17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време беше за 'ШОУ". Всъщност луната е една холографска проекция, за което има доказателства от записи на насочените към нея телескопи-вижда се 'развивката" на видеото. В тази насока разни лунатици и вълкотици имат лошо отношение. Лошото е, че зад тази проекция се крият онез, които бърникат в мислите ни. Нека съобразно голямото значение на Луната, продуцентите да включат и полезни нещо в изгледа и...като реклами и изгледа на известни политици - Луно Бой Бор...на конференция за "малката правда" и "голямата далавера". Булгаро-луно-вууд!

вие се смеете, ама никой никога не знае кое как се отразява на здравето му!

Най безполезната статия на света! Никаква информация не дава. Копирани няколко реда от "Wiki"-то . Това не е журналистика а СПАМ!!! Автора да си направи труда поне да провери това ще се наблюдава ли от България или в колко часа ще се случи това явление.

няма да се отрази лунният спектакъл върху зодиите по никакъв начин, както няма да се отрази върху хомеопатията или хипотезата за плоската земя - реалните събития не влияят върху измислиците, предназначени за 80%

А къде са Везните?