Как функционира "Ергенът" и по сценарий ли е всичко в шоуто?

Световно проучване показва, че 8% от двойките действително решават да се оженят

Обратно в новината

Коментари - Как функционира "Ергенът" и по сценарий ли е всичко в шоуто? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още недоумявам кой си го причинява това ДОБРОВОЛНО. Трябва да ме вържат, за да ме принудят да го гледам.

По-смешна маркетингова публикация не съм виждал скоро (освен изкавания на някой от ГЕРБ). Снимат по 13-14-15 часа в продължение на 3 месеца, след това монтират и гледаме по 2-3 часа два-три пъти седмично сцени, някой, от които са в различни дни, но дадени в едно предаване. Срещнете се с моничетата след изтичане на една година от сезона им и ги чуйте колко нагласена е историята, да не говорим какво е отношението към тях. Има няколко платени по един или друг начин провокаторки, много алкохол, градни ограничения дори за храна, топла вода и какво ли не, и ето ви готов компот за народа - тази била такава, тази еди си каква.

Естествено, че има сценарий! Както на всяко реалити, и тук е така! Дори БИГ БРАДЪР е по сценарий!

а аз се чудих къде изчезнаха стопаджийките от околовръстното...

Много думи и накрая не казват нищо. Защото ако напишат истината - че всичко е по сценарий като в турска сапунка - никой няма да иска да го гледа повече. А то е очеизвадно за всеки с поне малко мозък. Така или иначе е шоу и става за разтоварване вечер и да се посмеем малко.

Абе, блага работа е това - гледаш си риалита, па пишнеш една статийка и я шитнеш в нелошо списание. Няма трудна експериментална работа, няма финансова инвестиция, няма научна хипотеза за доказване - пей сърце.

""Ергенът" като основа за изследване на отношенията" ХА ХА ХА ХА, Виц на седмицата!

Как си знаех, че 90 процента от коментарите ще са от сорта "аз не го гледам, ама предаването е отвратително". И аз не го гледам и за това няма какво да кажа, за нещо, което не гледам. Просто наистина влизам да се посмея на коментаторите... Сашко Диков ряпа да яде. Усмихнат ден на всички!!!

Няма нужда да го гледаш това предаване. То като си пусне човек водата да си измие ръцете и почват да му набутват реклами на предаването по водопровода даже.

С голямо нетърпение и трепет очаквам новия Ерген ,фенка съм на това предаване много е поучително ,препоръчвам младите да го гледат и да си извлекат поука

Кифли търсят чичко Паричко.

Имаше едно такова и се казваше "Милионер търси съпруга". Беше много мило, как господин "100-те манекенки" беше кандидат-съпруг. Сеир на буци, само дето не е моя тип сеир.

Поредното отвартително предаване по българските медии! Излизането на тази статия показва че тоя който е вложил пари в този бълвоч явно не успява да си ги върне! ниска гледаемост, така наречените таргет групи са с нисък интелект и съответно ниска покупателна способност!

Сега клати ли ги или ще ги избира само по зъбите Като магарици

върти ги на чеверме с другите нерези от екипа .

Че кой гледа ,,този тъп бълвоч,,?

По правилно ще е момата и ергените. Интересното е как на момата ще и идва отвътре да ги опита всичките ама това ще и коства статута, сеир и половина. Такава ситуация имаме сама жена на кораб ама обикновено се пада на капитана и там въпросът е решен, ама тук капитан няма, хахаха. Апропо кво му е на порното? Дет се вика директно отиваме на на разговор по същество

Мене много ми харесва новия сезон на ергена. Красиви и най-вече умни жени, сущо като в предните сезони!

В булгаристан кастинга е от проститутки и миндили.

Формат за дебили от мъжки и женски пол,а тия които го гледат са още по зле и деградирали в реалния живот

Точно показва реалността. Тия които си мислят че са нещо "по-възвишено" се самозаблуждават

ней верно

Даже няна да прочета статията ,тряя си пълен лумпен да го гледаш това ,по добре да гледам как съхне боя

Мислех си, че предишният сезон дъното е достигнато, но явно съм сбъркал. Нищо де, предвид огромния интерес от страна на всички, нищо чудно в другия сезон да има още по-големи грозотии.

88888

Амии... жена съм, но тези крокозъбелки в шоуто са избирани семенце по семенце, те са девиациите сред нас- българските жени в България. Повече няма смисъл да се пише- изгледах 1вия епизод и останах отвратена от начина, по който изглеждаха участничките. Накратко- българките НЕ СМЕ нито толкова грозни, нито пък всяка втора от нас е с пластични корекции, най-вече в устните, а и не сме чак толкова тЪЪЪпи, за разлика от въпросните участнички. Не върви да се правят на романтични девойчета зрели жени на възраст 30 плюс с по 2 развода зад гърба си и с по 2 деца - просто е грозно и инфантилно.

Всички сте еднакви боклуци жените,не са прай много на умна Имате само голи претенции и самочувствие

не си права за романтиката една жина може да е романтична и на 80г:)

Тебе те знаем ,ти си виден трол от Козяк ..още от времето на ковида обиждаше и плюеше всички ,които не се ваксинирахме ..платиха ли ти нещо и наби ли си пет бустери?

По онова време въобще не съм го посещавал тоя форум, дори не съм бил в БГ,разбра ли смръдло българска пропаднала Истината боли винаги

траджиди...пълна..хаааа кой би се включил в това ..да не ме избиратпкато кравя ня пазара.;)

Функционира като фрийк шоу.

Ама всичките сте се лепнали за телевизорите и сте зяпнали като умрели мастии ... Мама ви да еба и лицемери/ки

Чудя се,кое нанася по-голямо поражение върху психиката и манталитета на подрастващите: Шоуто на Слави или Ергенът!?

Ами да ти кажа, правителството на ПП-ДБ!!!

Шоу за разгонени кучки и златотърсачки. Това трябва да се излъчва след 23 часа. Пошлост,кич и безвкусица. И 80% от гимназистките мечтаят да са в него.

Не точно 80%. По-малко.

и нагла простотия... Чудно е кой болен мозък може да измисли по-мащабна дивотия. А участничките са квинтесценция (те надали въобще знаят значението на тази дума) на безпросветност, ниска култура, безочие, пошло поведение и отблъскват с отвратителното си излъчване...