Какво прошепна принц Хари на Меган в църквата (видео)

Британските медии наеха експерти, които четат по устните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прошепнал и е .Ама колко ти го надеваха преди да те взема.Сефте дупка сефте клин с моя тамън 201.

Че когато свърши демо режима ще я намерят в някой тунел

Дами и господа новинари, чакаме с нетърпение снимки и от първата брачна нощ!!!

Да бе, да му гледам кривия малък грездей на принца!

"ботсуана харесва това!"

Колко баламурници се хванаха на манипулацията ни че се ''обичаме'' а ние си знаем че просто е сделка за някаква ингилизка ''демокрация'' че в момента бая ни е забатачено и в сащ и в ''кралството''...

А ти вземи направи сделка с някоя учителка по български език да вземе да ти обясни що е то запетайка и има ли място в писането от нея! Егати неграмотниците се навъдихте вече!

личи му отдалеч. Като го гледам се чудя що е любов и на какво се базира - явно Меган е по-различна от другите около него. Но с какво - той си знае, ако въобще знае. За мен той е т.н."пич" бунтар, непукист. Дано Меган не принизи този ореол около него. И дано е много по-различна от семейството си, не че кралското е нещо много повече, но нейното се изложи.

Принцът е убивал хора в Афганистан.

Какво да очакваш друго от сина на шофьора.

Казал и е: "Довечера влизам в шоколадовата фабрика!" Тя затова така се е нахилила.

не окипазяват българите - такива има навсякъде, но показват гадната си селяндурска същност. Пардон на родените на село - селянията е състояни на духа

Да са много щастливи! Хари си личи, че е много влюбен и притеснен. Не можа да скрие вълнението си на церемонията. Булката е много чаровна и младолика. Изглеждаше по-спокойна, но все пак е актриса, камерата я обича. Дано и тя го обича, а не да е поредната златотърсачка. Но от това, което видях Хари здраво е хлътнал.

ща одупя ако та фана с коняра. за без пари.

"довечера ще те скъсам" Това е прошепнал

Егати тъпите новини. Дираджии, стига с тоя овчи възторг, да не сме някакви туземци българите?

Да, прав си! Едва ли Меган знае къде е БГ и, че съществува, наистина хайде стига!

Никой не твърди, че е образована.

Е защо тогава ни занимават с нея като тя дори не знае къде е България ?!

Дреме им за каки глупости пишат. Трябва да се запълва сайта едно, и две - да се дига рейтинга от кликове, кометнари и уеб реклами.

Принцът прошепнал на Меган,че му се е засилило чревното разтройство и рискът от "размекване" на "терена" е неизбежен.Толкова захаросана вода изтече покрай тези "свръхособи",нещо което накара нормалните хора да се чувстват получовеци.