Как живее бившата жена на Путин сега?

Людмила има нов съпруг и си е сменила фамилията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре Очеретна, отколкото Путина ... :)

Ама той за жена ли бил женен?

0

Ех, добро споразумение е имало при развода, щом после е купила имоти в Москва за 6 000 000 €

Гола вода и като мъж, и като държавник.

Ама не в ръководената от него държава тече гражданска война.

Ako под "гражданска война" имаш предвид вандалщини на маргинали... Пък и да се водеше нямаше да научим.

Ако под "вандалщини на маргинали" разбираш цял Ню Йорк в извънредно положение, си даже по-тъп, отклкото правиш впечатление.

Кретен, безредиците затихват, можеш само да търсиш сламката в окото на другия, а не виждаш гредата в твоето око. В сравнение със свободният свят сте една клоака, олигофренчо! И проблеми да имат, пак са на светлинни години пред вас.

Хахаха, затихват ли! Затова сигурно демонтират статуя на Теодор Рузвелт, а! И извънредното положение още е в ефект! Соросоидчетата явно сте много тъпи, ако за вас това е "затихване", хахаха! Пък като "затихнат", вероятно с помощта на армията, извънредните положения, метежите, поруганите статуи, разграбването, "задушаващите хватки" и прочее признаци на състоянието на америслямското общество вероятно ще се правите, че не са се случили, а! Хахахаха!

Путин е добре прикрит гей, жена му го остави, любовницата Кабаева го остави... При всичките му пари и власт...

Защо викат на Путлер Путин?

ми ГО забърсаха червените мангали от ДИР.МЕШЕРЕ.

Кой въобще се интересува от сегашните им на властващите че взехте да ни осведомявате и за бившите

за какво и е на Людмила ботоксова пишк.. като може и истинска. А иначе жужето също си има нова половинка. Казва се Рязан Кадиров...

Клинтън го хванаха да чукка млада стажантка в Белия дом, а за педдала пПутКин Литвиненко каза, че е виждал негови педофилско-педдалски изпълнения на видео! БилКлинтън - нормален хетеро мъж със слаби ангели, а пПутКин - хомо-жужже където Медведев му ги слага в задния двор! ХО ХО ХО

Един казал, друк бил чул..... Има ли още идиоти които вярват на такива глупости? Явно само кретените.

знаете ли колко струват няколко грама ПЛУТОНИЙ-210 ....при това с франко доставка в Лондон? Това са $ милиони. Такива пари се плащат само за отмъщение....когато някой говори повече от допустимото....в Кремъл.

Да, за америслямските щати е нормално да чукаш стажантки от позицията си на президент посред Белия дом, за който плащат данъкоплатците, докато жена ти е в съседната стая. И после тя да се прави, че нищо не е станало, за да си спаси политическата кариера.

Без жена, без деца, с ботокс, на високи токчета, беше облякъл и рокля на посещението във Виетнам ... типичен ппедераст е малкото крадливо и страхливо жужже пПутКин!

До къде се стига когато здравеопазването е нефелно в България:((((((

ПУТИН Е ЕДИН НЕЩАСТНИК И САМОТНИК , БЕЗ БЛИЗЪК ЧОВЕК ОКОЛО СЕБЕ СИ, ОБКРЪЖЕН ОТ НАГАЖДАЧИ, КЛАКЬОРИ И ВРАГОВЕ !!! ГОРКИЯ!!!

Kak живее Цветелина има 2 банки ,прибира ЕСсубсидии за земеделски земи в СеврнОЗАПАДАНАЛА бЪЛГАРИЯ ,прибира малко кинти от перки и соларки ,зимата на Пампорово има няколко хотела лятото внася БЯЛО омешано с банани през нейния ФишПорт-Бургас ей тъй да има джобни

ШутКин е единственият световен лидер, където няма семейна половинка! Типичен лев ппедал! Като ленин и брежнев! Плешивеца без жена и без деца само се разнася с разни мъже из горите на Сибирь! Ботокс, високи токчета, роклички ....! Иначе учи на морал целия свят! Нямало плешивеца да разрешал никога педдалските сватби в раССия! ХО ХО ХО ХО

Сега кажи и за Клинтън.

АМИ Клинтън не е лидер, кво за него!

А, ти даже не загряваш за какво иде реч. Нормално за тъпачета.

В раССия 1 милион болни от коронавирус, обаче умрелите от него са, колкото заповяда Вожда от бункера! По руската! Не бива да стават много умрелите, щото да не обиди братския китайски народ и другия Вожд Дзипин!

Хахаха, един милион! Лично на теб ли ти доложиха бе, посерко якорудски! А!

Семейният живот в един момент се изчерпва/любовта отдавна е изчезнала/, децата са поели по своя път и е време да помислиш за себе си. Същото направи Путин, с доста по-млада жена, която може да му бъде и дъщеря. Защо да не го направи и бившата му съпруга. Животът продължава и само ти решаваш дали да живееш или ... да скърбиш.

Не обича показността, но обича паричките..

Не познавам човек, който не обича парите. Те не са най-важното нещо в живота, но когато ги имаш живееш по-добре, храниш се по-добре, обличаш се по-добре, почиваш на екзотични и красиви места .... всичко това става с пари.

Единственият "политик" в Света, който по време на Пандемията се СКРИ като СТРАХЛИВЕЦ за 2 месеца в Бункер, докато собственият му народ измираше с ХИЛЯДИ из мизерните руски болници! Това казва ВСИЧКО за него!

Забравяш за британската рептилка, която за разлика от майка си останала под нацистките бомбандировки в Лондон, бабето избяга с пълно скорост в Уиндзор за да пази жалкия си старчески 90-годишен животец

Майка ти в Лондон ли е била

Русия има много заразени, но малко умрели. Виж статистиката и не говори наизуст! А що се отнася до състоянието на руските болници мисля, че само можеш да им завиждаш, вярвай ми!

ИМА ЩОТО ЛЪЖАТ С ЧИСЛАТА, ЗА ТОВА.

НЕ ЗНАМ МАЙОР ЛИ СИ ИЛИ НЕЩАСТЕН СТАРШИНА,НО СИ МНОГО ЗЛЕ В ГЛАВАТА. ДОКОГА НА ТАКИВА КАТО ТОЯ ЩЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПИШАТ ГЛУПОСТИ. ВИЖ СИ ТВОЯ БОКО И ТОГАГАВА КОМЕНТИРАЙ НОРМАЛНИТЕ ХОРА.

Олекна ли ти на стомаха майор Лайнаров?

Ей мангал! А кой пи дизинфектантите? По чие нареждане?

путя е бил ерзац съпруг- чучело

Прочетох (псевдо)статията и ми стана смешна, защото: 1. Дори не умеят да преписват както трябва, а и използват автоматичен онлайн преводач - така Людмила Путина както се казва и пише на български и руски е станала на Людмила Путин, както се казва и пише на английски. 2. Интересно се съчетава подобно "ровене в мръсното бельо" на една никого не интересуваща у нас жена - бившата на Путин с проведеното вчера "трето поредно издание на конкурса на Dir.bg за чиста онлайн журналистика Web report" с участието на оперативният директор на Dir.bg Иван Брайков. Като са толкова куржлии, що не поровят в личния живот на бившите на Бойко Борисов (напр. Цв.Бориславова) или на Плевнелиев, примерно? Или пък в "мръсното бельо" на любовниците на министрите ни и съпругите им? Ама те - на бившата на Путин. Путин е руски проблем, не на българите, а на руснаците. Ех, жълтинка, жълтинка ...

Прав си - ровенето в чуждото бельо е заниманието на журналистите с нисък рейтинг. Но в което ти не си прав,че Путин е "проблем" на руснаците.Путин е надежда на руснаците. Осъществена.

путя го разведоха за за да се спази конституцията

С "проблем" просто казвам, че да се занимават с Путин е работа на руснаците, не на българите. Той е техен президент, не е български президент, премиер или председател на НС. Те да си преценяват дали е надежда, дали е проблем, който трябва да бъде решен... Не е работа на българите, а още по-малко на българските журналисти да се занимават с бившата му съпруга и нейния настоящ съпруг. Имаме си наши проблеми. А те са заприличали на тролове, непрекъснато тръбящи по комунистически прословутото "А в САЩ пак бият негрите!" в отговор на скандалите, които тресат България в момента.

Статията е копи/пейст от някакъв източник. Ти да не си мислиш, че български журналисти ще отидат да ровят в Русия, в поземлените регистри, брачни регистри, смяна на фамилии и пр.? Мислите ли изобщо, преди да пишете?

А ти четеш ли изобщо преди да пишеш? Аз какво съм написал? "1. Дори не умеят да преписват както трябва, а и използват автоматичен онлайн преводач..."

Тролчетата на Черепухин пак се активизираха. Смешльовци!

Доста по-смешно, че даже жалко, е да се подписваш като умрял преди век български политик. Че и при това един от най-прехвалените, да не кажа най.

Правилно , Стамболов го насякоха като прасе Офицерите ! Дано и Тиквата го насекат за сапун !

Mnogo ще мирише

Още преди 15 години се шушукаше, че Путин има проблем с жените и затова си го изкарва на руснаците, а после и на украинците. За първото не съм сигурен.

Не си българин , мръсен миризлив Мангал с купен паспорт !

Така. Разбрахме и разбираме за бившите жени на политиците. ЗАЩО НИКОГА НЕ КАЗВАТЕ КАКВО Е ПРАВИЛА И КАКВО ПРАВИ бившата ДРУГАРКА НА БОРИСОВ, която се омеша с комунистическата рода на ЦВЕТЕЛИНА Бориславова КАРАГЬОЗОВА, която владее и днес половин България???За самата Цветелина, на която през 90-те години като мутреса й запалиха джипа? Пък ББ после искаше (и май беше бил) кандидат детя й? ЗА МИС ГАЩИ в Барселона ЗАЩО НИЩО НЕ ЗНАЕМ??? НАЛИ БОКО ТРЪБИ, че целият му живот е на показ???? Пак ли трябва да ни показват снимки? НЕ ЧЕ НИЕ НЕ СЕ СЕЩАМЕ, ама хайде малко СРАЯМ??? МЕНЕ ВЪОБЩЕ НЕ МЕ интересува бившата жена на ПУТИН. ИЕскам да зная нашата мутра и крадец какво прави в нашия двор!

Спри се бе, комундел!

Зощото тук става въпрос за Путин. Ако искаш да отвориш друга тема-направи го , а не измествай темата с въпроси " А защо бият негрите в САЩ".

Черните трябва да се бият редовно, иначе излизат от пътя. За тяхно добро е.

На Бойко бившата, а настоящата? Банкянския тулуп лапа и за унуците и правнуците.

А на Бойко бившата жена ?

Успокоявате ни с новини, че в Русия е като унас ли? Мне, унас е по-зле, в Русия същите български фирми строят много по-качествени магистрали. В България властта краде и мачка народа подигравателно.

Бившата жена на плешивия ботоксов гном се казва Людмила, а настоящия му мъж се Казва Дмитрий или Димон Страпон! ;-)))

за да пишеш такива простотии? ГМО двуногите хулители на Путин са в състояние да го обидят точно толкова, колкото един комар с изпражненията си може да оцапа ЕВЕРЕСТ!!! Русия не е имала такъв харизматичен и балансиран политик. Той е точният човек в точният момент от историята на Русия. И дали го интересува ТВОЕТО мнение?

Пере милиардите на ПутяНия Гном, всичко е тотален фейк, разведени са за пред хората.

Путин се оказа невероятен стратег. Направи ги луди и щастливи. Успя да спаси света. Нека е жив и здрав, за да има надежда и за нас. Останалото е просто пещерна путинофобия. Краят на западната хегемония идва с края на неоколониализма... Защо все повече държави се обръщат към Русия? Ами просто е - играе честно и мери с един аршин. Когато Западът проумее това, може и да се върне на сцената...

много държави се обръщат към Русия - Казахстан, Индия, Китай... някой дали не държат и оръжие в ръце така, докато се обръщат

Чак пък повече държави да се обръщат към Русия...не съм забелязъл. Растежът им за БВП 2019 е 1.2% и е само от продажба на нефт. Светът се ориентира към зелена енергия, след 10 години руснаците незнам кво ще правят.

И аз имам парцел, ама моят е малък ...2 на 3 мета и стига!?

Ти си софиянец , колкото аз съм американец ? Ти си просто , един ЧЕРВЕН манипулатор !

На кой му дреме какъв живот води 100кг баба Людмила? Който познава руското политическо битие му е ясно, че са я омъжили за мъжка проститутка на заплата в органите, и са й дали 10млн долара, за да си затваря устата. А самият Владимир Владимирович едва ли се различава много от другите световни лидери, веднъж седмично му се праща някоя щатна проститутка под формата на камериерка, която е влязла за час-два в покоите да "почисти".

путя е педал кви проститутки- той е проститутка

разбирасе, че ще си смени фамилията! такоя нормална жена иска да се казва путина?? идва от путана! който поназнайва российски знае какво е путана

Отгоре е с 3 букви.

Блядь с други думи. Имат и две дъщери - и двете живеят на Запад.

Господи , какви измишльотини пишете ? Пишете как Банкянския Бандит спи на 50-60 килограма пачки с Евро по 500 € банкноти и като всеки страхливец държи до себе си зареден пистолет , точно като мафиотите ,които гледаме по филмите ! И 5-6 килограма Злато с Швейцарски банкови знаци , какво ни заблуждавате с Владимир Путин и неговата бивша съпруга ? Този Борисов няма да го забравим до неговата ,дай Боже по -бърза смърт ! Анти -Българите не живеят дълго и откраднати от тях пари бързо се свършват колкото и стотин милиарда да са защото са откраднати от залъка на бедния българин !

само идиот като тебе може да повярва, че някой може да проникне в спалнята на кой да е премиер на коя да е държава и да прави снимки докато ония спи!

Ма ти вярваш ли на тия глупости, Софиянчо? Едно е сигурно - изборите догодина ще ги загубите.

Дрисльо има ДОКАЗАТЕЛСТВА -СНИМКИ !

Цветелина ?

Питайте Марчето Захарова - тя знае всичко за всеки, дори и за нас тук! И ни обича, така, по братски, даже по сестрински. Направо си умира като чуе нещо за нас.

ще питаме простата кърджалийска ...тка.