И Жени Калканджиева с прическа в стил ”омбре”

И Жени Калканджиева промени прическата си в стил ‘омбре’.

Обратно в новината

Коментари - И Жени Калканджиева с прическа в стил ”омбре” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до 6666- и аз ги питам ,защото 2 пати ги трият .пише,че саобщението ще баде видимо след няколко минути и след това к.р.и сега ще го изтрият.

Защо триете постове бе! Нещастници продажни!!!

И на баба ми петела значи е "модерен".И неговата опашка го докарва този стил"омбре".Модата е преходна-стила е вечен(Коко Шанел).

Стига с този стил "Омбре", беше на мода 2011 вече не е!

тази кучка , колко момичета е направила проститутки - тази сводница - мястото им е в затвора ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, да, ама не ги е направила на сила проститутки. Всеки сам трябва да отговаря за себе си.

С ТАЗИ ПРИЧЕСКА КОГАТО И ДА ОТИДЕ В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА,НЯМА ПОНЕ ДА НИ ИЗЛАГА ПРЕД СВЕТА.

много е хубава жени, станала е одухотворена някак си

ма тя през цялото време си е била адски оДухотворена

Мнооогоо демоде. Това беше тенденция от преди една година.

Хей Обре, я виж - дърта проститутка

ДОСТА БЕШЕ ПРЕБИТА. ЕДВА ЛИ Е БИЛО БОЖИ ЗНАК. БЕШЕ МНОГО ПО КРАСИВА. ПОСЛЕ СЛЕД ПЛАСТИКИТЕ МАЛКО СЕ ЗАГРОЗИ.НО ПАК СИ Е КРАСИВА И НАЙ-ВЕЧЕ ЧАРОВН И ДОСТА ИНТЕЛИГЕНТНА.ХАРЕСВАМ Я!!! УМНА БЪЛГАРКА ИЗЛЕЗЕ.

какво и харесваш-срам за бг жената- пачавра

Deep forest

мадам сладурана!

Абе едно време, когато поиска да се отдели от мутрите и да завърти собствен моден бизнес, един случаен натряскан пияница взе, че я преби яко. Само че не я беше ударил нито веднъж по лицето. След този случаен побой тя размисли и се отказа от собствения бизнес с моделите. ЯВНО Е РАЗБРАЛА ПРАВИЛНО БОЖИЯТ ЗНАК!!!

А другата й прическа в какъв стил е?

Голям праз! Туй много важна и голяма новина! Утре, като си сложи перо в ... да не забравите да го отбележите!

Какво ни занимавате с тази смръкла, никаквица с никаквиците жалка.

кво е тва омбре , бре . на кафеното ли му викат вече така .

герой от филм

ааа ясно ми стана. ама тая що ми прилича на пепепутка

аз пък съм с прическа тип селски бек.

Тази от снимките ми прилича на ученичка от елитна столична гимназия от 70-те години на миналия век. Нищо ново в прическите.

Мда, черните дрешки къртят. Все едно не си на промоция на LOreal, а на браншово събрание в "Гробищни паркове". Безвкусица.

Тя винаги е била красива, естествена и до сега за мен е една от най-красивите жени в България без добавки по себе си!!! Тя е успяла жена!! Пожелавам й здраве!!!

Знаеме с кои части на тялото е успяла....

Маман

Какво ни занимавате с тази? Толкова ли е важно с каква коса е, а и не ме интересува. Аз съм с лилава коса ама няма кой да ме види. Каква тъпотия.

Личи, че си тъпичка. Като не те интересува, защо си изгуби времето да пишеш? Защо всички селяндурки си мислят, че хората не се интересуват от хубавите жени и техния начин на живот?

Мъ да-а, за годините си не изглежда никак зле, даже напротив - никак. Сега даже могат да я предложат и за премиер от льобимата й паратия и всичките женита ще се насъберат там.

Е сега вече си разплетох чорапите.Ураа една мутреса си боядисала косата.

Тоя стил "омбре" май само у нас е модерен....пак сме закъснели с тендициите.

Харесвам я така, стои й много естествено. През дългите години с черна коса изглеждаше като с перука...

Завиждам на Жени!- не е честно всякак да и отива! Дълго, късо, право , къдраво, русо,черно , червено... - все добре и стои!

как й отива само... та чак я подминава с 200

Отива й... прав, крив, дебел, дълъг... всякакъв... вид прическа. Ако трябва да сме искрени, всякакви са й отивали още от малка ги е отнасяла... прическите.

Много усмихната Женито. Явно януарската сметка за ток не може да я събори! :} че и за прическа Омбре некой лев останал.....

Мадам!

Изключително красива, лъчезарна и харизматична жена. Има много свежо и жизнерадостно излъчване, а освен това е и страшно чаровна и младолика - изглежда поне с 10-12 години по-млада отколкото е в същност. Хубавият ген си е ген, красотата си е красота, при Жени природата и ги е дала в изобилие, но и качествената, скъпа козметика също е от значение. Не я знам какво ползва, но при нея, тя дава прекрасни резултати.

Да не забравяме все пак че освен гореспоменатото също така тази жена е МАДАМ и е работила за СИК...

Защо да не забравяме? Защо да го помня? Какво ме интересува. И тук става въпрос за прическа и за женска красота. Какво ме бъзика каде си го е слагала преди време Женито?!? Важното е, че е безспорна красавица!

Аз се гнуся от тази!

Целуната от слънцето - как в краищата- по-скоро прораснала и небоядисана.....Слънчо целува отгоре.