Кание Уест се закани, че ще нападне евреите

Заради постовете му, беше ограничен в социалните мрежи

Обратно в новината

Коментари - Кание Уест се закани, че ще нападне евреите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам дали йе,ме,диди или миди е писал но, няма нито един препинателен знак в комбинацията от думи която е постнал.

Къде пък видяха антисемитизъм? Има евреи и евреи. Има поклонници на сатана, опитващи се да контролират света, които физически може да са евреи, но те не са истински евреи. Сигурно Кони за тях е говорил. Бог да благослови истинските евреи, народът му, наследници по вяра на Авраам.

Нищо не поощри за 2000г така омразата към евреите както насилствените отровни ваксини и глобалният ковид геноцид. Гадините решиха да изпълзят от дупките, но уви "еврейското щастие" ги следва неотлъчно и завинаги!

Черняк пак ли бе.Тоя е нвеменяем.

Нека стане ясно - всеки негър е тъп и прост, всеки арабин е мръсна гад, всеки руснак е звяр убиец.

Всеки българин злобно човече

И този се е полвиял от болшевишката пропаганда. "Бившото" сесесере много го е закъсало, ако разчита на подобни полезни идиоти.

Кой не е чифут в сесере-то от времето на Ленин? Само един....арменеца Микоян. Или днешната ЛЕНИНГРАДСКА БРАТВА управляваща Русия не е? Шаломов-Путин, братя Ротенберг, УСМАН-ов, еврея-армянина Лавров, Мария Захарова, "италианеца с 4 вили на Комо" Владимир Соловьёв....кой не е? Или Елла Барух с артистично име Алла Борисовна не е?

Остави ги... Тези от възраждане и дб нарочно създават паралелна реалност. В даден момент толкова си вярват, че живеят в нея...

ПИПО

Може да се заканвате на всички, да заплашвате всички, но напише ли се евреин веднага те блокират и те пишат антисемит. И не разбирам какво толкова е казало момчето.

В България много повече блокират, ако напишеш на някой, че е комунист, шумкар, болшевишки отпадък, цървул, селянин, каскет и тн.

Само не разбрах как ще ги нападне . От дивана в къщи с песен , ха ха !

Прав е! По-голямо зло от чифутите ционисти няма!

Ако съдим по Зеленски

Религия ви написаха, да се кланяте на един.. типичен евреин, а вие така да ги обиждате. Цяла банда чернорасови хора се хранят от това.

Ще перифразирам учителката ми по математика от първи клас, но (АЕК) от сън да ги събудиш и ще те обвинят в насърчаване на "омраза към евреите".

Но не ми стиска, да гръмна копелетата !

Некъф м.ангал се прави на интересен

За първи път черен го казва. Каквито и да са му подбудите. Не е за пари. Този има повече $$$ отколкото въшки.

Ако каже, че ще избива руснаци - няма проблем, дори ръкопляскане, но евреи - BIG PROBLEM. Затова иде реч - двустандартна американска демокрация.

Прав е 100%