Kайли Дженър в гореща реклама на собствената си марка (видео)

Най-младата милиардерка в света представя слънчезащитно масло за тяло

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сестрите ДЖЕНЪР и Кардашиян са символ на безумието в което живеем . ДА имаш милиарди не от талант а напрактика,скандал и дебели г зове ...Наистина понякога ми се иска да живея във времето когато е имало само книги,хора с умове..художници и творци..или поне новите технологии да не съществуваха..аз мога без тях..но света тотално се променя ..трагедия и може да ме котрирате че пиша в форум но това няма значение защото е истина..хората са били много по стойностни и личности

не е имало такова време, най-много книги има сега, в предишни времена е имало и по някой грамотен, но масата са били напълно неграмотни селяни, войници, еничари, и други роби.

Oxford 1167 :)..българия не е света

в началото са учили само латински и гребане. Даже в България по това време са учили повече.

си ги харчи, за да продава кремове против потъмняване, докато самата тя се къпе в кремове за потъмняване, а всичките негра се къпят в избелващи кремове :)

Този тъп метис не е направил и една стотинка със собствения си акъл. Това са просто рекламни лица на договор. други хора седят зад нея. Не се знае и дали е милиардерка. Всичко около тези коври е фалш и измишльотина.

Факт е, че е милиардерка. Факт е, че има успешен бизнес. С гръб или без гръб определено знае как да ръководи бизнеса си.

Знае само как да го лапа на дрогирания черньо - мъжа й. Останалото е схема за пари - дирижирана от продуценти и агенти зад нея - поднесена на масовата проста публика.

Отврат. Добре, че има пластична хирургия, че тази без тотална промяна прилича просто на Арменска тъпа патица. И добре, че 80% от публиката е проста и зомбирана... да се интересуват от това недоразумение. Ако това не е знак че света свършва, не знам кое е.

Тази да не е тъмнозелена?

ГАНКА !

Циганка, циганка - ама хитра циганка. Била най-младата милиардерка в света именно от такива реклами и продукти, които зомбираните й фенове купуват.

Никой не става милиардер без да има гръб зад него. Виж коя е майка ѝ.

Тя нанася по тялото си нещо, което се предполага да е слънцезащитно масло от марката, която се продава на сайта на "Кайли скин" срещу 32 долара.

Аз имам и други предположения, какво нанася... ;-)

Тази азиатка е американският вариант на нашата Мегз.

Ма верно ли и тая милиардерка прави застрахователна измама с колата си, демек лъже че е открадната, а после се оказа, както тя самата призна че я е "разглобила на части" ? Направо изби рибата с това сравнение между двете. Сравни кон с миризливка.