Кайли Дженър стана жената са най-много последователи в Инстаграм – над 300 милиона

Това я нарежда след Кристиано Роналдо (389 милиона последователи) и след шампиона във всички категории, а именно официалния акаунт на самата социална мрежа (460 милиона последователи)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не забравяме, че сутрин и вечер и тя сяда на тоалетната. Така пе ако ще и 1 милиярд да има, не е Господ да я е-а

чувстам с горд че тая не я бях чувал до момента

И аз съм ѝ последовател - последователно редувам лява и дясна пред омраза ѝ в Инстаграм.

Светът е пълен със замаяни същества, точещи лиги на всяка глупост.

Пълен смях - Но половината от тия са ботове - тоест нереални. Друга голяма част - от Индия и Пакистан и подобни...места - да гледат софт порно...безплатно. Но по-големият проблем - Тъжно, колко е изпростяла публиката. Мъжа й (горилата дето и името му е фалшиво) уби и погуби 10 човека на концерта си ... И вместо да са в затвора и тая и той - Простолюдието ги величае... Трагедия пълна. Но това са стадото овце ....шокиращо прости и първобитни.

Става все по-тъжно..... Нищо против момичето, но тези 300 милиона зад нея какво очакват от нея, че я следват.... Всичко се скапва, видимо е все повече....

Ами, докато те я следват не знам къде со, тя прави пати и си купува къщи с хол 180 квадрата катп тази на снимката. Тъжно е да се реализираш чрез успехите на други хора. Дебили!

Имам предложение към ООН. Да направят анкета, в която да гласуваме и да се селектират всички "нормални" хора по класическият критерии преди наличието на социалната дигитална свинщина и безумие. След това да ни изселят на някой остров или в някоя територия, която не е интересна за корпорациите на юдо-масонският елит. Да ни оставят на мира, докато си решат проблемите с идеята, че сме твърде много, че не искат да имаме ресурси, не искат да се размножаваме и трябва да не притежаваме нищо и да сме щастливи. Като им писне просто да ни хвърлят едни бомби и да се приключва тая продънена свинщина. Човечеството можеше да стане космическа нация, ако банда крадци банкери и спекуланти бяха вкарани в затворите 2008 ма. Вместо това им дадоха тонове пари да инвестират в бъдещето според техните виждания. Виждаме резултата, и очакваме с нетърпение четвъртата индустриална революция, в която няма да има какво да работим заради автоматизацията, няма да можем да ядем биологични храни, заради Зеленият Преход, няма да можем да имаме собствено мнение, за да не "обидим" някой ЛГБТ+ и трансхуманист и няма да имаме право на свобода на движение заради вируси, пандемии и невидими заплахи. Подозирам обаче, че горепосочените изроди единственото забавление им е да ни гледат как умираме бавно и мъчително. Не трий шибания коментар ако не искаш цяла седмица да го поствам денонощно.

Адмирации! Бих покибичила с теб в парка на едно кафе.

Абсолютно вярно и точно.

Аман от джендъри :)

Най младата жена,сама направила 1 милиард долара Единствената и грешка е Травис Скот

Какво е това инстаграм? Яде ли се? Пие ли се ? Що е в грам?

Не знам колко трябва да си тъп, за да я следваш тая или пъс профила на инстаграм в инстаграм. 300 милиона дебили-консуматори на ресурси.

Извинявам се ама тая за първи път е чувам и виждам .Ако ще и 3 милилярда последователи да има . Успешна и здрава година на всички .

Нямам профил в социалните мрежи. Тази кифла не я бях чувал. Това само доказва колко много примитивни, манипулируеми овце има по света. Колко тъжно :(

Много точно казано!

Пък коя е

всеки джендър е по по най от всяка жена!