Джанет Джексън се омъжи за катарски милиардер

Американската певица Джанет Джексън тайно се омъжи за катарския милиардер Висам ал-Мана, съобщава АП, позовавайки се на официално съобщение на младоженците.

Обратно в новината

Коментари - Джанет Джексън се омъжи за катарски милиардер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да и не.Вярно е ,че се изгради стереотип за исляма и арабите и техните жени.Истината е на 100% обратната.Нормалните араби носят отговорност и са домошари.Жените им са уважени и осигурени в пъти повече от българките и това не е само,че в Катар са богати.Но когато си се омъжила за един мъж,дори той да не те притиска за религията,той има семейство,а и тя живее там.Всеки трябва да знае ,че безплатни обяди ,няма.Но дори и да е приела исляма,доста хора по света приемат исляма,християнството,юдеизма.Това са нормални неща.Важно е за кой си се оженила,защото закона като е даден,още не значи,че ще бъде спазван.Джанет е на 47 г.Достатъчно зряла,за да знае какво прави.Всеки сам живее живота си.

Забравихте да коментирате, че е и по-млад от нея ;-). А това което съвсем не разбрахте: че за да се омъжиш в Катар, трябва да приемеш исляма. Доста рязък завой на Джанет: от 'Свидетели на Йехова' преди, към исляма сега...не мислите ли?

Покрай всички други глупости, забравиха да направят тъп коментар и за възрастта.

тотално сте обркали коментарите под снимките кой кое....и Майкъл беше казал:"Аз и Джанет сме двама различни души!!!!!!!!!" Мисля, че Джанет решава за кой да се омъжи. и е нейна работа...! Желая й щастие !!

не е висам, а е уисам...да е ж ива и здрава..же лая и всичкио наи-добро, но милиярдерите от арабския залив гледат на брака...много несериозно....за тях няма такова значение кат за нас...до 2 години ще е разведена

Циганка се жени за циганин. И ще си народят циганета....

Сега ше й пръсне точката

и бяха черните паламарки та мина на получерни

по информация дадена от самите младоженци - омъжили са се тайно. :-)))))

Това, че е милиардер, е чисто съвпадение! Хората са се взели по любов! Кзвам ви, вярвайте ми...хахаха

...и никой не твърди подобно нещо, а и в крайна сметка - тяхна си работа, на никого не пречат:)

Тези катарците ме кефят. Раждаш се милионер, а ако останеш такъв значи си провал.

Ох ,как ми се ще да проваля една женкса катарска милердерка....ма .дали ще ми се падне ? Точно на мен дано ми се падне ,най-грозната милердерка.Каква любов я очаква тази женица .....

Само да не се появи с Бурка да пеее и с леко разширен...... сещате се какво сами!

Сега ще има здраво нацепване на дуп...то на черната перла и ще си заслужи чинно милионите

Млади момко , ако задната обработка беше толкова гадна и опасна , нямаше да има толкова педружки !Затова не смеем да опитаме , за да не вземе да ни хареса !

Luna0102

Коя ли подред съпруга е този неприятен индивид? Очакваме снимки как върви с наведена глава на 2 метра зад първата съпруга и на 5 метра зад собственика.

АКО НЕ БЕШЕ МИЛИАРДЕР СИГУРНО НЯМАШЕ ДА СЕ ОМЪЖИ ЗА НЕГО, ХА-ХА-ХА...

Сега бият тупана, а после-контратупана....