Майчината кърма - източник на полезни бактерии

Резултатите от швейцарско изследване потвърждават, че майчината кърма наистина е най-доброто нещо за имунната система на бебетата.

Обратно в новината

Коментари - Майчината кърма - източник на полезни бактерии | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

немити цицки- гадост

Явно гледаш от личният опит на мърлячка.

Когато чета такива изказвания,като твоето ми се повдига.Гордея се,че сьм кьрмила и трите си деца.

А медала от тиква получи ли го??? Аз пък съм горда , че миналато лято имах двама любовника с мъжо- трима. Бройка колкото твойте деца- и много "Кърмих".

И какво от това, освен, че си к..ва друго нищо не доказваш

Стига сте лъгали нещастните жени. Кърмата има значение първите 10-тина дни докато се отделя коластра . След това има шишета и адаптирани храни. Не сме животни. И освен това от къде сте сигурни че телесните секрети са най- доброто за едно дете..все пак млечната жлеза е просто видоизменена потна. Звучи гадно нали, но си е вярно? И усещането за майката от самото кърмене не е за подценяване - много жени го намират за неприятно. Не се подлагайте на тормоз от чувство за вина, дами и заради подобни безсмислени статии. Хранените изкуствено бебета обикновено са по- здрави, интелигентни и щастливи от кърмените си връсничета.

Това може да го каже само един съвършен егоист, чел простотиите изписани от такива, като него в нета. По-трагичното е , че си жена.

И то сладка!

Имам медицинско образование. Ако в докторските книги има простотии, значи да простотии са. Лошото е че съвременните майки вече правят много грешки с децата си не заради написаното в научните трудове, а заради неграмотните писания на драскачи, срам за журналистическата гилдия. Имам позната, която много често боледува от различни неща ,но се гордее, че кърмила повече от година. Казах и че да пъха, която и да е своя част в устата на бебето си е престъпление. И тя не се съгласи , според нея му създавала имунитет.

Съжалявам че при теб кърменето не се е получило-съжалявам за бебчето и простата му майка