Кафето не увеличава риска от сърдечна аритмия

Всяка допълнителна чаша от топлата напитка, която човек изпива през деня, може да намали риска от аритмия средно с около 3%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно дълго кафе ми действа много добре, но 2, 3 - усещам главоболие и стягане на сърцето. Тези лекари имат много здраве, абсурдна и невярна статия.

Дайте ми неколко хиляди долара и ще ви напиша каквото искате.. А тази статия май си е чисто съчинение на някой журналист..

Познат които пие па 40 ехпресо на ден и пуши по две кутий цигари,тежи 40кг с мокри дрехи и е здрав като бик

Кой е тоя Кутий, бе?

Така ще е до към 35-40 после пак пиши колко е здрав.

40 кафета на ден означава да пие през цялото време докато е буден. И с тия кутиЙ цигари .... Подготовил ли си си словото за погребението му? Щото нали ти е ясно, че АКО не лъжеш за него, няма да изкара още дълго. Изведнъж ще се срине. И аз едно време пиех една кана на един път ама ...

Една такава проста анкета мога да направя и аз и да сътворя нещо като статистика. Като кажат Учените.....Егати и научния подход!

Дирници, много нагло правите скритата реклама, сякаш са ви малко отвратително досадните явни реклами, заради които ви псуват хората?! Не стига че сте нагли и неграмотни, ами и лъжете. Кафето влияе пряко точно върху сърцето и кръвното налягане и е полезно само за хора с ниско кръвно! Дебили.

ако изпия около 30 чаши кафе на ден ще намаля риска от аритмия на 100%? Правилно ли съм разбрал?

Аз като пия кафе имам стягане на сърцето и почти не спя през нощта.

Много е индивидуално. За някои хора кафето е отрова, за други може да бъде дори много полезно.

Без кафе не мога! Няма доказани вреди от кафето, има само ползи.