17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вечерното хранене зависи от това, кога лягаме да спим. Има хора "нощни птици", които лягат не по-рано от 02-03 часа. Не е възможно да не ти се прияде пак, след като си вечерял в 19.000 часа. За да не вечеряме втори път трябва да лягаме с кокошките, т.е. не по-късно от 21.00 часа.

маам пръжки с лук денонощно и пърдам като кон , па и галим поредната мома по газо. Абе убаво ми е.

да си хапваш по всяко време на денонощието точно това, което ти се хапва - и да ти е вкусно. и да не мислиш дали е вредно за здравето.

че то тогава няма животно дето да се храни здравословно, бе. Покажете ми поне едно животно което след като се нахрани не му се доспива, виж преяжднето или популрния "джънк" фууд е друга бира;)

Обилно кръвонасядане тук-там и предимно там, но няма лошо, някой ще се радва.

Сутрин закусвам туршия с хляб. На обяд чорбичка и нещо друго с биричката. Вечер, ако има скара с винце. През нощта ябълки. Резултатите от изследванията ми , са в средните референтни стойности, като на астронавт. В 10часа и в 16часа ми се хапва пак, но парите не стигат. Защо ни говорят тези глупости? Защото при правителството на ОПГ ГЕРБ нямаме пари да ядем достатъчно. Вижте Боко Тиквата как се охранил със стерилизирани краставички. Министърът на спорта каква шия е направил от туршия. А Цацаров не знам с какво и колко пъти на денонощие се храни.

Американците късно са я научили, очевидно. Заради това са меката на фитнеса и "здравословното хранене". Китаец на фитнес не ходи и пак си е перфектен. Защо? Вие кажете...

През 1980 година в света е имало 857 милиона затлъстели граждани, а през 2013 година този брой е скочил на 2.1 млрд. което е 145%! Над 651 милиона от тези хора живеят в 10 държави. Това са: 1. САЩ 2. Китай 3. Индия 4. Русия 5. Бразилия 6. Мексико 7. Египет 8. Германия 9. Пакистан 10. Индонезия

Пачата вместо да направи говено и салата е поръчала пица в кутия - класика. После ще вдигне краката и ще изпуши една кутия цигари - класика. За лека нощ3-4 бърбъна - класика. После ще рИве на площада, че нещо поколението не е както трябва...

не трябва ли да е за Неаlth или Death, барем. Какъв Лайф? Това е светска секция - принцеси, с кралско потекло, или с кайма, балове, гримчета, кой на коя го наместил, коя на кой родила, коя с коя се облизали, кой каква трошка подарил на любимата, кой с кой се напил на банкета? Здравната рубрика е като продължите по коридора, втората врата вдясно. Като е Лайф, да е Лайф! Лайф из Лайф! Както пееше една група, когато "редакторите" на статията не са били родени или са ходили прави под масата.

Американски учЕни... Те знаят, там са най стройните и добре сложени хора на планетата... Муахахахах

Храносмилателната система работи като сърцето, има си своя регулаторна система, която е независима от съзнанието ни! Как работи когато организъма е в кома? Доказано е, че човек може да се храни по всяко време на денонощието.

Рискуваме да ни се приходи по голяма нужда. Аз си похапвам по нощите и на дърти години съм по-добре сложен физически и в отлично здравословно състояние от поне 80% от младежите. При това без да спортувам.