Съд забрани на татуирана майка да кърми

Съд в Нюкасъл, Австралия, забрани на жена да кърми бебето си, защото се е татуирала.

Обратно в новината

Коментари - Съд забрани на татуирана майка да кърми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кой нормален в наше време ходи без да има нещо нарисувано по себе си!? Трябва да ти има нещо , та да нямаш татус!!! А тези със "синята кръв" като се чукат с овце и роднини ...по-добре ли са от татуираните?! Плюс това много хора искат ама нямат топки да си направят! ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО: ТАТУС С ЛАЗЕР СЕ МАХА, НО ТЪПОТИЯ И ОГРАНИЧЕНО МИСЛЕНЕ - НИЩО НЕ ГИ ЗАЛИЧАВА!!! Сигурно е много трудно да си ограничено парче ЦЯЛ ЖИВОТ! Хахаххаах ;)

Така е , а който няма татуировка със звездичка и надписи на китайски и арабски е половин човек. Аман от задръстеняци: без татуировки, не пушат трева, не взимат амфети, не лапат п'шки - празен живот.

все повече заприличва на истинска държава за разлика от ЕС.

4 дни с маùката и 3 с бащата????!!!! Tе тия сигурно са полудели. 3ащо, защо побъркват децата с подобни решения????!!!! Aбе поне по една пълна седмица да изкара детето при всеки родител.

За бога НЕ НА ТАУИРОВКИТЕ!!!!! Отвратително е!

Само селяни и затворници се татуираха едно време, а сега дори и по нисши!!!

Татус, силиконче, ботоксче, секцио, УЖ ВСЕ МНОГО МОДЕРНИ НЕЩА...... ЗА ПЛАСТМАСОВИ ХОРА, ВЕЧЕ НЕ-ЧОВЕЦИ!

Тук не става въпрос за това, дребна душице, а за НАМЕСА НА ДЪРЖАВАТА ТАМ, КЪДЕТО НЕ И Е РАБОТА!

Как да не й е работа на държавата? Тая майка-мърла утре като поиска социални помощи кой ще ги дава - не е ли държавата? Е, същата държава дава, но налага и правила и ограничения. А ти си много "едра душица" - татуиран тъпанар или тъпанарка, а? Модерно мислещ(а) - толкова модерно, че не вижда по-далече от носа си.

Татуирана жена почти винаги значи, че е/ била голяма разпоретина. Така. че има полза от татуировките.

Татуировките са приоритет на ниската класа, декласирани типове и депресанти и хора с комплекс за малоценност, опитващи се да си повдигнат мизерното самочувствие с някакви драсканици по кожата. Също и глупави, изоставащи тинейджъри от нискоразрядни семейства, които си мислят, че са филмови звезди. Благодарим ви, че ви има неудачници!

ако този почти виц беше за татуиран мъж, дискусия нямаше да има... всички щяхте да се втурнете да го онаковате.

Изводът от тази статия за мен е: Отваряйте си очите на четири, когато си търсите партньор! Иначе после ще ви се стъжни живота, ккато и този на невинното дете. А че съдиите по целия свят са пристрасни, това е ясно. Отделно - детето е на 11 месеца, може спокойно и без кърма да мине. Тук просто бащата "подлива вода" на майката, за сметка на детето. А тя, че е тъпа да си прави татуировки, докато кърми, за това няма спор.

Чистата човешка кожа, топла и блестяща, е нещо красиво. Да я нараняваш и замърсяваш с бои - само лекомислен човек би и причинил такова нещо... оставям настрана опасностите (съвсем реални и научно доказани с публикации в реномирани списания!) от заразяване с ХИВ и хепатити В и С. Но да се татуира майка-кърмачка!? Е, няма такава простотия. Съдът се е произнесъл съвсем правилно - австралийската глупачка излага на опасност от заразяване със СПИН детето си!!! Или ще кърми, или ще се татуира, нима може да се спори за това кое е по-важно?!?

Много по- опасен за бебето е бащата. Той би трябвало да е лишен от попечителство над бебето или всеки път преди да го вземе от майката да носи изследвания, че не е носител на заразни болести.

Точно бащата може да знае повече, от колкото ти може да си представиш. Включително и с кого е спала 'дамата'.

Явно някой е спал, но зрението се е възвърнало късно. Жалко за бебето.

Точно обратното е по- възможно. Опасността той да зарази детето и майката е много по- голяма от направената татуировка от жената.Тестовете на жената са отрицателни. Татуировката и кърменето не са единствените начини за заразяване.

Татуировките както и много други неща в днешно време са МОДЕРНИ ЗАЩОТО ВОДЯТ ЦЯЛ БИЗНЕС СЪС СЕБЕ СИ! Такива простотии като да изразиш себе си са за заблуда на простото стадо че му се дава някаква свпбода! ДА СТЕ ВИДЕЛИ ПРИНЦОВЕ И КРАЛЕ И КРАЛИЦИ ТАТУИРАНИ???????/Е НЯМА, САМО ПРОСТОЛЮДИЕТО СЕ РИСУВА!

Кърмещите имат права над останалите, включително и над правата на детето си. Могат да правят каквото си искат и няма сила, която да намали егото им. МОЛ-овете им са бащиния. Те не са изкарали и лев през живота си, нито някога са били отговорни за нещо. Могат да се татуират, да се развеждат, развъждат, да спретват митинги и хепънинги. Имат мнение по всички въпроси и го отстояват. Не се е родил онзи, който да ги надприказва и надвика. Те са прави винаги и добре знаят какъв да е "истинския мъж". Що да не се татуират, толкова е еманципантно да си вулгарна. Очаквам митинг на татуираните кърмещи пред кметството или пред съда. Тъпотата е трагедия.

Съд забрани: - татуирани жени да раждат - татуирани мъже да оплождат

Даже предлагам татуираните ......под ножа! Те и без това сами са се заклали!

Австралийска или австрийска?

навремето само затворниците и мангалите се татуираха...

И сега е същото, само дето мангалите (в буквалния и в преносния смисъл) са много повече, а затворниците са на свобода.

Много сте прав, за съжаление.

ха ха един помня един мангал, "полковник" с пагони татуирани на раменете как ни изкара акъла преди 30-тина години на Златни пясъци.

Ми на който не му харесва да се обръща на др.страна! А не да зяпа втренчено, като малумник хора с тату! А ти сигурно си някой СОЦ боклук, че осъждаш кои хора са татуирани! От тея "моралните " Соцове , дето като стане тъмно...тогава изневеряват! Иначе са много праведни и си държат на семейството! А това се казва дискриминация в статията! Може да си даже пребоядисан СОЦ упадък! От тея новите...ма те са си същите, като преди! Само е имало "Баща ми - Бояджията"!!!

Gal

Бъркам ги двата щата Калофер и Калифорния:)

Шегуваме се ние, ама преди няколко години, едно тъпо селянче плати тройна цена за отвратително жилище. Като го видял какъв е льольо брокера му казал, че Орландовци е квартал с емигранти от Орландо...

вица е супер... кажи дилъра, на там каквото пиеш или пушиш.

Австрия и Австралия се намират между Банкя и банята .............

редакторкеее, спиш ли? не австрииска, а австралииска асоциация по кърмене... хаиде, четете материалите си, преди да ги публикувате, а?

Карикатури - на това приличат татуираните.

Карикатуирани.

Няма по-нечистоплътно и отблъскващо нещо от татуирана жена. Лично аз не бих докоснал такава.

Ти каква жена предпочиташ - поддържана, редовно къпеща се и с татуировка или неподмита, ама без татуировка?

Какво мисли по въпроса молската майка кърмилка?

Нека дойде да кърми в някой български мол - тук никой няма да й забранява и дори ще й платят обезщетение.

Абе , те са си добре австралийците, но и тука тая мода с деца, момичета и жени нашарени, като врата на общесвен клозет е просто отвратително. Едно време уж беше патент на циганите....

Неслучайно затъпяването е световен процес в момента.

Не съм циганка, в средата на 30-те си години съм, имам сериозна професия и... татуировка, обмислям и втора. Тялото си е мое и ще рисувам, каквото поискам върху него. Ако на някой не му харесва - да не се татуира! Живеем в 21. век - отдавна татусите не са патент на циганите, а начин да изразиш себе си. Съгласна съм, че понякога има доста... екстравагантни рисунки, но - въпрос на вкус! Приятен и усмихнат ден! :)

...и леко тъпа...

Всичко омръзва, затова си купуваме нови дрехи, обувки, бижута. Нямам нищо против една временна лятна татуировка, мисля, че и на мен би ми харесало. Но нещо да ми седи по тялото доживот! Неее, благодаря. Затова първо бъдете честна със себе си - не искате "още една", искате НОВА! А това са две съвсем различни неща. Това желание за промяна докарва някои фанати да изглеждат баш като рептили - сини и люспести, гледано отстрани. А за малките розички, гущерчета и пепепрудки на някои тайни местеца - ами и те ще омръзнат на партньора и ще трябва нещо ново. Докога?

Интересно ми е ще откриеш ли скоро изложба на творбите си да ги разгледам отблизо и еднолично до като не са загубили свежестта на багрите си?

Една жена се похвалила на мъжа си-татуирах си пеперудка на лявата гръд а на пъпа цветенце,какво ще кажеш?Мъжът и я погледнал и казал-значи след 15-20г ще видя как пеперудката каца на цветенцето

Както се очакваше, веднага ме захапахте. А това доказва колко нетолерантни и тесногръди сте като хора, щом съдите за някого що за човек е според наличието на татус... Спете спокойно - не сте татуирани, следователно не сте тъпи, партньорите ще боготворят телата ви до живот, а кожите ви ще увиснат с възрастта, ама благородно! А татуираните не ги мислете - те са освободени от оковите на данъка обществено мнение :)))

Когато човек няма с какво да го забележат/запомнят, започва да се прави на маймуна...

Нямаше да се намеся, но ме провокира използването на "обмислям втора". Звучи като обмислям второ/а, и/: дете; образование; работа; брак и т.н. сериозни събития в човешкия живот. Навежда на мисълта, че нещо си огелпила приоритетите.

Както са го казали: Ролс-ройс с лепенки няма. Точно, начин да изразиш себе си, но вече е рядкост да видиш млад човек до 20 години, който не е дамгосан, само защото е модерно. Иначе вие щом сте си женена и на години може да си правите каквото искате и нарКОтици да си взимате.

Мацко я кажи след като си направи татуировката направи ли си изследвания за ХИВ - СПИН???? Защото НЯМА как да си сигурна в иглите с които са те мушкали!!! /ако не си, дефакто сега не знаеш заразена ли си или не?! а може и с хепатит-той също може да се предаде така!!/

как да кажа - австралия беше населена с траш основно от юк, и 100 години по-късно си остава населена с предимно траш.

Тази земя тук беше населена с истински мъже и българи но от 70г. насам има само селски партийни идиоти и продажници за едно корнишонче и напръстник водка....това пренесоха тук мужиците от изток

юК ???? ОМГ колко сте неграмотен!!!!!!!!!!!

И защо да не може да напише юк ? Поне така пише на техните паспорти , Юнайтед Кингдъм .

Аман от това поголовно кърмене и забраните му! Абсурдно е вече!

Gal

Даааа.....хай-свестният коментар...аман от това кърмене вече....то протести, то чудо...