17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деситу е по-убаа.

Ами наистина е много красива. Прекрасна ефирна рокля, стройно тяло, грим и прическа като за принцеса. Отново показва класа. А на другите фотоси има големи недорозумения.

Истинска принцеса, неотразима е!

Айде стига, като че ли другите не са хубави, като почнете да я превъзнасяте, а тя си е плебейка от простолюдието.

Това наистина е много интересна новина! Освен това представлява интерес за много хора!

Ти сигурно си потомствена аристократка от Горно нанадолнище. Както казва Гео Милев, вашето отношение е ''вековната злоба на роба''. Надживейте това, ще бъдете по-щастливи. :-)

Има съществени пропуски в информацията, като например: - Какво е било бельото на Кейт - щото така може някой да си помисли, че е била без бельо?! - Каква марка точно е била тоалетната хартия на наградите? - Колко пъти Кейт и звездите са посетили тоалетните? - Каква марка са токчетата на обувките на престолонаследника? ... И още много друга съществена информация, която е необходима като въздуха на българския народ. Следващият път се постарайте повече.

Че е хубава- хубава е. Но й се обръща специално внимание, само защото е кралска особа

Бялото не е нейния цвят. Инак Кейтито обективно си е доста по-хубава от повечето звезди.

Е как ще кажете на черното бяло,истинска принцеса..красива е

Няма синя кръв.Само еврейска.

Редовен ли и е цикъла и стомаха, има ли запек, а разстройство, вагиналната флора как е. А на Уйлям простата. само ни дразнят всекидневно любопитството, пък после цяла нощ не можем да мигнем, търсейки отговор на тези важни, екзистенциални въпроси

От плебса е, да. От самопровъзгласилия се за "богоизбран" при това.

Прекрасна!!!

Нямаше да си толкова зъл, ако произхождаш от семейство, богато като родителите на Кейт. Ти от коя аристокрация си??? :)))

Тази порцеланова, изкуствена кукла не може на малкото пръстче на лейди Ди, и по произход, и по излъчване, по темперамент, благотворителни каузи и ХАРИЗМА. Освен да разхожда рокли, творение на най- известните дизайнери, прически и грим на най- скъпите и талантливи коафьори и гримьори, и да се усмихва в застинала, заучена гримаса абсолютно нищо не прави. Да, за англичанка е хубава, но нищо изключително няма в нея, че всекидневно да пишете ЗА РОКЛИ!!! Поне репертоара сменете, че дразните и изключително оскъдния, почти невидим интелект на нацията. .

Кое му е "злото"? Истината? Постоянно на целокупния бг народ се навира РОКЛЯТА НА кЕЙТ, не кауза, не нещо, което е направила, а роклята, всеки ден. Освен това Не може да се сравнява и грам с Даяна, нито по произход, нито по смислено и чаровно присъствие, по нищо. Царят е гол, точка. За мома англичанка е хубава и толкоз.

Свекърва и пригръщаше спинозни, мърляви, болни негърчета из Африка, ходеше из минни полета, благотворителност и прочие. Тая разхождала рокли, всеки ден при това. невероятно постижение, браво, разплаках се от умиление.

ама ти направо изкара свекито комунистка, бе? -:))))

бялото много ѝ отива

Свекърва и, за разлика от Кейт имаше "синя кръв", между другото. Първото асоциация с Даяна е гушнала рополиво негърче, или до леглото на боленболен , на тази, че носила рокли, УНИКАЛНА НОВИНА. Всеки ден. Копи и пейст, само сменят цвета на тъпата рокля, така де айде сега ще се морят.

Кейт е обичана съпруга и е близо до децата си. Даяна не беше долюбвана от мъжа си и кралското семейство, затова компенсаторно се стремеше към народната любов и обикаляше света.

Мога ли да попитам каква е разликата със същата новина от вчера, от оня ден, и от всекидневната новина освен цвета на тъпата рокля?

Поданиците на нейно величество и международната общественост, а и на кралицата майка на Лизи беше жива тогава, много повече обичаха и симпатизираха на Лейди Ди, отколкото на двата бабиера и грозния и безличен чарлз. За това първо я изгониха, а след това бастисаха, щото не спазваше доста неща от протокола и ги засенчваше. А сегашната послушна кукла, слушка бабиера и трепери грам да не наруши протокола, удобна е. да правят каквото искат, зад фасадата е съвсем друго, но защо ни занимават с роклята и .Тая жена освен да носи рокли нещо друго прави ли?

Абе жената изпълни дълга си към природата и нацията, Народи красиви деца и продължава да изглежда прекрасно. По-добре да разкарва нови рокли всеки ден, вместо да се снима със мизерията на африка.

Робе

Това да не й е сватбата, че с бяла рокля да се развява. Предвид събитието, можеше нещо по-адекватно да облече. Да беше питала зълва й, щеше да я открехне.

Те понеже от рода какво си хубави - овчеподоните муцуни на Елизабет и Чарлз, достойната по грозота камила, рижко.....малкото бебе елизабетче- принцеса какта там се казваше.

Като изключим блодинката марго, не знам си коя, другите са безлични и грозновати, плюс няколко тъмнокожи бизона.

Стилът на Катрин е това, което се вижда по снимките от моминските й години. А това сега е стилът на Великобритания. :)

Е чак пък да ги е засенчила?! Доста преувеличено.

Като със сватбена рокля е но въпреки това е много по стилна и елегантна от другите дами, които приличат на какви ли не животни!

Даяна започна с този тип благотворителност, малко преди да се разведе с кралската фамилия. Тя ги мразеше и затова се бъркаше където не трябва и се снимаше с негърчета. Докато Кейт скоро няма да се разведе с тях. Те и създават доста ангажименти с децата и тем подобни събития, за да не се бърка като свекърва и, където не трябва. Хората са си скроили гащите и втори път няма да сбъркат.

Ай,стига с тази ''синя кръв'', ще рече човек, че кой знае от кой кралски двор идваш... -:))) Всички европейски престолонаследници си избраха момичета от народа, които се справят със задълженията си по-добре от разни истерясали благороднички.

ти храниш ли я? :-))

Съвсем друг СОЙ беше, бунтар и с обаяние. "Била ги дразнела, че се снимала с негърчета"... И като ка толкова раздразнителни по този параграф, защо си опитомиха едно, за домашен любимец на рижко.

Прелестна е! Тя поне има чувство за стил, за разлика от цигането Мегън (лилава рокля,червено палто и обувки), за което по-важно колко струва, а не дали е хубаво и дали и стои добре.

Добрият и обичлив съпруг и татко /поне така ни го представят из медиите/ се е метнал изцяло на майка си, и на външен вид и като характер, то си личи. Докато Даяна, завалийката се натресе на грозния, глуповат и не знаещ къде се намира чарлз. Чудесна седянка се заформи, досущ пенсионерки, обсъждащи турски и индийски сериали. Може да се окаже, че афроамериканчето на рижко е природен брат на еврейчето и тукашните почитатели на великобританските кърлежи ще получат мощен оргазъм

КРАЛИЦА !

С

да коментираме някоя простакеса и силиконка ли, предпочиташ?

Абе айде направете си рисърча преди да обиждате. По твоята логика тогава и принцеса Даяна няма чувство за стил, защото и тя се е появявала точно, ама точно с тези цветове-червено и лилаво не един път, а няколко пъти през годините. Но тя понеже е с руса коса и бяла не влиза в хейта, така ли? Много грозно. Ти сигурна ли си, че твоите прадеди са само руси и със сини очи, бай дъ уей?

прекрасна дама

Катрин е класа..това не е само до пари,срам за другте дами..всички са богати и жената на Даниъл Крейг който е милионер в стотици...и са като с рокли от пазара ..даже по зле..

О, неразумни, Тъпи г.золисци, кралици са тези, които променят хода на историята, влияят на историческите събития, въпреки всичко.

Нека да коментираме влиятелни исторически ЛИЧНОСТИ

преди време имаше супермодели, сега кити, разхождат дрешки. в първия случай поне беше доста по- разнообразно. НЕ виждам разликата, освен във физическите качества в полза на първите. От Кити би трябвало да се очаква много повече освен да разхожда рокли, предвид прерогативите, които се предполага че притежава.

мяза на мисирка и почти толкова умна...

А не набедена тъмна парцалеса....

Естествено, при такива подмазвачи-журналист. Да беше 100 килограма с крив нос и куца пак щеше да се води "най-изящната".