17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква Английска гимназия? Това са малки деца

Объркала е посоките на гимназиите.

Това урод..во същество не е за кмет,дайте му някъде да вдига бариера за пари. Само от кражби разбира. София е най грозния град ,с най голям бюджет ,но всичко се краде или прави некачествено.

Българина е тъп и упорит, затова избира тази мисирка за кмет. София е грозен и мръсен град, пълен с цигани и таратайки по на 30 години, въздуха е отровен, храната е скъпа и менте, жилищата са скъпи и уродливи, улиците са изровени, тротуарите разбити, дърветата по тях не са подрязвани от 50 години, върви си в Самоков Дамче, не ставаш и за чеп на зеле.

Какво има общо София , която явно ви е трън в очите и откриването на учебната година? Грешно място за плюене. Пък и граматиката също Ви липсва

Тази самоковска мисирка е вредна за София, да не копа София, а да си върви на село да копа компири.

Йорданка Пъдпъдъкова е трябвало да открие учебната година в руската гимназия, нали е даскалица по руски?

Заглавието е за откриването на годината в английската гимназия, но на снимките се вижда само г-жа Фандъкова и първокласниците от 112 основно училище, с което ПАЕГ споделя една сграда :) Да бяха направили една снимка на новия випуск и на гимназията :)

Да си беше останала даскалица, а тя кмет стана, пък и "на телевизора" се показва да говори глупости. Днес обясняваше, че паветата били некачествена настилка и затова на Дондуков сложили хубав асфалт. Как пък в Париж, Милано, Лисабон и т.н. има големи булеварди с перфектно наредени павета, само у нас бил некачествена настилка... да си беше останала даскалица.

Това с Английската е полюция на редакторката, все едно като кажеш София и да разбираш европейска столица.

Ако ГРОБ разчитаха на някого то нямаше систематично и грозно да изтребват българския народ. То бива да крадеш, но да не мислиш изобщо за оцеляването на другите е върховно народно предателство!!!!

А защо не в гимназията в Самоков

мамицата ти обрязана :) Освен цинизми в този форум друго явно не може да се пише.

На снимките виждам първолачета, а не подгответа.

Трябваше да отидеш да откриеш учебната година в някое училище на малцинството, Юрданке! Не в 1ва Английска, комплексарке!

Дано да е за последно.

Фъндъкова защо не отишла в 54 училище? Ако не сте видели как изглежда Бейрут след бомбардировки - това е точнотам. В момента училище цялото е в изкопи, строителни материали. Ремонта е започнат в края на август. ами от една куха лейка Фъндъка нима друго може да се очаква? Интересно какво пречеше да бъде започнат през юли?

Жената ходи да открива на лъскавото и новото, за да показва как се грижи за образованието, ама не чувам да споменава за нови крила на други училища. За едно си говори, а другите 200?

Фандъкова за мен е Тъпа селска Тиква и да си дава оставката ,стига ни изяжда парите и ни лъга , Вън !

В 21 век сме, защо са тези политици и попове в училище?!

В руската трябваше....нали е учителка по руски?

И не само - по едно време беше зам.шеф на дружеството на русофилите в България и едва не стана негов председател.

Данчеее, дръж си перуката да не падне!

Каква английска гимназия, какви 5 лева? Къде виждате на снимките ученици на I английска гимназия, т.е над 14 г.? Това са учениците на 112 основно училище, което се намира в същата сграда, в която е и гимназията, но си е съвсем отделно училище и именно на откриването на учебната година на това училище е отишла Й. Фандъкова!

Защо в Английската, а не в някоя руска? Нали е даскалица по руски?

А защо не отиде в школо в някой краен квартал за да види там как се учат повечето деца в София? Защо ходи в елитно школо в центъра за което и общината и богатите родители кихат мангизи?

ако днес всички кметове на градове, села и райони не са по училищните дворове то те могат да се застрелят.

Ще почне да се напикаване на доживотната й слубжба, купена гроб...трябва да е много послушна и изпълнителна Пре главния гробар щом я държи на писта 100 години вече, снася добре в касата на гроб Тия около не нея кво й се лендзат, що не я освиркаха днеска, тъпи оФце, да им дигне билета на 3 лева тогава

защо не отиде в 73-то. Или е станало платено и І АЕГ е платила повече.

Защото в 73-то му писна от другарката Фандъкова. Почти всяка година присъстваше на 15 септември, включително и миналата, когато внучето й беше първи клас. Затова 73-то се води едно от най-"спонсорираните" училища. Това със спонсорството, всеки да го тълкува, както го разбира. В гимназията винаги има по 6-7 деца в клас с надпланов прием.

Гербаджийската мафиотка защо не откри годината в Руската гимназия и да не се връща вече оттам! Негодници,крадци,некомпетентни мафиоти!!!

Голем праз!