Как ще се отрази военната служба на кариерата на певците от Би Ти Ес?

Най-възрастният от Би Ти Ес, Джин, навършва 30 години в началото на декември

Обратно в новината

Коментари - Как ще се отрази военната служба на кариерата на певците от Би Ти Ес? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато ги чакаме ще слушаме Got7,EXO, BigBang, Shinee, Seventeen,Stray kids,Ze:a,Mamamoo, Black pink, Twice,CL,Jessi, Super M,Super junior,2ne1 и още куп източни звезди!

Защо ми триете коментарите?

Типични български коментари! Момчетата донесоха на страната си международна слава, приходи в хазната годишно от над 4 млрд долара, много трудолюбиви и талантливи момчета са! А нашите тапири какво направиха за България? Ае стига плюете и погледнете собствените си насрани и ебани задници!!! А ееее.....

Типични български коментари! Момчетата донесоха на страната си международна слава, приходи в хазната годишно от над 4 млрд долара, много трудолюбиви и талантливи момчета са! А нашите тапири какво направиха за България? Ае стига плете и погледнете собствените си настрани и ебани задница!!! А ееее.....

Изглежда точно както момчетата от музикалната група. Тона са хилядолетна източни традиции за мъжка визия - с нежно изражение, без космалаци, чисти, културни и въздържани. https://www.kinopoisk.ru/series/994667/ Но е един от най-любимите корейски актьори в Корея и Света. С удоволствие гледах коренно противоположните му роли в световните сериали "Императрица Ки" и "К-2". К-2 бе за мен върховно удоволствие за гледане - блестяща игра на всички артисти, сценарий, режисура и източна изтънченост.

А и в Израел и жените отбиват военна служба. Гия кей попчета и за ранъ на акулите не стават значи.

а в Русия и пандизчиите мобилизират. По БВП на 10-то място беше Пидераша а на 11-то място Ю. Корея. Държава колкото България по територия и БЕЗ ПРИРОДНИ БОГАТСТВА. Корея е Велика държава устояла 500 г на чингизиди, на китайци, на японци а през 20-ти век на СЪВЕТСКИ ТЕРОРИЗЪМ.

Ще им се отрази с разширяване на определени отверстия. В армията е пълно с манафи и на такива гейчета не прощават, но за сметка на това ще изкарат лека служба некъде на по-топло и нема да дават караули. У нашта рота имаше циганин-педерас и един манаф си го дръпна в артелното да си го помпа.

Само в Русия има цигани в ротата. В България циганите бяха в КЕЧ-а.

Ама не ми е ясно тези хора там как се разпознават, всички ми изглеждат еднакви.

Ти остай, ами и имената са им еднакви. Виетнамците всички са Нгуен, а тия Чун-Чон и т.н. Едва ли се различават и поздравяват на улицата, но все пак всеки си знае адреса и би следвало в семейството поне да знаят кой кое е. В училище, на работа и пр. е все тая, те и без друго са си роботи.

за жълтата раса всички бели изглеждат еднакво и ....са еднакво грозни.

чета коментарите на мъже тука, оставам с впечатлението. че военната служба в България се е състояла предимно от гей оргии. За информация на мъжагите, и тези дето са "отгоре", пак се водят обратни. Аре чал.

Айде стига със статии за военната служба на тия. През 2 дена и статия за гейкейпоп-четата. Къде изчезнаха статиите за Тоца, за новата на Иво Аръков, за Гущеровица и другите абонирани? Липсват ми и статиите за Ваня Абдалович и жена му кравата. Излагате се. Стегнете се. И за Благо Джизъса и Мара с ушаците скоро не сте писали. Мъка ни е за тях. Туй са родните "Випови", не можем без информация за тях.

Те с радост отиват там, може и да си останат на служба, че толкова е.ане ги чака, не е истина. Направо няма да могат да седнат.

Поне половината ще забременеят

Буча съвсем ви е извратила, мурзилките.

доста добре ще им се отрази, нема да искат да излизат. тия трансове ще ги скъсат от йебане

Боли ни шембела. Да ходят да пеят на Хелоуин.

Туй ли то джендери бе да му са невиди и чудото !

Като ги гледам на какво приличат - службата ще им се отрази анално.... и то по тяхно желание :) Едва ли ще имат нещо против.....

Ами как, ще им разнообрази зиксуалния живот

като ги гледам какви са нежни .. първия път ще ги заболи после всичко е песен..

Е, те вече са имали първи път :)

От ге..ве, ще станат обикновени пее...раси