17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми то е повече от ясно, в 99 % от случаите става реалност!

Ей туй Британските учени - голяма работа!

Абе какви са тия публикации за секс,различен от наложения в цивилизования свят и единствено правилен LGBT модел? Моля за незабавна реакция! Аз съм стресирано!!!

Какво ли сънува Цвета пекинската. Толкова колеги, толкова охрана.

А може ли някой да ме запознае с "експертите" , само да питам нещо?! :)

А ако свършихме по време на съня, какво значи?

Значи, че трябва да си изпереш гащите.

Му са ибе, не му са работи бе

Имам много колеги мъже, на които се възхищавам професионално. Интересно защо все с колежки сънувам , че правя секс.

Та тя наша Виолета само това сънува!

Хората какви хубави мокри сънища имат, пък аз само сънувам, че закъснявам и съм гол на улицата или с 2 разлучни обувки.

Англичани, сър..с висене по пъбовете пред ритнитопкояци толкова ;)

Schilo

Мерак си означава, мерак!

Прав сте, но колко хубаво извинение само ... чисто професионално :D

Luna0102

"Ако този сън се повтаря често, може би трябва да поговорите открито с някого в службата," Представяте ли си да жена да отиде при колега и да му разкаже какво е сънувала с друг колега? Или пък мъж да разкаже на жена, аз лично дълго време бих гледала с широко отворени очи докато осъзная, че човека срещу мен не е съвсем с всичкия си.

На бой е!

Не означава нито едно от това, което е обяснено. Означава че и двамата много блудстват.

Колеги са ми споделяли, че са ме сънували, но в рамките на шегата няколко пъти. Това гъделичка егото. Аз обожавам секса страстен , ритмичен, 30 минутен поне, 2 или 3 пъти с мъжа, който обичам. Но господа, колкото и една жена да обича секса, ако чуе как говорите за него и за отношението ви лишено от...ами много неща, ми се иска никой никъде да не ме гледа даже на сън. Не искам да съммм част от мислите на такива хора. Не е приятно. И без гъдел на егото може.

Дори и да имат кофти отношение, какво ти пука. Нали не си с тях.

С колежка/ колега не знам, ама ако е с шефа значи че искате повишение...

Такива сънища подсказват, че е време да го туриш на некоя колежка....

Това означава че трябва на другия ден рано сутринта да ми се обадите по телефона. (Само жени моля. Ако е заето изчакайте.)

Защо ни дискриминираш бе Ники? За теб патката си ще махна и ще се обръсна.

""Ако този сън се повтаря често, може би трябва да ПОГОВОРИТЕс някого В СЛУЖБАТА, на когото ИМАТЕ ДОВЕРИЕ" - ????!!!!. иДИОТИ

АЗ сънувам че го правя с КУрнелия Нинова.

КУРнито по природа изглежда сексипилна, нищо, че е стара брантия и е духала бая кавали !

Значи като по млад спях с разни колежки! Дори без да ги сънувам! Но това си е само секс! За жалост за 99% от жените секса не е само секс! ошото в случая е, че в наше време расте процента на мъжете дето се оженчват и почват да мисля точно кат жените! И накрая даже почват и те да търсят истински мъже! Та когато сънуваш колежка в твоето легло, то това значи че сискаш да я онодиш по какъвто и да било начин и след това това да значи само секс и нищо друго! Та това значи да сънуваш колежка в леглото!

Не означавало... значи ВСИЧКИТЕ, колежки и познати в живота ми, които съм сънувал или и в реалния живот искам да ги думкам мега много или вече съм го правил!

Добре, че има някой да ми разясни какво точно иска да каже мозъкът ми! Тра ла ла ла ли...

Ако отговорът ви е "Да", трябва да знаете, че подобни палави сънища не издават непременно желание за интимни отношения Ако сънувам колежка в леглото точно това ознава.

някой да е сънувал секс с Вожда.

Според редица проведени изследвания, свързани със сънищата, е напълно нормално да сънуваш хора, в това число и колеги, с които се виждаш постоянно. Нито е свързано с физиологични нужди, нито с възхищение, нито с някаква конкретика. Просто сън като сън, който е стандартен като сюжет в повечето сънища, и в който по-впечатлителните хора започват да си въобразяват нещо, което го няма.

"Сексът насън не означава непременно, че сте физически привлечени от колега. Всъщност по този начин мозъкът иска да ви каже, че въпросният индивид притежава професионални качества, които самите вие искате да имате", Искам да притежавам и намачкам едно хубаво "професионалните качества".

с две висши образования, с дълъг трудов стаж от таза до петите и с тясна специализация... ако е възможно де... щото ако една жена ги има тези качества, няма да и се налага да работи...

АХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХ Голямо възхищение изпитвам към дългокраката колежка, нямам никаква престава какво работи де. Сигурно и тя....

Нали сте колеги, бре? Как не знаеш какво работи?