17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фермата,Биг брадър- предавания за малоумници.

Този ще изкара пенсия по студията и риалити шоута!

И този си е сложил перука

Даката така и не успя да вземе златен медал, защото е некадърен.

Опосумите разделиха хората на българи и емигранти, и ги насъскаха едни срещу други.

ЗА 80% от "аудиторията".

Толкова всичко ми е опротивяло ,че вече нищо българско не гледам. А тези двамата като ги видя драйфам. Предаване за чалгаджии и малоучници.

Възможно лие да си толкова велик в спорта и такъв нещастник в живота?

Възможно ли е да имаш толкова стандартен ник, а да си толкова нестандартно проЗт?

Възможно ли е да имаш толкова стандартен ник, а да си толкова нестандартно проЗт?

Те така разбират шоуто. Да има скандали. Опитват се изкуствено да създават такива, но не им се получава. Затова и вкарват предимно рецидивисти и невротички.

Легенда от времето, когато имахме дух на победители като нация. Желанието да си "най" се загуби. Кой знае може и да е положително това. Нямаме явно вече стремеж да се доказваме, което означава, че сме позагубили комплексите си.

Жалък край на една добра спортна кариера. А някога такива спортисти ходеха по училищата да дават пример на децата. Сега пак пример, но с обратен знак.

Кои ви гледа бе идиоти мръсни?

Гледах част от предаването с Йордан Йовчев. Вместо да отиде сладко да поспи в стаята с победителите, той цяла нощ чисти боклуци от изоставена къща със загубилите. Поуката е много голяма за всеки, който внимава: олимпийски спортист се става с много труд и ако избираш трудното пред лесното. Двамата опусуми и мен ме дразнят, но като цяло в предаването има интересни личности, които се проявяват достойно в екстремни условия на труд и предизвикателства. По-интересно щеше да е, ако вместо водещи с маркови ризки и панталонки имаше такива, които се включват в играта и коментират докато работят във ферма наравно с другите участници.

Фермата е Биг брадър, под прикритие. Само - по- евтино изпълнение, разликите са малко - във фермата плащат на 3,4или не знам колко известни личности да напраеят някакъв рейтинг за първата седмица или две, всичко е супер фалшиво - от криворазбраното родолюбие, до работливостта, която се опитват да продадат, в бб, пък харчат повечко парички да натъпчат една къща със забравени звезди, или работнички, или случайно попаднали хора, които си личи, че да от списък "реьерва", защото никой не ги знае. Каквото и да се случва и при двете селското е водещо, при едното предаване е покрито в много грим и паети. Винаги съм се чудила на хората, които си го причиняват, защо не се предиьвикат по друг начин, а се продаеат на "продуценти" със съмнителни подбуди, игра, в която печелят единствено "новоселските " формати.

Отбора на емигрантите е много по-сплотен. А и си личи, че са по-интелигентни, обрани в поведението си. Българският отбор не ме изкефи толкова

Сладко ще поспи, викаш. Платено му е не да спи, а да участва в пародията.