17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо все правите светли русоляви колажи, ами ако потъмнеят с времето като стара дограма? Какво, плашите ли се нещо? Не бойте се, Тя тогава ще обмисля абдикацията си и ще е вече на 125 г., което е почти невъзможно, но кой знае.....

има нещо много восъчно в портретите.

Незнам защо на принцовете са се мъчили да докарат прически. По това време те вече ще са плешиви като бащите и дядо си.

шарлот много са я разкрасили че чаг няма нищо общо с намесеното с дребни присвити студени очички бурсуче

Вече ни задушавате с информация за тези хора! Нито сме англичани, нито сме монархия! При толкова успели българи сме обречени да четем всеки ден за тези паразити!

Кой се интересува как ще изглежда детето на търтеите в кралското семейство - афроамериканската артистка и някакъв измислен принц,шут,който създава само проблеми в кралското семейство.

Как така детето е порцеланово бяло, след като ако е истина - то са ударили 5% от възможното - егати късмета, нали! Случайно!

Като на Азис ти за ин витро генно инженерство не си ли чувал? Не ти ли прави печатление че у нас са се родили повече момчета отколкото момичета а по принцип доскоро винаги е било обратното както в природен закон

Ами като пораснат ще видим

За Шарлот много са сбъркали. Нужно е само да покажат снимка от младите години на прабаба ѝ кралица Елизабет.

Изобщо не ми харесва какво са показали , че уж ще бъде. На нищо не прилича. А и защо Шарлот от синеока е станала кафеноока?

Ще се метнат та баща си и ще оплешивеят царствено.

Изглеждат страховити! А Меганката както се е нахилила на снимката, думи нямам...Всъщност имам - не и е мястото там, хич ама хич не се вписва...

Ужасно са ги направили!

Абсолютни глупости...Шарлот кята жената вамп..очите и са на Уилям 100 процента..а тази и като вещица..А Джордж видимо е взел чертити на бащата на Кейт ,а той е много хубав мйж за англичанин.

Мога ли да споделя, че ми е през кура как ще изглеждат тия дегенерати? Мерси.

На Хари и Меган детето най-ми харесва като млад мъж.