Сърменов: Рядко харесвам някого, но ако стане е завинаги

Викаха ми Карузо - никога не съм на тона, винаги пея или над него, или под него, разкрива директорът на Сатиричния театър в интервю за Impressio.

Обратно в новината

Коментари - Сърменов: Рядко харесвам някого, но ако стане е завинаги | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Рядко ме харесва някой, ное за никога".

това е героя Сърменов,истински герой на нашето време,лика са прилика с Борисов,горките артисти ,не им завиждам

самочувствието му е 10 пъти по голямо от моженето му

Мазен, подълу нелицеприятен, склонен към удари под кръста и интриги - това усещане е създала въпросната персона. Така, че няма опасност да го харесам, нито за малко, нито завинаги! Истински "герой" на нашето време!

сърмене ти си нагъл некадърник като оня от банкя

Прекрасно определение

prodalgavaite taka s celi gardi v rabotata si

Изключително ми е противен.Лице на подлец.Успя,да измести кадърния Павел Попандов,който е на светлинни години пред него по професионализъм и талант.

И пак успя да се набута за шеф на Сатирата .,Ма тия толкова ли са го закъсали , че търпят 100 % бездарен идиот за директор.

Кадърен, "кадърен" , колко е кадърен ПП ? Дори и НЛО ги изхвърлиха. Я ми дай някоя по "кадърна" роля (ама главна), че не помня ????....

"Самодивско хоро".

По-гнусен от тоя е само певеца на родната полиция. Шутове.

Тоя плешив плъх е гербаджийски гъзолизец.

Кои са ти ролите които си изиграл и които поколения зрители са запомнили ??? А можеш ли да ги сравниш с ролите които е изиграл Павел Попандов - които се помнят до ден днешен от поколения българи и които ще останат в историята на българското кино и театър ? Ти си некадърен имитатор на актьор и си обречен на забрава.

Този е голям некадърник с огромно самочуствие без никаква подплата. Основният показател е дали публиката те харесва и уважава, а този почти никой не го долюбва. Голям и досаден лигльо. Джуджето безизвестно калин как гадно се отнесе с любимеца на публиката големия обичан и уважаван актьор Павел Попандов....но хората са казали, вола като рие пръстта то тя пада върху неговата глава.

Неравенството на душите е основен проблем, както през античноста така и през наши дни. Но битува някакво мнение че по - способните и по - умните са по защитени, това не е вярно древните гърци не са древни гърци. Те са въпрос за задаване. Въпрос на който все още няма отговор. Вузовете също не са ни отговорили на този проблем. За съжаление.

боли ма как са ти викали

ЕН НЕЩЕСТНИКО ДА ТИ ИМАХ САМОЧУВСТВИЕТО. БЪЛГАРСКИТЕ АКТЬОРИ ВСИЧКИ ИМАТ ПО-ГОЛАМО САМОЧУВСТВИЕ ОТ ВЪЗМИЖНОСТИ!!!

Ох да те окарузя и тебе-голям бурсук си

А не ти ли викаха Кальо "Минета"? Ако врътнеш на тиквоча още някоя свирка може и шеф на Народния да те направят