Коментари - Джеф Голдблум (62 г.) стана татко за първи път | Лайф.dir.bg
назад

Джеф Голдблум (62 г.) стана татко за първи път

62-годишният актьор Джеф Голдблум вече е баща.

Обратно в новината

Коментари - Джеф Голдблум (62 г.) стана татко за първи път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен пък най-хубавата му роля бе в "Да застреляш Елизабет"/Shooting Elizabeth. Много е смешен.

Да му е честита рожбата!!! Аз съм на 45 год., а съпругът ми е на 53 год. Преди няколко месеца станахме родители на една малка принцеса, която искахме, чакахме и Слава Богу, дочакахме да се роди жива, здрава и необременена от разни синдроми ..... Хора, толкова ли не можете да се зарадвате на една бебешка беззъба усмивка; на едни широко ококорени към света очи; към човече, което е голямо почти колкото двете ви разперени педи, а ви кара да се чувствате най-щастливия човек на света?!?

Да ви е живо и здраво детенцето! Много се радвам на хора като вас!

Благодаря от сърце!

браво!

ми се струва, че преди 2-3 месеца вече четох тази новина?

Страхотен актьор и много харизматичен мъж. Честито да му е личното щастие с първа рожба. По-добре късно, отколкото никога!

МАЛКО Е ИЗБЪРЗАЛ ТОЗ

На тоя не му крека патицата, а на бас

Супер - да им е живо и здраво! Много интересен мъж е. Жена съм, но не мога да не призная, че за разлика от нас, мъжете могат да младеят и да са секси до доста късна възраст. Разбира се има и такива жени, но са рядкост - София Лорен, Райна Кабаиванска, мисля, че и Моника Белучи ще е в тази категория. Няма по-привлекателно нещо от зрял, хубав и интелигентен мъж.

на картинка може и да се излъжеш, но истината е под чаршафите не мерси от 2 пъти по-зрели мъже

Това си е геронтофилия драга... По голям е да е от тате... Повдига ми се от стари мъже - отвратителни са ако става дума за секс. Иначе за прияте, учител са ОК.

На теб може и да ти се повдига, но не поучавай другите хора. Всеки си знае за себе си и взема решения за живота си! Тесногръди хора навсякъде ще се намерят - ако е по-голям - "Пфу, тая взела баща си!", ако е по-малък - "Пфу, тая може да му е майка!".....Все критици се извъдиха, ама в собствения си двор не гледат!!!!

Пълни глупости сте писали - погребахте го човека!!! За там няма ред, може млади родители да оставят сираче, както и възрастни да живеят дълго..... Радвам се за хората, желая им щастие!

Супер - тъкмо детето като порастне, ще наследи всичко и няма да има нужда ни да учи, ни да работи!

....не ме интересува личният му живот. В личния живот всички сме равни, тъкмо защото е ....личен! За мен Джурасик парк и Изгубеният свят нямаше да бъдат това, което са, без участието на Голдблум. Пич, един от чаровните и умни хора в Холивуд.

глупости. тези идиотщини щяхя да са си такива с него или без него. Да се пулиш и да тичаш като изоглавен - "голем артист" в "големи филми" за безмозъни зрители.

...като чета коментара ти, определено мисля, че не аз пиша глупости. В киното има сериозни филми и драми, които са вечни класики, но и по-развлекателни и приключенски, които също могат да бъдат стойностни. За Джурасик парк - ако за теб това е "безмозъчна" творба, явно нямаш капка въображение. Първо -този филм направи революция - създаде дигиталното кино. Второ - в историята, взета от едноименния роман на Майкъл Крайтън има много поучителна философия. Ако изобщо си го чела.И накрая - точно за това подчертавам ролята на Голдблум, защото той изигра един интересен и забавен персонаж, с което обогати филма. Спилбърг обобщава всичко, което ти казах до тук - той направи Джурасик парк за вечно непорасналите деца, но и покъртителния "Списъкът на Шиндлер". Човек трябва да има "хоризонт" за различни филми и изкуство, а не веднага да блъска заучени клишета - това е безмозъчно, щото на мен не ми харесва.

Баси глупостите пишете понякога... Щяло да остане сираче... Дори да допуснем, че тати му ритне камбаната след 5-6 години, детето си остава с майка и толкова пари, колкото ние всички тук пишещи няма никога да видим... Не че е хубаво да си без баща, но няма да му липсва нищо, а и той още не умрял и спокойно може да надживее повечето от нас...

"... няма да му липсва нищо" ? Ще му липсва баща.

то си е казано - касни деца - ранни сираци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бъди сигурен че Джеф Голдблум като нищо може да мине 90 г, когато това "дете" вече ще гони 30те и може да си има вече собствено семейство

Спомням си как оплюха жената, която роди на 62 години, че била безотговорна за детето, че ще го остави рано без майка. А как стои въпросът в този случай с бащата?

Стои въпросът за Даун.... при толкова възрастен баща..

Абе факт е, че стотици възрастни холивудски звезди имат деца и нито едно не е с Даун. Аз лично познавам две семейства с такива деца, и на двете родителите са били около 30 год., когато са се родили.

Динозавър, а?