Коментари - Каква е съдбата на "първия и най-голям" секс фестивал в Корея? | Лайф.dir.bg
назад

Каква е съдбата на "първия и най-голям" секс фестивал в Корея?

Защо властта направи всичко възможно, за да предотвратят събитието

Обратно в новината

Коментари - Каква е съдбата на "първия и най-голям" секс фестивал в Корея? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като прочетох статията ми се приправи секс с корейки

София.. Банишора... Кога?

Това са японски бангии, бате...

няма как да мине такава простотия в Корея, където проституцията официално е забранена, това не са извратеняците от Япония, тея номера не минават в Корея, тоя да иде да ги прави тея "фестивали" в Европа или САЩ, там ще го посрещнат с хляб и сол :)

Направиха опит да я забранят... само дето се оказа че 20% от жените в Южна Корея със скрита и явна проституция произвеждат 3-5 процента от БВП на страната, и тихомълком си продъжиха по старому.

Ами до това води високия стандарт на живот, до търсене на нови и нестандартни изживявания, оргии и извращения. Защо в Индия и Африка не им идва и на ум за такива неща?!? Щото се чудят как да изкарат 20 цента за една купа ориз.

Това май е фестивал на чекията, а не фестивал на секса.

Коментират тук. Всеки е правен чрез секс - като вземе да ми се правите на много праведни.

Едно е секс, а съвсем друго е еротични шоута с няколко порнозвезди и хиляди зрители мъже. Порноиндустрията се възползва от емоционални вериги в мозъка на мъжете. Лъже мозъка, че това е секс, но то не е. Да гледаш не е секс.

Официално може да е забранена, но всъщност процъфтява, в барчетата и клубове има стаи, да не говорим за мотели за почасово ползване.

Тия само да ми паднат, ще им скъсам задниците в трудовите ни лагери от бачкане.

както казах "Официално" е забранена, не значи, че няма, въпреки, че преди години затвориха почти всички бардаци в Сеул и сега са само на повикване по интернет, а това, че правили 3-5% от БВП са пълни смешки хахаха :) в Япония може би

Лагерите по точно концлагерите никога не са за нещо различнонот разправа с политически затворници .

Защото в Индия и Африка ги ебат от 9-10 годишни, капиш? И на 12-13 раждат. То това не е извращение за манХали и негра. То си е нормално нали? но виж, секс фестивал в корея си е извращения у-у-у-у-у-у лоши западни ценности.

Какво значи лъже мозъка бе хухавел? Порното е секс. Или искаш да кажеш че не е? Кой на света е заявявал че ГЛЕДАНЕТО НА СЕКС Е СЕКС? Май има нужда да ти "проверят веригите" в мозъка.