Как да откриете перфектния дамски топ

За да изберете идеалния топ, той трябва да подхожда на вашия тип тяло

Обратно в новината

Коментари - Как да откриете перфектния дамски топ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важно е съдържанието.Опаковката е подробност.

Според тези, които бутате със Зелени преходи, Климатичен тероризъм, Истанбулска конвенция с тези си рекламни статии дискриминирате видимо ЛГБТКЮ+ и останалите букви. Поправете се, ще ви затворят от ПОСОЛСТВАТА.

Нещо за жертвите на домашно насилие в България и убитите жени какво ще кажеш? Така наречените “традиционни ценности” в които боклуци като вас са индоктринирани. Вас кога и кой ще “затвори” е въпроса, Вие сте отрова за обществото и прогреса.

Има закони. Традиционните ценности са вързани за идеята да има човечество. Колкот и да си мислите, че ще може да се клонирате от телефончетата. Проблемите, които ползваш неадекватно за аргументация са свързани с изпълнителната власт. Причините за проблемите и домашното насилие нямат нищо общо с половата ви вакханалия. Те не са културен феномен. Проявленията им са следствие от психологически проблеми, икономически терор и липса на адекватен социум. За вашите плоски промити тикви всичко е война. Ако нямате с кой да воювате ще си го измислите и пак ще мрънкате. Това, че господарите на света им е удобно да разделят хората на групички и отборчета за да ги унищожават по-лесно е факт. Както е факт, че по-голямата част от ЛГБТКЮ+ активистите сте за психиатричен преглед.

Лелеее. внимавай със заплахите и присъдите. Много сърдито създание си. Малко Адолфче! Много се пенявиш. Ако не ти харесва в България - светът е оворен и може да се преместиш където искаш, където традиционните ценности като инцест, мормонско многобрачие и легализирана дрога са част от действителността. Или никой никъде не те иска, защото за нищо не ставаш. А? :)