Джей Ло решена да пробва нашенски специалитети

Дженифър Лопес ще похапва здравословно меню по време на първото си гостуване в България, което е след по-малко от 10 дни.

Обратно в новината

Коментари - Джей Ло решена да пробва нашенски специалитети | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а кенефа какъв ще е

Тя е страхотна и много зрелищна!!!Едва ли се е взела за богопомазана,просто някой екстри които те карат да се отпуснеш и да релсксираш максимално преди концерт за да си готов да дадеш най-доброто от себе си!!!!Коментарите ви са както винаги пълна отврат толкова типично-мразете!!!Това вреди само и единствено на вас!!!!

Щом иска млечно и телешко да пробва шкембе чорба!

тази да си седи в джунлата ,а и ще и отива най-много да яде кокосов орех и банани.

гарантирано осиране.

Страхотно много си приличат двете с нашата фолк-певица Бони.

ТАЗИ ЧЕРНОКОЖА НЕВЕЖА ЗА КАКВА СЕ ВЗЕМА.ГОЛЕМИТЕ И ИСТИНСКИ ХОРА НЕ КАПРИЗНИЧАТ ЗАЩОТО ИМАТ МОЗЪЧНА ДЕЙНОСТ

Тези звезди като започнат да изявяват хиляди претенции, коя от коя по-ексцентрични, си навличат гнева на обикновените хора. Не могат ли да се държат по земно. Иначе я харесвам.

голяма реклама и правите но пак няма да продадете билетите докраи,едно време бече звезда лопес сега няма много почитатели понеже е разглезена и лигава време и е за пенсия.

искам само да споделя с вас, че вече посетих един от концертите на GLо и искам да го препорачам на всички вас. JLо е невероятен професионалист, певец, танциор, аниматор и музикант сас страхотна енергuя и фигура! така че cu подбираите изразните средства преди даже да сте видели несто!!!горесто препорачвам концертното и турне!!