17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото мога. Не искам да почивам - почиват на Централните и в Малашевци. Така и така няма пари, поне да свърша нещо, макар и не замисленото.

Докато има случаи на зараза и то всеки ден, нищо не е отшумяло. Сега се прави агитация и пропаганда да ходим по курорти, буквално ни зарибяват, щото туристическият бизнес трябва лятото да си пълни гушите - на наш риск. Най-много в старата къща на село. За хотел - у нас или в чужбина и дума не може да става тази година.

С изкусвено предизвикани свлачища и излятия бетон след това няма как да отида на море при нашите мутри. Отивам на природа и спокойствие в Гърция. А какви хубави плажове имахме едно време...

За каква почивка бленуват от туристическия бранш?! "В Северна Македония от днес е в сила нова карантина. ... Вчера в Северна Македония бяха отчетени над 100 нови потвърдени случаи на Covid-19, като повече от половината са в Скопие. Броят на заразените се увеличи драстично през последните дни". Начало / Днес / Свят 7:44, Надежда Христова, dir.bg И у нас ще стане същото, съвсем скоро. Само гледайте! Почивкa... глупости на алчни мутри!

Веднага мога да ви отговоря - никъде!

Тва лято почивка няма да има. Не дърпайте зорлем дявола за опашката. Освен това сега е идеална възможност да докараме до фалит алчните туроператори, хотелиери, които с дране на кожи си накупиха яхти от нашти пари.

Нито едното от изброените. Не ме е страх от коронавируса, никъде няма да почивам, имам финансова възможност.

ще почивам на бетонов възел Алепу

Ще бъдем на море в България. Почивката я бяхме закупили много преди да се разбере за Covid, още миналия Декември. Малко ми е притеснено по повод соазването на хигиената, но в крайна сметка може и да не отидем. Чудя се българите нали реваха, че нямат пари, а пък ще ходят на море? Аз не съм ходил от 10 г и не ми е толкоз зор...

Ще ходя на почивка във Варна близо до езерото с ваучер

В Сиде Анталия

Алания, Анталия

Направили сме си ранни резервации за Алания за м. септември, но зависи от ситуацията. Все още нямаме никаква информация дали нашият хотел е сертифициран,дали ще отпадне 14 дневната карантина . Много неясноти има, но и време има още до септември.

И да се увеличат, държавата ни вече няма да си позволи кара тина. Той бюджета глътна доста вода, парите от европа са обещани, не виждам причина за карантина. Ще си ги лекуват в определени болници и ще си върви кервана.

Планът беше един път Испания и 2 пъти Гърция. Сега - да видим!

Турция,Анталия

ще ходя в Дубай да стисна ръката на Божката ,да се снимам с бг.фолкпевица и да опъна камила.

Турция-Анталия

С нищо не са ми се променили плановете. Къщата в Гърция е на самия плаж. Вадя шезлонгите и въдиците и съм ОК. Най-близките съседи са на 200 м. Супермаркета е пълен, рибарят минава 3 пъти седмично, зарзаватчията всеки ден. Е къде ще ми предложи този лукс Ангелкова? На бетонната стена на Шофьорския плаж ли, дето следобед слънце няма да изгрее.

От кога да почивам на село не е опция?

Откакто по селата, вместо сто българчета, има хиляда циганчета.

Даммм, така стана

Ако ми се занимава, или планина или Гърция, на Бг черноморието в тая гнусотия, фекалии и бетон няма да стъпя. От едно от най-хубавите места за почивка е тотален ад вече там. От 10 години не съм ходил и грам не ми липсва.

Не бих рискувал на нашето черноморие, особено сега, както са изгладнели, българските търговци са безобразни без криза, а какво остава по време на криза, съмнявам се, че ще е безопасно

Турция-Алания!!1

Тази година почивахме два месеца принудително през карантината. Сега ще работим до следващия вирус.

Бих почивал на несебърските дюни каквито имаше през 1958 год. За съжаление отдавна ги няма.

Като имам пари в Чужбина, Като нямам, на вилата. Имам си басейн, не много голям, около 50 кубика, отопляем.

За мен в България няма море.

Повечето от вас ще почиват в инфекциозните отделения

Тази година няма да се почива. Правим реконструкция на бизнеса и всяко начало изисква концетрация и допълнително усилия. Оптимисти сме, за добро е, ще почиваме друг път.

В Каракас, но в началото на септември, почивката е планирана от миналата година. През юли - в Гърция.

Нямам финансова възможност да замина тази година на почивка, както и последните 15г., работещ беден.

Никъде няма да ходя. Ще си седя в къщи, ще си пия биричката, а надвечер ще сложа джапанките и ще отида да се поджвакам в Индийския Океан! Може и малко разходки и рафтинг в джунглата. Скучно, ама тъй ще е тази година. Това вирусче прецака доста планове. Да сме живи здрави!

Никъде няма да ходя. Ще си седя в къщи, ще си пия биричката, а надвечер ще сложа джапанките и ще отида да се поджвакам в Индийския Океан! Може и малко разходки и рафтинг в джунглата. Скучно, ама тъй ще е тази година. Това вирусче прецака доста планове. Да сме живи здрави!

Antalya

Турция - Мармарис

Вече ме е яд и гнус да изляза там на улицата или до магазина, по същата причина Контингента вече е 80:20 с лоша тенденция... :)

Много ясно, че ще почиваме в Турция. Да не съм луд да пълня гушите на българските мутри.

Турция

Никога на нашето Черноморие. Ходех редовно, но вече не. Най ме вбесяват тези бутилки с вода пред къщи и хотели за запазване на места за паркиране. Стоят празни местата, но не дават някой да паркира там, въпреки, че никой не е платил за тези обществени места.

Турция Мармарис

В Айтос до вълнолома .

Днес трябваше да съм в Авсалар-Лоникера, но пропуснах.Взех ваучер за следващата година. А наесен пак ще е някъде в Турция но за по кратко време- макс 7 дни.

IDEAL PRIME BEACH

Лара Анталиа

Анталия Турция

Кушадасъ , Турция

Алания Турция

Анталия , Турция