Карди Би разкри по атрактивен начин, че отново е бременна (снимки)

Новината, че звездата чака дете идва на фона на поредните слухове за раздяла с Офсет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратително...

Отврат!!!

Какво атрактивно има в този сатанизъм?

Тази да не би рогатия да я е таковал, че ни я пробутват тука ?

Защо ми трябваше да я гледам тази, сега не мога да легна да спя, гаранция ще сънувам кошмари!

Глупостта е винаги бременна.

Страхотна новина!!! СВета има нужда от още една маймуна

Язък пресечи ми се пикнята като я чета

отврат

"Звездата" Карди Би? Не съм я чувал... Но също така не съм чувал и за Карди Моно, така че всичко е точно. Само не разбрах защо мъжът ѝ е "офсет"-нат...? Печатар ли е нещо?

пак се радвай, че Кадри Би не е била теб. Просто е била некой друг, той да му мисли, колко пердах у е сипала.

Тая ПРОСТАКЕСА е толкова евтина и бездарна горката.... Само лъжеше и мажеше, че все се карала и разделяла с мъжа си за да вдига шум около себе си само. Но явно на Черното и Латино население им е интересна там.... Но в България - кой изобщо я знае и се интересува от тази???!!

Не виждаш ли някаква от породата Ангъс

е тая Карди Би бре, уважаема редакция? Това ли ви беше хит новината на часа, с която избрахте да си попълните лайната в така наречения CDN? Що за идиоти сте вие бре, срама нямате ли? Още ли не разбрахте, че в нашата държавица, робувала 500 години НЯМА МЯСТО за новини, свързани с некакви си мръсни чернили, дето са били роби само 300 години? Бахти неуките копеленца сте, само и само да изкарате некой лев!

Ако беше си направил труда да погледнеш в Гугъл щеше да видиш, че тази рапърка в момента е номер 1 в света. Всеки един видео клип в Ютюб е гледан милиони пъти, дори някои милиарди. В Spotify тя има месечно 37 милиона слушатели. Заболя ли те главата, мащабите са други, нали?

В допълнение за бавно загряващите - . Нейните отличия включват награда "Грами" , осем музикални награди " Билборд " , пет световни рекорда на Гинес, пет американски музикални награди , единадесет награди BET Hip Hop Awards и две награди на ASCAP Songwriter of the Year . През 2018 г. списание Time я включи в техния годишен списък на 100-те най-влиятелни хора в света, а през 2020 г. Билборд я почете като Жена на годината .

++++++++++

Тя е една от най-известните в света бе наркоман. Чети малко