17-11-2017 20-11-2018

Коментари

харесваме Мегз

Сузанита с откровено признание в Инстаграм. Аз също духах на, Карбовски! Пенисът му е малък, но с огромна глава. Съжалявам... Това беше в лошият ми период и вече е минало.

абе хора, не се ли усещате в какъв филм сте се вкарали? Вие сте модерните селяни, хвърлящи домати по някой, сложен на прангъра, просто защото ви се е паднало възможност. Аз живея в страна минала през metoo. Нищо хубаво не се случи на жените след това движение, мъжете се параноясват, защото мислят, че има ловци на вещери, незгодата на жените бива използвана от няколко звездички за собствен PR и няколко известни мъже горят, барабар с всичките им постижения. Сексизма в нормалния живот не свършва, а тепърва започва. Тези неща не се решават чрез хаштаг и булевардна преса, а за истинските жертви това е истинска бесилка. Карбовски може да е всякакъв, но го съдете по творчеството му, не по клюки от едно момиче, което, нека да бъдем честни, си носи славата, че постига всичко чрез угодни връзки. Каканашева била "успешна", стартирала от нулата, но гаджето и било сина на политика, който дърпа конците в БГ. После другия и мъж лежа в затвора, заради нейна схема с кола. Вие не се ли усещате за какво става въпрос? С ръка на сърце, кажете ми, че вие, играете по същите правила, по които играе тя. Кажете ми, че двоен стандарт и кариера чрез секс няма. Карбовски критикува Борисов, такива селски интриги на много влиятелни хора им идват добре дошли. Каканашева най-вероятно ще си извоюва поредната стъпка в "кариерата" с това. По успешни хора не се плюе само защото някой ти ги е сложил на прицел. Защото тогава става една кочина. И най-тъпия води стадото. На края вие ще сте потърпевши, ако успеете, утре само да сте неудобни и вие, и вас ще ви плюят и cancel-нат, ако не сте, ще ровите в кочината за винаги, защото никой умен човек няма да излезне на пред да води свине, които после ще го заринат с лайна.

Ами, Миглено Каканашева, продължавай да се снимаш с изкарани Ц.ците, висящи пошло от двете страни на потника - И ПОСЛЕ ПАК СЕ ЧУДИ как твърдо отказваш, а на тях им се счува друго. Много си загубена, жал ми е.

Явно ще е лесно делото, защото досега поне не е било подсъдно да предложиш секс на курва. Ако курвата не е била съгласна, какво сега я е яд - че не са я изнасилили?

Когато един мъж вижда умствени капацитети в една жена и реална полза за бизнеса си от нея, то няма шанс да започне да я сваля, защото рискува да загуби. Ако трябва да се вярва на думите на Каканашева (Опазил Господ!!!), че е тормозена (умирам от смях) явно Карбовски не е видял гореспоменатите качества в нея.

Абе, всичките дето им се струва нормално, как ще ви струва, ако шефът ви ви праща такива съобщения? :)) Или тогава е друго, щото вашия гъз е на линията? ;)

Ако шефът ми ми праща такОВА съобщениЕ (при първото получено) ще му обясня, че при такива като Каканашева ще му е триста пъти по-лесно да успее.

*продължение Разбирам я защо мрънка, не е успяла с натискане и мили очички да си прокара телевизионните тюрлюгювечи, магазините дадоха фира, а добитъка трябва да яде. Що да не влезе в ролята на жертва, която ѝ изкарва някой друг лев от публикации

Карбовски си обича социализъма. Едвам го прикрива.

карбовски е социалистическа свиня и на външен вид и като човек, с его, но без достойнство; ако живееш в Б-я, няма как да не го знаеш

Каканашева си е за освидетелстване! Това същество без грам нещо естествено по себе си, включително зъби, коса... явно перуката запарява мозъка, та .... липсва! Все се бута насам - натам за привличане на обществено внимание с цел бъдещи парични изражения в нейния джоб - жалка!

ако си беше платил като другите, а не да иска да мине безплатно - нямаше да я има тая новина

Карбовски е готин! Дори да я е сваля какво? Нещо ненормално ли има мъж да предложи на жена секс? Ако не беше известен щеше ли да ни го разказва?

Бившият тъпкач на тази , с който правиха заедно измамата със застраховките, в момента лежи в турски затвор за тир с марихуана. Трябваше да се опре до турско правосъдие , че да затворят най-после всепознат в България бандит. Това чудовище е много огладняло, въпрос на време беше да изгърми някои като Карбовски.

Кофтито е, че мислителката на тези престъпления е все още на свобода, благодарение на българското правосъдие и в момента, благодарение на този цирк с Карбовски,се опитва, правейки се на жертва, да си оправи реномето

Карбовски е пълен мухльо,дори не зная кой му гледа предаването.

Тия двамата са се намерили.

Е кво толкова - пробва си човека - нищо лош няма ...

Карбовски, не се обяснявай! Работата е ясна!:))

Е кво му е ясното - са доживотна ли да му дадат че й писал на тая на ходят у тях

Освен ако не са жени.

ги обича

Чата ми прилича на свалка...Мъж сваля жена...Малко тъпо я сваля..ама я сваля..Защо мегЗ се чувства заплашена и с какво..

с наглост, цинизъм и провокации. Отгледа такива, а после реве от най-добрите си ученички...Всъщност пак ги пласира.

Едно е да искаш секс, друго е да го получиш! И аз искам секс от сиганката, но това значи ли, че тя може да ме съди за това?

# Y Ту мама тамбиен!

винаги подценява психиатричните проблеми...

Мисля, че това е началото на едно прекрасно приятелство...

Като те осъдят, показвай на мишките в затвора фирмите си и си реди красиви морални думички колкото щеш! Нещастник

циничен си, какво очакваш от света? Лалета?

тези като Карбовски. Хорското мнение не ги интересува, а само мнението на адвоката им. Момък, расъл на селски вечеринки и гледал само лоши филми как се общува с жени...

Този се прави на тарикат.Безплатен секс НЯМА.Даже и в семейството.

Тия момичета не лъжат! Лично познавам една от неговите подчинени, която е и красива жена! Постоянно я врънка за секс!

Познавам хубави жени, с високи позиции в международни компании, които сами са си извоювали позциите си. Те си избират с кого да имат връзка. Не мисля, че Карбовски е кой знае колко влиятелен, че да починява жени освен, ако не са някакви тъпи плеймейтки жадни за ефирно време.

0

Бих се учудил, ако ми кажат, че Карбовски НЕ Е извратеняк.

Tou e negepacm, cuгypHo...

в "Криворазбраната циливилизация", "...Кому да вярвъ чиляк? На очити си ли, на углидалуту ли?"

Луди за връзване!

И тази се стреми да влезе в глутницата на елитните кучки.Но истерията и към мъжете,я правят фаталната жена.

Тая абсолютно проста и долна пача печели точно по този начин - търсейки медийна изява независимо от начина.

ли?

Нещо липсва не тези смс-и... Тая КОВРА се опитва май да вземи някои лесен лев ама Карбовски да не е вчерашен.

Мацката е секси. Стига злобни изказвания. Нищо чудно протежето на Кеворк да се е самозабравило и да злоупотребява. Ефекта Слави не е единичен случай... Пази Боже сляпо да прогледа.

Тя може да е секси, ама определено търси сензацията. Смс-ите миришат на фалшиви

Като е секси има клубове за такива. Аре марш там.

При това долната шарфантия ще получиповече отколкото от Карбовски.

Ко каза ко? Абе, брат, ми сляп ли си? То това е кон. Мяза на лошо направен травестит. С тон грим и филтри пак не може да си скрие колко е грозна.

Едното е дебело деде, а другото грозен бобър с дефект в говора. Какво се дърпат? Лошите гени се привличат. Ке си родят дебилчета, дебели и със криви зъби изпъкнали навън.

мартин е едно гнузну мазну пидирасче С вид на завършен алкохолик тая офцъ мегз гъ не знам

друсан кебап Карбовски е ментален случай, психопат, шизофреник и сексуален извратеняк. Скоро ще излязат на бял свят всичките му изкривености-изобщо много тежък случай. Само наблюдавайте, ще има голямо шоу около това зомби!

Той гордо си е описал всичките отклонения още в статиите си отпреди години. И на проститутка как ходил, и казармата как го бъзнала ментално, и съучастие в кражба, и сума ти жлъч изплюта по адрес на жените като цяло. Болен мозък, има нужда от терапия.

Мартин е пич. Тая кифла не знам коя е и с какво точно е известна, но само като й погледне човек мръсната физиономия, облекло и излъчване, става ясно що за стока е.. явно й е писнало да ду*ха на някой и е решила да си го изкара на Карбовски. Дано я осъди, а тая да спре с тия митуу глупости - кво очаква като се облича и изглежда като чалга/порно звИзда? После що имало толкова гейове.. ще има разбира се - хващаш някой мъж, издухва те и толкоз. Няма драми, глупости и не е нужно да даваш пари за вечЕри, цветя и други тъпотии..

Ти предполагам си гей щом знаеш как минава секса с мъже и наричаш този дядо пич :). Всъщност и двамата са бедни прошляци с 5 лева в джоба, зависими от всички и от всеки. Не мога да си представя мъж на 50 години да живее като мишка в апартамент, при положение, че има толкова хубави къщи в полите на Витоша за по 1 милион лева. Личи си колко е мъж, щом не може да си позволи къща. Има ли деца? Дано да няма, че с тези дефектни гени ще има супер уродливо детенце.

Плачкаш ли, малко момиченце? Намокряш ли пликчетата като видиш дедо кърабафски? Нещасто и бедно то ли си? И ти ли живееш в апартамент?

еднакво отвратителни са ми и двамата. коментарите както винаги под такива новини са в пъти по-интересни и забавни... може да ни е сивкаво, ама зевзеци си имаме. смях се от сърце... :))

Всъщност кърабофски на колко години е? Изглежда на 70, а донълд тръмп, който е на 74 изглежда по-млад от него.

Брей, стана криминално мъж да си поиска от жена. Виж обратното може, а хомо извращенията дори се насърчават. Мартине, почвай с мъже баце. Шъ тъ пускат в БНТ прайм тайма...

Ми този корем и от нисък тестостерон и високи нива на естроген, та нормално е да е педи.

Ма и аз плочки немам ?

Сега ще му спрат всички предавания докато се произнесе съда. Ако не е в негова полза, ще може да се надява на 1000 лева на месец от кабеларка, които после ще изпива в кръчмата и след 10 години ще е пълен труп, в буквален и преносен смисъл.

Мартиние , уж само с дегенерати работиш ,а не им знаеш номерата. Гаси цирка.Поръчка изпълнена от авто крадец с условна присъда. Но най забавното е че Мартин се бил хвалил че взимал пари от Радев. Тук вече лъсва цялата нагласена история. Още малко ще се окаже че му е управлявал и дрона.

той пие и се друса, доколото сме чели инфо в нета. Нормално е да говори квот му падне

И двамата са тъпи парчета, но все ми се струва че тая е гадна използвачка и гони парите до дупка със секс, изнудване и откровени лъжи. Лошото е че за сексуален тормоз или насилие има сериозни санкции, трябва да въведат рецепрочни и за тез дето искат да изкарат лесни пари с лъжливи обвинения. Въведе ли се това жалбите или по-точно печалбарките ще намалеят драстично.

Кви санкции има бе баце, я кажи в бг колко човека има в затвора за сексуален тормоз в чат?

И кво се оказа накрая - просто Мартино е един вечно пиян чикиджия и затова е сърдит на всички и всичко.

Накрая се е оказа , че тая е даже още по-тъпа отколкото я мислехме муахахах

Като си спомня какви хора се появяваха по телевизията преди 30 г. и какви кретени са превзели телевизиите, с какви тъпотии ни занимават.... Тъжно, но факт! А най-лошото е, че има идиоти, които гледат в захлас....

групово е било преди, групово ще бъде и сега

Таз селска пръчка може и да е лъжливото овчарче, ама Мартин си е боклук от много вереме. Просто сега, след години е тотално деградирал от наркотиците и алкохола. Винаги е бил брутален, с лошо отношение към жените, а към пo- високостоящите- нагаждач. Много вероятно е и ГниЛо да е плащала в натура като тръгна да я прави известна преди години, добре че Божигол чупи тъпометъра и не му светна какво се случи, може и да е дошло времето когато комплексирания Мартинчо ще си намери майстора.

Епа той доста мило и невинно се държи с нея в чата дека тя показа ?

Като е така,що се натискате да работите с Карбовски?Като не си готова да угаждаш-хващай си чукалата и друм!