн стържещ глас и уста като на жаба

Пак ли Асен Блатечки ще ми рови в хладилника?

Кой набор е Янчето? Нещо много сбръчкана и изморена изглежда напоследък.

НАИСТИНА БТВ И НОВА ПРЕКАЛИХА С НАТРАПВАНЕТО НА ЕДНИ И СЪЩИ МУЦУНИ,КОИТО НАИСТИНА НАМРАЗИХ.ЗА ТАКОВА СВЕЖО ПРЕДАВАНЕ ТРЯБВА ДА ПОКАНЯТ СТУДЕНТИ ОТ МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ ЗА ВОДЕЩИ.НЕ Е СЛОЖНО!

тая е голяма антипатяга

Знаеш ли защо? - хора, на които устата се смее, а очите - не, изгреждат зловещо и гадно. Тя е типичен премер.

Тая пък кой я е излъгал, че е актриса...

Елементарно предаване - елементарна водеща. Бих допълнил идеална за елементарните зрители, които го гледат, но по принцип вярвам, че хората имат възможността да се променят, обаче зависи от тях самите.

Наистина характерен глас, но неприятен за слушане, камо ли за водещ и то на "Гласът на България". Измъчвам се катоя гледам как се напъва да говори, даже жилите й изпъкват.

ама това е голяма работа.. с този изъхнал глас много ме дразни

Тази се хвалеше,че прави Така че трябва да я гледате с възхищение.

Сигурно се е разорила откъм батерии...

Пак ли тази ....ужас ! УЖАС!

ужасен ужас ;)

ВЕЧЕ НИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ЯНА МАРИНОВА.БТВ НЯМА ЛИ ПО СВЕЖИ ИДЕИ

оо, НЕЕЕЕЕЕ! Защо точно тя? Ще ми се отще да гледам любимото предаване.

КОЯ Е ТЯ? НИЩО НЕ ЗНАМ ЗА НЕЯ, ОТ КЪДЕ ИЗНИКНА?

Ами този Мартен какъв е? Неприятен водещ, но го бутат и него.

ц, ц...без думи! просто ни писнахте, скриите се някаде, а не се показаваите!