17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е за вярване колко прилича на майка си, пълно нейно копие. Голяма късметлийка е. Човек и да иска да програмира децата си - не може. Всичко е въпрос на късмет кого ще наследи детето. Много е красива. По- красива от майка си в тялото.

Гледал съм многоп снимки на майка и. Според мен КАя е по-красива. По-нежна и по-женствена. Не че Синди Каруфордс не е била красива като млада, просто Кая

Просто Кая е по-хубава за мен, Лично мнение

Много ми е трудно да я нарека красавица. Опеределно е по-кофти версия на майка си.

Това е да се родиш в правилното семейство.Нямаш грижата за нищо, още от раждането ти, бъдещете ти е предопределено.

Ако се беше родила грозна, нищо нямаше да и помогне. Щеше да харчи парите на мама и тате докато е жива и да се занимава с някаква работа като дизайнер или художник да речем. Момичето е красиво, затова го взимат, и за кьоравите е видно. Така и не разбрахте, че винаги в този свят ще има сегрегация по красота. Красивите винаги печелят в живота, за грозните остава само да се опитат да са умни, за да компенсират в живота. Сори :)))

красива, непринудена. Нищо общо с вида на "дъщерята на"... Емилия, Анелия, Гала, Орхан и още куп самозвани "VIP известности", дето ни ги навират в новините ежедневно. И те са на същата възраст, но приличат на долнопробни проститутки на 30+.

За дъщерята на Емилия ще трябва да изчакаш, че е още на 1 г.

Красива е, като по-младо копие на майка си.

Тази девойка така и не разбра, че не й отиват веждите на брат й. Тези мощни повдигнати мустаци на челото не отговарят на структурата на лицето й и на възрастта й. Зорлем се загрозява, за да е оригинална, но прилича на маймунка.