Коментари - Караниците със съпругата удължават живота | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се задомявах за това да се караме, а да правим други неща заедно, в смисъл, да плащаме данъци, какво друго....

Кой живот??Ами пострадали от тиган? Те са косвени жертви

Глупости! Най-важното нещо в този живот е спокойствието. Стресът и високите дози адреналин се натрупват и не след дълго оказват своя негативен ефект. Животът е достатъчно напрегнат и труден, че и вкъщи някой да ти къса нервите постоянно. Когато човек се прибере вкъщи трябва да му е приятно, както се казва с кеф да се прибираш. Да не говорим постоянните скандали на неуравновесени родители как съсипват детската психика. Пред децата не трябва дори да си повишавате тон. Горките деца, никой не си избира родителите.

Спокойствието :-) Ей, нищо на тези свят не е станало спокойно. Резултати не се постигат спокойно. От създаването на вселената до правенето на път в планината, няма нищо спокойно. Всичко ИЗИСКВА стрес и напражение. Не знам кой ви е подлъгал че сте се родили за да ви е спокойно. Вселената не е спа център :-)

Точно това казвам, че животът е достатъчно напрегнат и сме изложени на ежедневен стрес. Няма нужда и вкъщи някой да ти пили нервите. Както хубавата Никол Станкулова беше казала преди време, че ако не се чувстваш комфортно вкъщи с любимия човек, то какъв е смисълът да имаш любим човек. Пък, който си пада по кавгите, нека вдига скандали, може и да се бият, пребиват, убиват. Въпрос на личен избор.

Хехе...тогава аз поне би трябвало да живея едно 1000 години най малко ;-)

Luna0102

Ха, ха, няма да стане. Аз в първият момент си помислих, че моят съпруг ще стане безсмъртен- вашият живот може да се удължава, но нашият се скъсява. Утре ние като ритнем камбаната, няма да има на кого да изпивате живеца, а и статистиката показва че жената живее по-дълго (ние вероятно тровим потомството).