Коментари - Пиратът Джони Деп зарадва болни деца (видео) | Лайф.dir.bg
назад

Пиратът Джони Деп зарадва болни деца (видео)

Любимият ни пират Джони Деп изненада деца в болница в Бризбейн, Австралия, облечен като капитан Джак Спароу.

Обратно в новината

Коментари - Пиратът Джони Деп зарадва болни деца (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поклон за постъпката.Оставил е положителни емоции и страхотно преживяване у тези дечица.Виждаме тук разликата между холивудските и нашенските звезди.

Много хубава идея! Браво!

Сърцето ми се къса, като гледам тези дечица... браво на Джони, браво на кампанията.

Дарил е дечицата с усмивки и приятни емоции - просто безценно!

Хубава новина!Реклама или не,поне е зарадвал дечицата.Кога у нас някой актьор ще направи подобно нещо,както Джони Деп за пореден път,Крис Прат,Крис Евънс и други?Ваното е,че връщат усмивките на децата.

Браво Джони! Нямам думи! Чудя се има ли бог, в каквато и да е форма и под каквото и да е име... Тези мили дечица, с какво заслужават такава съдба...кому са сторили зло, та носят тежестта на такива болести. Не само тези, навсякъде по света. Заслужава ли този бог, допуснал това страдание, да го почиташ, да му се кланяш или да умираш за него. Отговорете си сами, но не минавайте с номера и оправданието, че те или ние ще отидем в по-добър свят

подходяща тема за тролска антирелигиозна пропаганда

Повярвай ми, Бог няма никакъв пръст в тази съдба. Не обвинявайте Господ, който е Любов и милост, а погледнете собствените си слабости и грехове. А тези мили дечица са като душа може би много по-стари от теб и един Господ знае за какво плащат! Имаше един невинен на тази Земя и знаеш какво му се случи...

Кога и у нас ще се случи подобно нещо?

И у нас се случва, но не с Джони Деп.

Дай пример,че не се сещам.Нашите освен да ги пишат и показват какво са си купили,кой с коя,къде по курорти били,остава ли им време да посещават болни деца.Може и да се случва,не споря.

Реклама или не, който иска да гледа филма - ще си го гледа, а който не иска - няма да го гледа. Толкова е просто. Далеч по-важно е това, че са доставили малко радост на болните деца.

БРЦК

Рекламата си е реклама , но наистина добра постъпка. Трябва по-често да го прави !

Велик!!!!