Как да преодолеете ревността във връзката

Повечето хора, които ревнуват, не откриват проблема в себе си

Обратно в новината

Коментари - Как да преодолеете ревността във връзката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто прекратявате връзката и вече няма проблем! Моят приятел Сталин така действаше. Успешно. Докато Берия му поднасяше вечер по някоя балерина от болшой.......Хубаво е човек да разбира и от изкуство.

Не е хубаво да се ревнуваме, а да се редуваме!

хубаво е малко да не ревнуват:), който ревнува не обича....не е истински мъж този, който му е все тая..какво обличаш как защо и къде:) си

Исках да кажа да Те ревнуват:)

хаааа ще го напиша пак че съвсем се оплетох..Който Не ревнува не обича:) Хубаво е поне малко да Те ревнуват

Пример: Вървя с Нея във Варна и реших да купя газирана вода. Влизаме в магазинче за напитки на пазара "Чаталджа". Продавачката беше идеално поддържаща се жена на средна възраст, която видимо нямаше избор и работеше като продавачка. Аз успях да вляза на крачка в магазина а моята Любов само стъпи на прага, направи физиономия, която нито една холивудска артистка не може да изиграе и си ...тръгна. Продавачката всичко разбра и тактично се държеше "неутрално". Ревността е оправдание на напускащият за гузното его. Обвиненията срещу другия са бутафория за оправдаване на собственото предателство. Аз бях Най-щастливият мъж на Света. Защото и вярвах безрезервно. Пожелах и да бъде много щастлива, без мен.

Тя се наклепала и сложила предизвикателни дрехи за lady's night? Кравешко лай*0, нали се "гласи" да я забележат мъже. Не се "гласи" заради себе си! Ревноста е естествено чувство, което ти казва, че нещо не е както трябва. Ае чаЛ.

Вярвам ти но само до там, до твоята безрезервна вяра, която сигурно си разбрал, че е твой избор...вярата е кридит който даваш, но много често не се връща и това го разбираш с възрастта...Но да гледат през теб не и по -хубаво.. много по страшно е ако разбираш какво казвам

Ревността е признак на страх и несигурност в себе си. Няма нищо общо с това с това дали те обича.

Ревността се преодолява когато сте с някой, който ви обича.

И какво? Мислиш , че приятелката ти си е помислила, че ще сваляш продавачката пред нея ли?

Ревност има когато единият го искат, а другият не го искат други хора.. И Вторият не иска да загуби, това, което е взел, получил ( по случайност, или с ИЗМАМА, или като я е побъркал и и дава Наркотици ). Например, ако някой тъп и грозен крадец, избягал от затвора, хване някоя красива и богата жена, тоя НИКОГА няма да иска да я остави.. Или някой хванал красива и богата жена, след като казал, че е свързан с КМЕТА на града, селото. И при тоя КРАДЛИВ кмет, ГРАДА е НАМАЛЯЛ от 250 хиляди души на 150 хиляди ... НО след няколко месеца изберат ДРУГ кмет... Тоя ще започне да ревнува, да не го изоставят.