Коментари - Как да организирате най-греховния Хелоуин? 18+ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видяха няколко поразголени цици и хората превключиха на по-високи обороти тука. :))))))))))))))

Защо в България се празнува Хелоин? Това е Католически празник, който е превърнат в консуматорски празник. Ако ви се яде шоколад не може ли да си купите без Хелоин?

_stankow

E Хелоуин пък кога стана сексуален празник ? Нашите "културни дейци" всичко обръщат на оргия !? :D

На джендъри с тротинетки какво друго да е в главата? Оргии и скорости ;)

Е как изпраскайте се с любовника пред благоверния, гарантирано носи незабравими емоции и разтърсващи преживявания ... и нагорещява страстите

Шило

Дир, не ви подхожда! И вие ли поехте по пътя на опростачаването?

Казваш Захарова като облизва двете ягодки е много морално, и някак ''православно'' не е както в прогнилия Запад, нали ? Ако се знаеш изобщо накъде си с главата си сбъркана тролска ...

ИЗПЪЛНЯВАТЕ ПРОГРАМАТА ЗА ДЕБИЛИЗАЦИЯ НА НАРОДИТЕ И ПОДЧИНЕНИЕТО ИМ НА САТАНИЗМА! КАКВО ОБЩО ИМА БЪЛГАРСКИЯ ПРАВОСЛАВЕН, БОГОЛЮБИВ НАРОД С ПОДОБНИ ИЗВРАЩЕНИЯ?! ЛЕЛЕ, КАК ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ САМО, С ЛИХВИТЕ!

Вгз...

За какво ми е да си организирам Хелоуин, Свети Патрик, Рамазан Байрам, китайската нова година или пък 4-ти юли? Какво общо има това с мен???

_stankow

Подмяната на ценностите е задължителна при разграждане на националното чувство. Общите празници сплотяват народа. Трябва да се премахне всичко общо. Да се раздели нацията на малки групички, всяка празнуваща по собствен календар.

Тей ли било ? Можеш ли да ни разкажеш например, някой жт изминалште дни на будителите, ти как го отпразнува ? Какво точно направи ? Сплоти ли се с някого ? Ти каквото си искаш пиши, но всеки може да се зададе сам въпроса и да си отговори.

Какво проповядвате вие? Грях, разврат. Какви са тези адски костюми? Една девойка трябва да е чиста, да е скромна, свенлива. Трябва да има един мъж - съпруга й. Да ражда деца и да гледа семейството. А не да е блудница, разголена, разгонена, греховна. Вие нормални ли сте, вие дъщери нямате ли бе?! Човек трябва да си пази душата, защото с големите грехове идат и големите страдания! Грехът е норма, а правилността е взета за посмешище. Горко нам!

брей как лесно нареждаш живота на другите около теб, особено този на жените

Г-жп, точно същото важи и за мъжа, една жена - неговата жена, и да си изкара с нея живота. Без изневери, без чуждо… Има и такива, на които им се изневерява - те трябва да са изключение и за смях, а не да са нормата в обществото и да развалят и другите!

А теб кой те назначи за "трябвалник"?...

Щом ти харесва голо, гледай, радвай се, организирай “най-греховния хелоин”. После и жена ти ще си организира, после и децата ти така…

Мерси, ама аз така или иначе нямам нужда от твоето позволение и мнение как да си живея живота! Само не разбрах кой те назначи сега пък за ясновидец, та реши жена ми, децата ми и т.н. по какъв път ще поемат!

НАШИЯТ ГОСПОД, ХРИСТИЯНСКИЯТ! А ВИЕ СЕ КЛАНЯТЕ НА БАФОМЕТ, ВААЛ, ЛУЦИФЕР И КАКТО ТАМ СА ИМЕНАТА НА САТАНАТА!

ударих си чекия на снимките

А става дума просто за католическата задушница, когато трябва да се почитат мъртвите и смъртта по принцип.. не знам за кой нормален простосмъртен това би било празник

Някои народи празнуват по време на погребение, един вид смъртта за тях е вид освобождаване. Просто разични разбирания и традиции. Трябва да сме по-отворени към тези неща и сигурно за тях нашата тъга е необяснима.

Е, баш за тия, които праазнуват Хелуин, ,, освобождаването,, , както казвате съвсем не повод за радост. Такс че ксква е ползата от вашето блз бла бла

Сещам се за облечени в бяло и танцуващи докато плачат... Наистина дава тема за размисъл...

Хелоуин предхожда католицизма.

Дори не е и католическа, а протестантска

задушница е на следващия ден - 1 ноември. Хелоуин се празнува на 31 октомври. Друг е въпросът, че тогава е празникът на всички светии (на 1 ноември е на душите на покойниците).

Защо казвате "ХЕлоуин", когато всички го наричат "ХАлоуин"?

Само помия е това. После защо тинейджърите били такива.,. От Исус Христос имаме нужда

Леле тия какви са кобили! По скоро кентавърки. Трябват им мъже над 2,20

Hell oween.

клозетарите чакат бурканче мас..даже от дубай чакат

Аз пък си сипвам чаша червено вино на този празник и ако жената не пусне скачам на чуждо - абе гледам да не съм валат и в краен случей душа смока сам!

Ще се опитам да навия жената, ама не вярвам да клъвне. Чувствам длъжен да пробвам.

Тия снимки ми напомниха за вица: В понеделник, семеен мъж споделя на колегата си на работа: - Като видях в петък вечер как се беше нагласила жената, секси бельо, грим, прическа ... и веднага разбрах, че щетите по колата са непоправими.

хем е тъпизъм хем е готин

Готин е щот е тъпизъм. Иначе щеше да е само тъжно.

Знам ги тези от снимките! Укрошаврантии са :)

да гоним украинките. После кой бил джендър.

Както писах по-горе Заприличаха ми не на украинки, ама на Мария Захарова https://www.slobodenpecat.mk/bg/video-zaharova-objavi-privatna-snimka-na-koja-erotski-jade-jagodi-ova-e-sramno-i-voznemiruvachko/

Sm3hurk0

отиваме с половинката преди време... и си купихме доста неща... Появявам се в стаята и тя възкликна... -Боже.., той е като коледна елха :))))

Защо не напишете нещо за 1ви ноември - деня на будителите? Ами все за католически и джендърски глупости ви влече.

Не ги влече толкова, колкото им плащат за това.

Защото те не пишат, а преписват. За Хелуин има откъде, но за нашия празник трябва сами да се напънат. А те са ,, не мога и не искам,,

_stankow

Ами точно затова се пише за Хелоуин, за да се забрави празникът на будителите !

Не се преобличат като, и правят на земни превъплъщения на демоните. Както е при "Хелоуин". Тук идва Ницше: "Когато гоните чудовища, внимавайте да не се превърнете в едно от тях." За нашите кукери - няма опасност! :) пп: Що касае "Хелоуин", признаваме само хард-рок групата!

Българските православни християни не празнуваме този празник в прослава на бесовете. А и 90% от лелките живеят в панелки, или селски къщи с три стаи. Няма как да стане рецептата... P.S.: За целия ден имате две годни за четене статии. Едната, за това, какво не бива да изхвърляме в канала. Втората за пътуване до Южна Корея. Всичко друго е пълно с фактологически, граматически, правописни и всякакви други грешки. Copy/paste и жуже преводач.

хааа ма що трябва да е в панелката или селската къща умнико...:)има хотели..или си скръндза

"За стари баби, гумите са слаби, За млади другарки, се взимат други мерки!" Както пееше Тодор Колев, лека му пръст.

Лелче, стара си. Зимай си HRT-то и си почивай повечко.

Димчо Лелиното:), хайде зъбките, биберона и в леглото сънчо дойде:)

Хааа много си забавен наистина:) ама щом помниш ТКолев май сме набори и над...е да слаби са ти гумиитехааа :)

Че тук тез дрешки за млади и хубави жени - а кво правим с жените след 50 години - някакви драперии или пердета, завеси да си крият телесата

цццц мале що за простак:)..аз съм си супер мацка и няма какво да крия..

Поне путката не си ли прикриваш с ръка, като онея пички от снимките? Каквото и да кажеш, менопаузата не прощава.

що за простотия, некви сексатрибути...и Хелуин е далеч от бг традициите...и всъщнаст е нещо като нашите кукери но е достаогвратно нещо...

Порнохсайт ли станахте? И слуги на дявола? За вас няма ли морал, та рекрамирате грях? Ще ви почукат на вратата скоро вашите деца, които заченете в грях. Те ще изкупуват вашите грухове. И ако ме изтриете, ето още един ваш грях ...

Служат на дявола. За пари. За секс. За слава. За власт.

То ми мяза повече на ден на шафрантията...

това е неква ама аааадски тъпата автореклама хахахаха

Бая не върви алъш-вериша, че да пишете такива малоумия...