17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С кисело зеле и пърцуца,бе!

По коледа витаги качвам по 10-15 кг.

Тая работа без ебане няма да мине. Затова е наречен Златоуст....

Като не плюскаме. Тази гатанка няма нужда от цяла статия

Оххххх как са наядох......Оплюсках тенжера сарми зелев лист, паница зрял фасул, буркан царска туршия, баница, щрудел и не помна вече какво още....ша ми се пръсне шкимбето...ша експлоудирам хора вече са чуда да взема ли разхлабително да го изакам?

опитах са да ся изтропам едно хубаво, но още е рано - успях да изкарам само три мощни и залпови пръдни. след малко ще се опитам пак.

ПОвърни бе, свиня. Ще ти олекне.

Аз тежа 95 кг и ходя на фитнес, но съм и висока 182 см не всичко е до килограми. Някои искаме да имаме силни тела, а не да сме вейки и клечки.

малиииии сигурно гумната ти са колкото новородено магаре а

Ами ти си мъж. Дано си намериш женище като теб, което ще те хареса. Ако си падаш по мъже, само някой путьо с огромни комплекси ще ти се върже. Живей си нещастния живот, накой не го интересува.

Хаха аз си живея щастливия живот и не го живея за да ме хареса някой комплексиран лайнар, който мога да го ошамаря за две секунди. И освен това съм спортистка бе мизерен селянин прост.

95 кг дори на 182 см е много дори и за мъж! Освен ако не си щангистка

си объркал 95 см височина и 185 кг с гореописаното?

Ъхъ! Много помага за мотиката.

Като не плющя толкова баклава, шоколад и руска салата :) Ама пък Коледа е веднъж в годината. Скрийте кантара и Весели празници!

Бравус! Кифтета, чирвено вино да са лей!!! Коледа и весели празници

Много лесно - не плюскайте до припадък, лежейки на дивана с бутилка бира/вино. Пък и нали сте бедни и нямате пари, от къде толкова храна?

Като спрем да плюскаме продуктите на химическата индустрия. Ей, така.

Аз ще ви кажа как-три пъти в седмицата /поне/ тренировки от поне 1 час-2 силови и едно Кардио, 1 тренировка от 40 мин-Плуване, 2 тренировки по Айкидо и 2 по КАРАТЕ / може и BJJ / и готово. Размърдайте ди дебелите и мързеливи задници и това е!

Иванчо смени зобта, че ще скъсаш нещо. 8 тренировки за 7 дни - ти явно имаш много свободно време.

И защо трябва да вися в смрадливия фитнес, вместо да изляза сред природата?

Иванчо, ша ни умориш, бе...лесно се влиза във форма, ако вече имаш дисциплина и режим от по- рано. Отпуснеш ли веднъж шкембето мноооого трудно става да направиш плочки.

Дано пукнеш!

Дано пукнеш, изрева свинята, след което се задаваи със сърмата в устата си...