Коментари - Капитан Марвел пренася зрителите в умопомрачителни измерения с главозамайващ екшън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В предаването Игри на волята, в реални условия се вижда разликата между мъжката и женската физиология. Жена може да е супергерой само с много мощни оръжия и технологии, но не и в пряк физически сблъсък с мъж, освен ако жената е много натренирана, а мъжът съвсем дребен и физически неподготвен. Дори тогава ще спечели по-скоро с техника и бързина, отколкото с физическа сила, особено в ръцете няма шанс.

жена 55 кила, тренирала нещо контактно може да бие мъж 80 кила , тренирал само фитнес без нищо бойно . най голямата заблуда , е че когато се бият тежък и лек , боя бил приключил когато тежкия свали лекия на земята . ако не си тренирал на земя, килата даже ти пречат

Поредния блокбастър, в който 40кг жени ще са големите батки. Каква е тая нужда да избягаш от женственоста и да се правиш на воин? Виждаме ги в Игри на волята амазонките докъде са я докарали.

Не си давайте парите за тази глупост.

5 стотинки няма да дам ,за да гледам тази бясна феминистка.

Не.

Уффф пак супергерои... тая тема не се изтърка тотално?!

И аз ги мразя, но великият Никита Михалков с широката душа на духа каза, че ще ни направят наш, руски, по-духовен марвел (най-вероятно съветски, православен, с леля ванга).