17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали това не е изнасяне на национални ценности без съответните разрешения. Коя ли църква е била ощетена с иконата от 18 век?! А освен това по традиция икона не се подарявала защото последствията могат да бъдат лоши... А?! Има и още доста други неща... Пък от англичаните сме видели само бомбандировки и ощетяване в исторически план на цялостта на държавата ни... Пък и излизането на Великобритания от съюза носи потенциално проблеми и за България, защото сега трябва да затягаме коланите и заради тях допълнително...

Ако не пишете какво е подарила кралицата при "размяната" , ще обявя официално тази новина за фалшива! Не се шегувам ! :)

Всеки все критик. А какво трябваше да й подарят? Ракия "Кайлъка" произведена от винпром Пещера ли? Или гюле от Руско-Турската война. Има си някаква етикеция и те я спазват. Това са протоколни срещи на които не е задължително да присъстват Домуса или бивши борци-бизнесмени.

Придворните шушукат, че бабата подарили на Деса чифт свой стари килоти, а Деса и подарила древен тракииски позлатен вибратор, а на прецедента - позлатен ибрик с образа на Путин.

Бабетката разбира само от диаманти, а не от” камъни Сваровски”

На Бабето й дреме за тази икона та дори да е не от 18 в., а дори от 8 век !! Не можеш да впечатлиш човек като нея, която разполага с богатствата на половин свят !! А Радева просто трябваше да се допита с нас-българите - на Кралицата не са и нужни нейните ефтини Сваровски, просто трябваше да и подарят изтъкан и извезан ръчно голям неин портрет, такъв, какъвто подариха и на Папа Павел преди години, ние имаме блестящи тъкачки, които са способни на това. Творчеството на народа, който представляваш пред височайши особи е по - заинтригуващо при такива посещения...

По-символично щеше да е да и поднесат тупалка и едно шише пърцуца. Изображение на българският примитивизъм.

хахахахахахааа явно "народните хора" е политически коректния израз ... забавно :)

можеше и цялата България със все робите в нея да и предложиш за колонияна кралицата. Хем ние законно да се изнесем там, а англетата да докарат от други колонии роби тука. То не, че злобея нещо ама както сме я подкарали тук скоро ще е пак султански занджак. Просто на Путин не му е писнало от нас още и не ни е зарязал на султана. Поне да остане християнска земя след нас.

Когато "че" е част от сложен съюз, пред него не се слага запетая.

Тази икона от 18 век, от къде са я взели, и не е ли тя национално богатство! Оригинал или реплика е?

Ама верно ли, че иконата е крадена , а камуните са фалшиви ? А ?

Какво ли ще иска от нас?

Браво господин Президент Радев и вашата половинка ! Подаръците са добро напоминание за България и културното наследство на България ! Учихме с бащата на Ина -Греди , моите поздрави !

Браво на Президентската двойка да са живи и здрави ! Добре са се представили и България са представили достойно -достойни са !!!

.. що не й подарихте един портрет на генерал Вазов, да са сеща жената ...

Щото на свой ред тя е щяла да им подари копие от Лондонското споразумение и Берлинския договор.:)

Ама защо не пишете какво ни подари кралицата на нас?

Иконата е от личната колекция на Васил Божков - Черепа. Радев само я занесе. Всъщност, Кралицата на кого трябва да благодари? Хахахахаааааааа

Икона от 18в. и брошка с камъни Сваровски, е доста по-добре от това да подариш гигантско златно яйце на Папата И ИКОНА НА ДИМИТЪР ЗОГРАФ ОТ 1836Г.

Особено, когато Иконата е крадена.

Твърдиш, че Божков е подал жалба в полицията, че президентът му е откраднал иконата? Или просто си тъп и си дрънкаш, колкото да не заспиш....

Време е за Мисия Лондон -2

А баба Елизабета какво подари на височайшата президентска двойка? Може би нещо лично, което те ще си приберат у дома? Добре е да раздаваш ценни български икони на хора, чиято църква е създадена само да обслужва кралскато семейство. За тях нашата икона няма никаква стойност, а баба Елизабета си има толкова много дрънкулки със скъпоценни камъни, че изкуствените сваровски едва ли ще впечатли и слугите в английският двор. Но добре, че президентшата е проста, та не е решила да и подари някой ритон от Панагюрското съкровище.

Спокойно, Бойко отдавна е раздал златата. Колкото до иконата, дали ще е в Божков или в Елизабет втора, за теб разлика няма, Ко се пънеш?

И кой му дава право на Мунчо да подарява национално богатство? И откъде я взема?

Само прости и Тъпи Селяци могат да питат ! Изродите останаха без мозък за пари !

Подарили сме икона от 18 век. Туй много гадно.

Подариха достойнството на Българския народ ! На хора,които са те бомбардирали,да им се кланяш !Позор !

кланя се ушатата мишка, кремълски парашутист смотан!

Колко злобен и прост народ има по тази българска земя. (дано да са малко),но какво може да очакваме от един беден човек. Срам за България.

Радев, че е срам, срам е! Но не е беден. Откакто стана "президент" си надви на масрафа!

Мръсен цървул, само пари харчиш

Те кралете само прибират не дават,и за това са богати ,а не като нас голйовци.. Нашите политици цалата държава подариха на сулио и пулио.

Чета коментарите и не мога да повярвам толкова малко хора коментарите а толкова много простотия

Мен ме изкефи Румбата как тръска ръката на бабето...смееех.Нямаше ли кой да го научи как се здрависва кралска особа, бе алооу?

белким падне някоя гривна, че да я свие. А после ще я подари на Деситу.

разменили си подаръци ….и къде е подаръка на дъртата кралска кукумявка дето цял живот и слугуват без да е барнала работа за едно пени дори. А нашия примитивен фатмак комунист отишъл да и целуне гъза и раздава български автентични ценности които не му принадлежат за което трябва да бъде съден .Така на времето Живков и Людмила раздаваха златните съкровища на България ама те поне получаваха и те подаръци и изградиха нещо за държавата а тоя кавал нищо само селски седянки.Разбира се и дългата провинциална жена да не остане назад и тя подарила поне нещо евтино пластмасови камъни на сребро по идея разбира се на придворната еврейската дизайнерка Асса ….само дето е супер пошло,тъпо и селско . Някой отдолу правилно е изпъшкал че тези цървули надминаха дори и Гоце трипера от село Сирешник по простотия...

Щом са "разменяли" подаръци, що не пише те какви подаръци са получили от кралицата?????

Кой плаща тези подаръци ,па макар и да не ги харесат ? Пак ли ние ?

Нова тотална излагация на селтака Радко и доячката Деса !!! Такъв позор и при Гоце не сме имали !!!

Банери харесва диаманти -юарски сапфири-британски рубини-ИНДИйски Опали -австралийски,порцеланови купи-вази на Сервирана и китайски династия Мин,картини каналето,сребърни прибори боливиййско сребро,златни триумфални купи гръцка и конна тематика,кресла позлатени със злАтни лъвове,крилати лъвове,лаврови венци и рогове на изобилието,орнаменти нике-виктория с лаврови златни клонки

КАК икона ,бабето е рептил МАСОН по Шотландския ритуал(Скотиш райт) по щеше да ходи подарък:дървена змия от сергия на Слънчака или играчка зелено драконче от колекцията на кисело млеко данонино

Добро представяне на президента и съпругата му. Само дет оса спестили на Кралицата генезиса на личността на крал Артур, който е от сарматски (ака прабългарски произход), което беш показано в америно-английския филм, излъчен по бълг. тв Канал 1 преди 12-13 год. Т.е. , пфрезиентъут ни можеше да изтъкне кръвното ни родство с англ. нация!

той сармат. и то в игрален филм. дръжки.