Kакво означават тайните послания на котките

Подобно на други животни, те имат първо и преди всичко инстинкти

Обратно в новината

Коментари - Kакво означават тайните послания на котките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Котката е много коварно животно, много подло и гадно дращи...

на тая снимка , това не прилича на котак......

Котките не разбират причинно-следствените връзки, ама да ви кажа, че Гарваните с 1 грам мозък ги разбират, абе защо само преписвате глупости без грам анализ?? Аз съм имал 2 котки като дете и после юноша и мога да ви кажа, че всичко си разбират!!

говореха ли ти?

Мразя котки.

Ти сигурно и себе си и света мразиш вероятно... Човек, който мрази животните, не смятам че е способен и хора да обича. Осакатени твари!

Котката, е гадно животно. Убива за удоволствие други по - малки животни, дращи и хапе стопанина си. Домашните или подивели котки са сериозен вредител сред природата. Такова нещо при кучето няма. За това и аз ги мразя.

А ти пък как разбра, че щом човека мразел котки, значи мразел всички животни. И най вече мразел хората. Хахахахаха А, гнусен и откачен "добряко" ? Кой знае из вас на какви гадости мирише и какви косми има навсякъде ? От котаците ти. Изперкали социопати. Които поставят котките си преди хората, но ни говорят за хуманизъм. А лапаш ли месо по 3 пъти на ден ? Плющят ли ти ушите като плюскаш месо от трупове на животни...

Неее, не мрази света и себе си, сбърканяко, само защото не обича котките ти. А ти ръфаш ли месце всеки ден, с доброто си сърчице ?

котката е велико създание на бога,красиви,грациозни,дисктретни,пъргави и своенравни,котешките очи са невероятно красиви,затова и жените се оприличават на коте,което мърка но може и да те одраска и избяга!котешка работа!

:))) Баси, статията била за котките. Пък аз си мислех, че за тъщата е писана и се чудех, как толкова се е прочула... А то - котките. Верно, че и тя е проскубана и прилича на котка от Ада, ама не било за нея.

Аз бих те изпъдил веднага от къщи!

Бла - бла, бла защото аз спецалист. Обадете ми са. Щото требе лев да са изкарва.

Само на котки ще ми станат! Няма " Не искам!"!

Поредните азиатски глупости.

Дрънканици! Котките са много интелигентни и определено сващат "причинно-следствени" връзки.