Коментари - Как живее бившата съпруга на Тайгър Уудс, която получи 100 милиона от развода им? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като жалко нищожество, което е получило нещо, което не заслужава...

как да хване следващата златна рибка, преди да му е свършило засмуканото :)

Всички, по-засукани Другарки, както казваше Тодор ЯШАР Правешки, къде съзнателно, къде на подсъзнателно ниво знаят, че най-скъпата стока на света е ИНТИМНОТО ВНИМАНИЕ. Лично аз съм плащал-завличан многократно и обилно, от "зосукани Другарки". Е, кои по-засукани, кои откровенно курви. Въпреки претенциите им за "интетелектуално достойнство - аз не съм такава". Но мога да кажа откровенно: Не съжалявам. Бях най-щастливият мъж, въпреки че това са били илюзии....

Светъл пример за подражание на всички млади начинаещи златотърсачки, и не само.

Тая е фабрика за бебета. С който си легне, ама май добре с милионери и килиардери, бебета ражда. Яко се такова. Ама така е тайгърчо, като се хваща за жена модел. Все едно со хванал прости+утка за жена. Мъжете не разбраха ли, че тия модели са за таковане, за кеф или за любовници, а не за жени и да ти раждат и отгледат децата. Жалко че има мноого тъпи индивиди с мнооого пари и някоя хитра лисана ги изиграва.

Аз с тоя не мога да легна ако ще турско да стане

И без да прочета статията, мога да отгатна: добре живее

за една уредба се шляпа с двама ромляни.

не е успяла да укроти черния питон, но определено е успяла да му отмъкне парите. Иначе, на младини е била огин, но ецпоостаряла, а големите питони нападат само младо агнешко.

Ми като гледам добре си живее :)

Проститутка златотърсачка, разтваря крака само на милиардери и милионери

ми разтваряй и ти беее..Или ся ще кажеш, че не си проститутка и златтърдачка и ако те напънат , ще викаш сакън недей не те щъ..

горката... а дано не ѝ се наложи да проси по метрото на дойчландиата... че там "толерантните" от наци юдеизъма, преследват светличките... сто милиона викаш, педи, била имала... сто милиона какво? в днешни времена милионът е пари за семни. днес, нещата се изцгхисляват в началото за милиарди, при това от триста нанагоре, педи! требва да ги питам и двамата черния венец и белата гъз откъде са им зъбите... ---------- Бог с нас

Има ли още мъже, които четат сонетите ми на жени...вместо са си показват портфейлите?

Вие ако сте на положението и какво ще правите

радарите за нещо по-добро са винаги включени, независимо от статуса им. Младите пичове бе опит добре да го запомнят и да не си правят илюзии.

Абсолютно и да си го набият в главата и да си изчистят всички илюзии за чиста и безусловна любов. Само онзи ден като минах през Докторската градина в София, поне 3 жени се обърнаха след мен докато стоят с гаджето си. Това даже не ме ласкае, а ме кара да ги съжалявам, даже ми е гнусно колко фалшиво е всичко.

Русо гладно няма

Да преследваме мечтите си?!? Такива като тази са освновната причина за разпада на обществото, серийна златотърсачка...бе много ми е любопитно ако Тайгър Удс се престори на обикновен човечец - негър от Алабама, коя ще му върже. За тази, дето я заведе в обикновено ресторантче и бедно апартаментче, за тази да се ожениш, ама де модел да е ....да се престори на беден и тогава ще види колко струват

А тя трябва ли да се престори на грозна? :))))

Ок хубава е, ама да не би да не си виждал още 100 като нея. Красотата е толкова преходно и относително нещо вече, че... Само виж моделите в днешно време какви са по подиумите. 30 кг с мокри дрехи, слабо лице и очи като на крава

Моделите по подиумите не ги избират заради красотата им , тоест правилни черти и тн, а точно заради факта , че са 30 кила с дрехите. На дизайнерите им трябват ходещи закачалки , не миски. За тва наще тука пачи с по 900 кубика в цица , в джуки , скули и брадички не се котират и никога не са за професия манекенка на дрехи.

като префтасала курва

Като разпоретина

Добре

явно не е спряла да си подлага гъзеца въпреки 100-те милиона в джоба си.

Инвестиция плюс данъчни облекчения.