Коментари - Калин Сърменов стана татко отново на момиченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Калине! Бъдете живи и здрави и още дечица си направете. Господ здраве да ви дава! На хейтърите също да дава Господ здраве и дълъг живот, защото те ви правят безплатна реклама ... а лоша реклама няма!

Ологофренски коментари от абсолютни катили и лузъри...Браво, Калине! Да е живо и здраво детето, а на тъпанарите..знаеш какво...!

Мале,мале...на тез години как се гледа бебе.....

Честито,много радост на родителите,щастливо детство

Съмнителна е тая радост. Да не стане лайно като баща си.

Баси тъпия сайт! Някакъв обижда останалите, а никой не му трие коментара. Но калинчо има връзки с ГЕРБ, как иначе щеше да е толкова заможен и в последствие отворен.

Поне видяхме кои идиоти плюят по жените на средна възраст.

Идиота може да си само ти кретен

Да му е живо и сдраво! Изглежда по-възрастен.

Айх хич не мъ кьефи кат актьор ама евалларка че на тез години пълни младичкото и се дуе като пуяк и си живее живота.

Ей,голями моралисти и съдници има....

Даа, дете на известен... Като порасне, ще си го гледа на снимка колко е бил известен

И този, ГЕРБ-аджия се взе на сериозно и май дава яко фира! Лелките в детската градина ще викат на тази му дъщеря, когато ходи да я взема: "Дядо ти е дошъл да те вземе."

Тц, няма. При децата на известните е важно кои са родителите, а не колко са годишни/ красиви/ грамотни.

По-добре да го бъркат дядо му, отколкото да казват майките ти, или бащите ти. Браво на Калин С.

Което си е вярно, вярно си е.

Стават ли ви. На женкар само момичета бог не им дава мъжко чедо, от книгите, 55 с 22 снежана дякова ли бе, спортислата, ша му обере банковите сметки и ша са хвърля като един художник на 60 от 8 етаж. Дъщеря му, да бе умрял от рак, иде ми да потъна в земя от срам за баща ми.. Луди мъже, и тях ги хваща критическата,, когато в къщи не им се иска, а навън не им дават, но с милиони, може казват те, златотърсачките. Луди мъже, а и жените дваж по-луди, вмирисани солташаци

...иначе си прав :))

Този дъртия дали се е замислял как ще се чувстват децата му ?

Такива дъртаци обикновено мислят само с долната си глава, егоисти, непукисти и не пазят. Случаи - бол! А този го видях на скоро пред сатиричния да се качва в чисто нов джип Ауди А 8, баш на мутра мязаше :))

Да го духате, педали! И аз съм на 50 и жена ми е 22 години по-млада от мен. Чакаме второ! Няма такава радост! Искам само да ви кажа: Да го духате! А на Калин, поздравления! Има време и за четвърто! ....и не мога да спра да повтарям: Да го духате!

немаш грижи пич ко като си на пейсе? ще бъдеш на 60 като трябва да водиш детето на училище, и с родителите няма се разбираш много много (щот нема да различаваш кой е родител / кой дете) ама ко ти пука.. а и учителя ще е по малък от някое от децата ти.. ама то няма лощо а няма да мислят че си дядо на ученика :) хаха

После за издръжката да не се покриеш ?

Да са Ви живи и здрави! Дано само първите им думи не са от Вашия речник.

Да го духаш ти и недей псуваш педал такъв. Тръгнал да си изкарва ядът на абсолютно всички. КЪДЕ СЕ НАМИРАШ ВЕЕ! За такъв отговор заслужаваш!

Чудесно ги “възпитаваш” тези деца явно с тези псувни. После се чудя защо деца на 10 години псуват на п...ал к...ва и т.н. От такива “родители” като вас. В моето семейство подобни вулгарни думи не са излизали от устата на родителите ми.

Тъп си много!

тоя дъртак пък кой беше? Може ли на тия години да прави деца? И тая кифла кво точно прави при него? Толкова ли няма други млади и хубави мъже, та се е хванала с тоя пенсионер?

Не е пенсионер, няма още 60 ;)

Тая цоца.

Любовта е вечна...Любовта към парите....