Каролина Eрера: Инфлуенсърите нямат усещане за стил

Легендата призова дизайнерите да се фокусират върху хората, които ще носят дрехите им

Обратно в новината

Коментари - Каролина Eрера: Инфлуенсърите нямат усещане за стил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инфлуенсърите-моля за помощ при преводът на тази дума на български!!!!???

са дразнещо досадни.

За протокола: името и е Каролина Ерера!

Добре де, сърдите се на чуждиците - дайте български еквивалент на инфлуенсър, хейтър и блогър, ама да не стане като с ЕИМ - Електронно-изчислителна машина, термин който без успех се опитаваха да наложат вместо компютър. А Good girl на Херера е страхотен

Инфлуенсър може да означава влиятелен човек или като маркетингов термин - хора способни да привличат потенциалните купувачи на определен продукт или услуга, рекламирани в социалните медии; мисля че ги наричат рекламни агенти. Хейтърите са хора, които мразят. Както е казал шопът: "Най-обичам да мразим!", значи - шопи! Шегувам се - наричат се ненавистници или човеконенавистници. Блогърите са хора, които поддържат и редовно опресняват своя електронна страница. Можем да ги наречем всякак - писатели, автори, списвачи, драскачи - хора на писаното слово :-) И предците им са писали, но на тетрадки, на хартийки, по чиновете, по стените, по вратите на тоалетните и т.н., а понастоящем - на още едно място, което може да бъде видяно от много повече хора при това! Модните корифеи - старчоци и бабички, материално презадоволени и самовлюбени, просто още не могат да се примирят с мисълта, че се е появило още едно измерение, в което може да се работи и в което по-гладните и будни млади хора са успели да завоюват позиции, преди дъртаците изобщо да са се усетили. Пука й на Ким Кардашиан или сестра й - най-младата милиардерка, че баби ви незнам коя си е решила да влезе в ролята на Петроний, за когото може и да не е чувала и я е заклеймила публично. И на мен не ми пука. Младите хора познават дебелогъзата Ким, а не баба ви хетара, пардон - Херера!

Но дебелогъзата Ким се облича, в дрехите, сътворени от баба ви хетара, пардон Ерера. На която въобще не няма защо да й пука от ненужната "професия" на така наречените и нароили се безбройни инфлуенсъри, чийто талант е единствено да позират с предоставените им дрехи на талантливи дизайнери.

Че инфлуенсърите им развалят бизнеса или извземат бизнес ниша, по-бързо. Щото то висшата мода е винаги и без изключения нещо ултра стилно! Модата изобщо е едно извращение, а женските уФси я следват сляпо, вместо ако са суетни, сами да поработят над гардероба си, да проявят малко творчески потенциал и да си направят свой, личен стил!

Една наистина елегантна жена с вкус, усет за стил и чувство за мярка. Инфлуенсърите няма да ги коментирам. От уважение към себе си, а не към тях.

Е, как! Ква в тая да говори срещу Теа,Петканов,Мона!!

Само се опитват да бъдат. Инфлуенсър е котаракът Румен. И ... има стил.

Дизайнери, сега и инфлуенсъри, по-преди хейтъри, блогъри и лузъри...... Деца, вече няма смисъл да влизате в час по български, иначе сте крейзи хорсиз!

Разсмяхте ме. Благодаря!

това е от инфлуенцата, грипа притъпява усещанията