Джони Деп: Не виждам почти нищо с лявото си око

50-годишният актьор разкри пред "Rolling Stone", че лявото му око почти не функционира.

Обратно в новината

Коментари - Джони Деп: Не виждам почти нищо с лявото си око | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да се плашиш! Важното е Малкия Джони с едното око да гледа широко.

Няма да се плашиш! Важното е Малкия Джони с едното око да гледа широко.

..лещи?? като снима филм какво пречи да има леща на невиждащото око? ;)

жони деп е голям пич,вцички го ъваяват в уса.така казва и давид леттерман(може би наи котираното счоъ в америца.викат мъ "цоол ман" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Скъпа, след 10 години брак да ти призная... далтонист съм! - Скъпи, да ти призная и аз пък... не съм от Перник, а от Мозамбик!" Та... за недовиждащите, де. Нищо не може да спре човешкото щастие!

Ех, много е сложно хем да си тъп, хем завистлив... не чувстваш ли нещо да ти прискърцва вътрешно бе, слепецо... Ириси засекли или нещо такова? Като не можете ВИЕ да гледате с едно око, оставете тези които МОГАТ! Па ако щете - не гледайте! Но не е задължително да се обаждате!

Защо тук си Мама Мия, а със същият текст под друга новина си се подписал Татко Карло?

И аз съм така от дете, ама живея, няма как. Лявото ми око също е почти сляпо, дясното с миопия. Работи се и се живее всякак. Няма нужда от хленчене.

Харесвам го, но не мога да не кажа:Ами сложи си лещи!

Ужас, колко си прост... Мислиш ли, че актьор милионер, минал през всякакви доктори, не е бил вече информиран, че проблема му не може да бъде решен с лещи? Или ти си мислиш, че и тоя е прос' като теби?

Джони Деп е пич!

По нататък в интервюто се казва:"...Дори цепката между зъбите на Ванеса я забелязах едва миналата година и незабавно я зарязах!"

:-)

А за цепката между краката на Ванеса нещо...?

В Пиратите му личеше, да :-) Е, но пък е симпатяга, да е жив и здрав.

Нека, хубаво е, че е така. Харесва ми това, че той има неприятности.

трол.

Пич, всеки известен и неизвестен човек си има някакви приятности и неприятности ... Но при теб явно преобладават психическите неприятности ...