17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не беше ли Дория или нещо подобно? Леле.леле, ти да видиш кой ще получи мъмрене... Направо няма даа заспя - какво неуважение към бременната херцогиня, похарчила 500 000 лични спестявания за това скромно парти. Не я ли е срам Кетрин да не си зареже децата, за да хукне да почете партито на трудната си роднина?

75 000 долара на вечер, кой е този хотел?

Има нещо доста помпозно и показно в цялото присъствие на Мегън, липсва и стил и класа, дори коментари, като "актриса завинаги" ,казват всичко.

Черните винаги са били комплексари- ако се докопат до кокала -стой та гледай.Не сте ли се замисляли какви “понпозни” имена имат -Биби Кинг”Куин Латифа и още такива

Афроамерикански изпълнения. Дори кралица да стане, резултатът ще е същия.

Пепел ти на езика

Дира,вчера помолих най-учтиво да не ме обстрелвате поне ЕДИН ДЕН, с новини за тази фамилия и разчитах на разбиране! Получавам уртикария, варицела, рубеола, марсилска треска, лаймска болест и да не изброявам всичко,накуп,от новините ви!!! НАСТОЯВАМ ДА СПРЕТЕ С ТАЗИ ПЕРСОНА! А АКО НЯМАТЕ НОВИНИ ПОД РЪКА,НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА ЛЕВСКИ,БОТЕВ,ВАЗОВ....СПИСЪКЪТ Е БЕЗКРАЕН!

Меган - большой праз!

Когато си расал в Гетото с баща пияница и с майка с леко поведение, поле си готов на всичко да издрапаш от дупката. Стойте и гледайте само как ще падне отново в блатото. Никой не може да позори английската кралица. Скоро пак ще я натирят в помиината яма. Пригответе си пуканки $

Опитах се да си наложа тази жена да ми стане симпатична, но прекалено първенюшкото й поведение и непрекъснатите демонстрации и поглаждане на корема й, парадирането с новото й положение просто ас отблъскващи! Типична американка- нахална, агресивна и нарцистична!

от пръв поглед дори не се опитах.

"Типична американка- нахална, агресивна и нарцистична"! Ще добавя - типична представителка на зодия Лъв. Много лош характер имат тези жени.

Не забравяйте Африка...