17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Размера винаги е от значение... на портфейла.., разбира се :))))

И двата, баби, и двата... -:)))

Кво търсят...с един живеят, с друг си лягат, трети харесват, от четвърти имат дете и т.н. и т.н. Една любов никога не е достатъчна за една жена!

Поне 4-ма баджанаци, значи са необходими за да издържат една жена понастоящем. Ти да видиш! В исляма 1 мъж може да има до 4 жени, а у нас излиза, че всяка жена по необходимост има 4 мъже, които при това са удовлетворени от социалния си статут!

вече няма такива, тоест всички се интересуват и от размера ....

Какво те кара да мислиш това? Явно е личен опит, сподели!

с 13 санто не мога да си намеря жена от 10 години.

И с още 2 пъти по толкова, че и три пъти да беше - пак нямаше да си намериш! Намери си жена първо, ожени се за нея - пък тогава й го развявай! За правене на деца - стига, останалото са подробности, за които не оставя време, когато се появят децата.

за останалото време, за какво да се женя ..

Дойдохме си на думата! Ето затова няма да се ожениш!

Тези учЕни защо не се занимават с важни неща? Това са глупости. Всеки човек си има половинка, но трябва късмет да я срещне. Не случайно е казал народът: "За всеки влак си има пътници". Какво значение има какво харесвали 50 % от жените или мъжете? По света има над 3 млрд. жени, а също и мъже. Всичките ли ти трябва да те харесват? Какво ще ги правиш? Един/една трябва. И който търси, намира. Е, има и съвсем без късмет. За тях да помислят учЕните. Ама наистина да им помогнат да се срещнат, а не да им обясняват за другите.

.. С висок ръст.. До шарлатанките.. Виц.. Дядо господ казал наредени момчета.. Всеки да си вземе по един от тавана.. Най-дългият най малък.. И тъй като искате дълъг мъж, ето ви шарлатанките.. Разказваха го шофьорите преди да влязат при директор, началник в дат, дап

В квартал а където живея са християнски момчета стари ергени, що ли, що мама и ТАТИ, вторият мъртъв, ако вземе и показва юмрук, нищо че са бедни и мръсни, но си имат красива щерки и дават само на мюсюлмани или Християн с много кинти, а случая бол.. Ти как я мислиш момата на младежа, с 500 лева как мислиш да я караме, чао явно.. Нищо че си добре изглеждаш на външен вид, но това не е достатъчно. Осакатиха след висше деца християни на България, за да угодят на либерали мюсюлмани,, имат пари, бащи им строители на запад, а те в бг на държавна хранилка, беше си и при бай Тошо, кой има кинти има всичко, кой няма в отровата да мре,

Аха...добре, разбрах. Дано и ти си разбираш...

Под ''осакатяване'' имаш предвид обрязване ли? Не знам в България да се правят такива неща над християни. Ти добре ли си?

И още нещо с висок ръст!

Ами тия без опит? Като станат опитни ще е вече късно ...

и повечко банкови карти.

с тоя портфейл, българската жена работи и винаги е работила, доходите в повечето български семейства се печелят или наравно от двамата или с превес жената да печели повече. В Италия, в Америка през 50-те и т.н. например е имало традиция жените да не работят след като се омъжат за да се грижат за семейството, но в България никога не е било така, така че освен ако не визирате плеймейтки и тем подобна паплач портфейла не важи за БГ.

А в България т.нар. мъже се взират в портфейла и имотите на жените.

Така беше при соц-а. Соцът изигра своята брутална роля по придобиване на земите на българите на безценица. Сега времената са други, мизерия, социално неравество! Какъв шанс за прилични доходи и успех има необразовано, но хубаво моиче, м?! А с това образование днешното, повечето си остават необразовани, дори да са вишистки.