17-11-2017 20-11-2018

Коментари

таа и певица била и водеща.,. аз са сефте я чувам.. абе как едно време гадниякомунизъм уж пречеше на всички музѝиканти да се изявяват, а всички знаехме всеки по отделно и хитовете им, които останаха и до днес в златния фонд! а сега пълно с певци, а песни няма и никой не знае кво пеят?!?

Да да живи и здрави и щастливи цялото семейство.

Поредното бременно коремче.

Ти да видиш, то по времето на комунизЪм и правописа май е бил забранен... :D

В момента е и общински съветник в СОС от квотата на ГЕРБ, а ти да не я знаеш!!! Не че нещо е направила в Общината, но там едни пари да се взимат всеки месец и да се гласува, каквото иска Данчето.

Хубаво българско име, ама как ще и викат на галено?

е един правопис,.половината думи даже дет се ползват не са ни на български, ни на англикски. Баба ти не може да те разбере като и говориш , ти за правопис си се хванал. А правописа беше друг и доста неща се смениха за тези 30 г

Вече е в графа увиснало коремче.

водеща е отдавна, беше репортерката на Кака Лара, а сега вече има и политическа кариера и е съветник в общината, в момента бнт2 излъчват филмчета за София с нея, може да е новата Юлияна Дончева

Анка, как.

Писна ми вече от захаросани интернетски излияния! Явно всички бебета се раждат научени да четат и с телефон в ръка, иначе смисъл от прочувствените писания не виждам.

Няма по-вълнуващ момент за една жена от появата на първата й рожба. Да са здрави и много щастливи цялото семейство, да си народят и други дечица, че както е тръгнало ... беличките се топим и емигрираме. Търпение и усмивки Йоана, много емоции и незабравими мигове с малката принцеса.

Живи и здрави. Повече бг за тази държава. Да не се бавите с второто!