Кейти Холмс организира парти за 1 година от развода с Том Круз

Кейти Холмс ще организира парти тази седмица, за да отпразнува първата година свобода след развода си с Том Круз.

Обратно в новината

Коментари - Кейти Холмс организира парти за 1 година от развода с Том Круз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя просто е една пресметлива пръдла, излъгала глупак.

браво,авантаджиите станаха твърде много.всяка гадина да си плаща за суетата и незачитането на нея!

Тя не празнува развод - тя празнува годишнина от пълна и независима банкова сметка, защото затова е била с Том Круз, но ще навреди на имиджа и, ако е откровена, затова празнува под кодово наименование!

Добре, че има снимка, първоначално от заглавието човек може и за Шерлок да се сети.

Tя да се радва, че въобще е срещнала Том Круз и покрай него стана известна. Такива начинаещи актриси с лопата да ги ринеш в Холивуд, но не всички имат нейния шанс да се омъжат за правилния човек и покрай него да се прочуят.

Много тъпо и неподготвено изказване... Ами барем си направи труда да й копираш името в Гугъл... пък тогава се изхвърляй като..... на мокър пясък.

Кейти е прекрасна актриса и развода и с оня нискостеблен чук си е баш за празнуване. е, тя не е толкова известна, като някоя балканска чанта, станала актриса покрай проституцията с мутрите, но все пак.

Е па моя Пена че празнува, ама другийот път. Она нема пари да се разведе.

Пена празнува с Нане по два пъти на ден и и е през китката да се развежда, щото любоФ с пари не се купува.

Защо са толкова глупави хората не мога да разбера? Да празнуваш годишнина от раздялата с човек, когото си обичал... Нима хората са толкова самовлюбени и заслепени, та не виждат собствените си кусури? Цицерон го е казал много точно Напущаш ли едно приятелство, не го заменяй веднага с омраза. Няма нищо по-срамно от това да воюваш с онзи, когото довчера си обичал.

Аз също празнувах тези дни-наскоро имах годишнина от развода ... :-)

Много лошо говори за теб Баня това празнуване - в днешно време никой никого не кара насила да се омъжва/жени/живее с друг човек, затова те питат дали доброволно встъпваш в брак и го удостоверяваш с подпис пред свидетели. Какво празнуваш като се разведеш - твоята глупост да избереш някого или безсилието си да го моделираш и промениш по твоя идея и очаквания!

Тия холивудски кокаинови шмърканяци си дават и гъза за каквато и да е известност. Иначе, поради факта, че звезди там с лопата да ги ринеш, кой ще ги помни. А дори и ако се наложи поводът да е абсолютно тъп и бездарен, колкото пише в статията. Да живей холивуТ и зяпачите да разполагат със зрелища, както е казал оня император ( хляб може и да няма )

Тя не го е обичала ,че да го мрази.Том Круз беше и си остана хубав мъж.Но и той изкара климактериума,хвърли се връз младото.Ако не беше Том ,никой освен роднините и нямаше да я познава таз грозновата мома.Сега ужасно съжалява,че вече не е с Том,защото пак никой не я познава.Това е отчаян жест,търси неговото внимание,като се надява да го нарани.Том ще е върха в живота и.От тук само ще слиза.

Защо пък да са глупави? Тя не е глупава, защото добре си оплете кошницата (натовари си колата, както се казва). Тя не е против човека, когото е обичала, защото НЕ Е обичала Том Круз - я виж колко е по-дърт от нея. Ама нали знаеш стихотворението на Славейков за Парицата - ...ти и стари подмладяваш, ти и ....